• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde şimdi baktım biri eti yarmış çıkıyor üst yan diş o yüzden çığlık çığlığa ama diğerleri de peşi sıra geliyor onlarda kabarmış iyice büyümek ne zor ya
Aa cidden mii o zaman üsttekiler rahatsız ediyor olabir cidden ben bu kadar az zamanla dişlerin çıkacağını hiç düşünmemiştim

Aa cidden mii o zaman üsttekiler rahatsız ediyor olabir cidden ben bu kadar az zamanla dişlerin çıkacağını hiç düşünmemiştim
Belli olmaz canım bazıları peşpeşe çıkarır genetik le ilgiliymiş kızım da önce üst yan diş çıktı sonra peşpeşe 8 dişi çıktı 6 aylıkken 8 diş vardı şimdi oğlumda biri patlamış ve aynı üst yan diş bazı çocuklar yaşına girer dişi olmaz ama her ikisi de korkulacak bir durum değil

Çok belli değil daha yeni patlıyor üst yan diş

Eklentiler

• IMG_20190506_131032.jpg
    IMG_20190506_131032.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 60
Hayırlı Ramazanlar güzel anneleree💕💕
Bebeğim yarın itibariyle 6 ayını doldurup 7. aya girecek inşallah bizde 2 haftadır baş gösteren bir gaz problemi var, bebeğime çok üzülüyorum gözlerinden uyku akıyor ama gazdan dolayı uyuyamıyor her gece aynı şeyi yaşıyoruz sürekli 1 saat aralıklarla uyanıp katıla katıla ağlıyor. Bu aylarda çoktan gaz sancısının geçmesi gerekmez miydi doğaldır normaldir denilirse bile rahatlayacağım çünkü endişelenmeye başladım artık başka bir problemi var da ben mi fark etmiyorum acaba diye. Bana bir yardımcı olun yaa normal mi bu aylarda gaz sancısı çekmesi 😔😔
Benim bebiste de oluyor bazen karninin üstüne yatirinca ve benim kucagimda ksrni bana donuk yatip sirtina vurunca rahatliyor. Ek gidadan olabilir belki. Beimki de 12 ekim dogumlu 6 gun sonra 7 aylık olacak

Normalde çoğu çocukta böyle sıralama

Eklentiler

• Screenshot_20190506-155040.jpg
    Screenshot_20190506-155040.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 44
Ay maşallah ne tatlı :)
Bizimki 3250 gram doğdu
Ola ola 6000 gram oldu dün, boyu da 60.5 tu 5 aylıkken. 5 ay 24 günlük
10 gün varmış aramızda
4200 doğdu, şu an 69 cm 10,5 kg. Oturuyor artık, lazımlığa da oturur inşallah. Yoksa çömelip tutmak zor olacak, zor taşıyoruz kuzucanı 😁

2 gündür kızıma bişey oldu. Kucakta bile ağlıyor, huzursuz, huysuz, keyifsiz :( ateşi var gibi biraz koltukaltı 37.5 çıktı. Öksürük, burun akıntısı yok. Diş mi çıkaracak diyorum ama damaklarını kontrol ettim, görünürde bişey yok, gecede 1.5 2 saatte bir uyandı. Gündüz de kucağımda uyuyor, yerine koyarken ağlamaya başlıyor. Normalde çok sakin, uyumlu, mutlu bi bebek. Nesi var anlayamadım :(

2 gündür kızıma bişey oldu. Kucakta bile ağlıyor, huzursuz, huysuz, keyifsiz :KK43: ateşi var gibi biraz koltukaltı 37.5 çıktı. Öksürük, burun akıntısı yok. Diş mi çıkaracak diyorum ama damaklarını kontrol ettim, görünürde bişey yok, gecede 1.5 2 saatte bir uyandı. Gündüz de kucağımda uyuyor, yerine koyarken ağlamaya başlıyor. Normalde çok sakin, uyumlu, mutlu bi bebek. Nesi var anlayamadım :KK43:
Canım gece gece korkutmak istemem ama 37,5demek alından 38 demek. O yüzden doktorumuz bize koltuk altı 37,5olursa hemen getirin diyordu.

Terliyor mu gün içinde? Terliyorsa ateşi düşer, korkma da

2 gündür kızıma bişey oldu. Kucakta bile ağlıyor, huzursuz, huysuz, keyifsiz :( ateşi var gibi biraz koltukaltı 37.5 çıktı. Öksürük, burun akıntısı yok. Diş mi çıkaracak diyorum ama damaklarını kontrol ettim, görünürde bişey yok, gecede 1.5 2 saatte bir uyandı. Gündüz de kucağımda uyuyor, yerine koyarken ağlamaya başlıyor. Normalde çok sakin, uyumlu, mutlu bi bebek. Nesi var anlayamadım :(
Benim kizimda gecen ay 2 gun ateslendi. Cok huzursuzdu atesin ardindan oksuruk ve akinti peydah oldu. Ilacsiz.atlattik. umarim sizinde onemsiz biseydir. 37.5 hafif ates die geciyor. Ama yinede takip etmekde fayda var. Bence ufak bir enfeksiyon gecirio .

Benim kizimda gecen ay 2 gun ateslendi. Cok huzursuzdu atesin ardindan oksuruk ve akinti peydah oldu. Ilacsiz.atlattik. umarim sizinde onemsiz biseydir. 37.5 hafif ates die geciyor. Ama yinede takip etmekde fayda var. Bence ufak bir enfeksiyon gecirio .
Şimdi yine ölçtüm 37.8. Elini yüzünü yıkadım üstünü çıkardım, gece takip edicem, daha fazla yükselmez inşallah. Yarın devam ederse doktora götürürüm. Inşallah dediğin gibi hafif bir enfeksiyondur

4200 doğdu, şu an 69 cm 10,5 kg. Oturuyor artık, lazımlığa da oturur inşallah. Yoksa çömelip tutmak zor olacak, zor taşıyoruz kuzucanı 😁
Peki milletin bebeği obez yapmışsın bu ne Allah aşkına, rahat nefes alabiliyor mu, bu kendini döndüremez, benimki 10 aylık anca bu kadar kilosu sen her an emziriyorsun herhalde, bilmem ne gibi saçma sapan laflarını duyuyor musunuz duyuyorsaniz cevap veriyor musunuz 😑😣

Benim bebiste de oluyor bazen karninin üstüne yatirinca ve benim kucagimda ksrni bana donuk yatip sirtina vurunca rahatliyor. Ek gidadan olabilir belki. Beimki de 12 ekim dogumlu 6 gun sonra 7 aylık olacak
Ek gıdaya henüz geçmedik beni korkutan da bu aslında, sadece anne sütü alıyorken bu kadar zorlanıyor ek gıda da ne olacak hiç bilmiyorum 🙄😔😔

Peki milletin bebeği obez yapmışsın bu ne Allah aşkına, rahat nefes alabiliyor mu, bu kendini döndüremez, benimki 10 aylık anca bu kadar kilosu sen her an emziriyorsun herhalde, bilmem ne gibi saçma sapan laflarını duyuyor musunuz duyuyorsaniz cevap veriyor musunuz 😑😣
Kimse öyle bir şey söyleyemez alnını karışlarım 😊 iri doğdu bebeğim, babası da öyleymiş. Şu an 1,78 boy ve 78 kiloda bir adam. Kızım dönemiyor ama erken oturdu. Her bebeğin gelişimi farklıdır elbet. Bilmeyenlere cevabım hazırdır her zaman 😊
İyi bakmışsın ve neyle besliyorsun gibi şeyler söylerler en fazla ama beni tanıyan ileri gidemez, zira fren yoktur bende 😁

Kimse öyle bir şey söyleyemez alnını karışlarım 😊 iri doğdu bebeğim, babası da öyleymiş. Şu an 1,78 boy ve 78 kiloda bir adam. Kızım dönemiyor ama erken oturdu. Her bebeğin gelişimi farklıdır elbet. Bilmeyenlere cevabım hazırdır her zaman 😊
İyi bakmışsın ve neyle besliyorsun gibi şeyler söylerler en fazla ama beni tanıyan ileri gidemez, zira fren yoktur bende 😁

B birdelimuallime canım kafana takma şişman olsa dert olmasa dert zayıf bebeğe de kulp buluyorlar

B birdelimuallime canım kafana takma şişman olsa dert olmasa dert zayıf bebeğe de kulp buluyorlar
Aynen öyle canım ben anlamıyorum bu milleti geçen arkadaşıma gittim 2 aylık bebeği var hiç iyi bakamamışsın zayıf kalmış diye diye psikolojisini mahvetmişler. Vosvos arkadaşın gibi benimki de kilolu millet bu nasıl nefes aliyo bilmem ne diye diye dalga geçiyorlar yahu sanane dimi bırak onu da ben düşüneyim

Back