Aynen öyle canım ben anlamıyorum bu milleti geçen arkadaşıma gittim 2 aylık bebeği var hiç iyi bakamamışsın zayıf kalmış diye diye psikolojisini mahvetmişler. Vosvos arkadaşın gibi benimki de kilolu millet bu nasıl nefes aliyo bilmem ne diye diye dalga geçiyorlar yahu sanane dimi bırak onu da ben düşüneyim
Öyle çapsız insanlara boyunun ölçüsünü vereceksinAynen öyle canım ben anlamıyorum bu milleti geçen arkadaşıma gittim 2 aylık bebeği var hiç iyi bakamamışsın zayıf kalmış diye diye psikolojisini mahvetmişler. Vosvos arkadaşın gibi benimki de kilolu millet bu nasıl nefes aliyo bilmem ne diye diye dalga geçiyorlar yahu sanane dimi bırak onu da ben düşüneyim
Bebisler aynı kiloda benimki 74 cm boylu olduğu için kilosu o kadar belli de olmuyor aslında ama milletin lafları beni bezdirdi. Daha ek gıdaya geçmedim ben de, kilo alsın diye her an emziriyor da değilim genetik rol oynuyor ama anlamiyorlar . Alt iki dişinin çıktığını dahi gizliyorum ona da bir ton laf söyleyecekler diye. Anlamıyorum yani zayıf olsa dert kilolu olsa dertÖyle çapsız insanlara boyunun ölçüsünü vereceksin
Hiç bir çabam yok kilo alması için, hatta ek gıdaya bile tam geçmiyorum tattırıp bırakıyorum. Sağlıklı olması tek isteğim. Şu an sıkıntı yaratmıyor ama ileride yürümeye başlayınca da aynı şekilde kilolu devam ederse diyetisyen yardımı alabilirim. Annesi olarak sağlığını düşünmek benim işim. Başkası kafa yormasın boş yere dimi
74 cm boyda iyidir ama o kilo yahuBebisler aynı kiloda benimki 74 cm boylu olduğu için kilosu o kadar belli de olmuyor aslında ama milletin lafları beni bezdirdi. Daha ek gıdaya geçmedim ben de, kilo alsın diye her an emziriyor da değilim genetik rol oynuyor ama anlamiyorlar . Alt iki dişinin çıktığını dahi gizliyorum ona da bir ton laf söyleyecekler diye. Anlamıyorum yani zayıf olsa dert kilolu olsa dert
Takmıyorum zannediyorum ama bebeğime öyle bakıp gülüyorlar ya deli oluyorum. Geçen arkadaşa söyledim dişi çıkacak herhalde huzursuz diye dur bakalım bismillah benimki 10 aylık yeni 1 tane çıkardı senin tosuncuk o kadar abartmasın filanlar. Seninkini görseler keşke de ben biraz arka planda kalsam74 cm boyda iyidir ama o kilo yahune diye laf ediyorlar.. kıskançlık mıdır artık.. dişler 4 aydan sonra herhangi bir zamanda çıkabilir. Ona bari laf etmesinler..
Onlar benim tontişi görse, 5 cm kısa olup aynı kiloda.. nefes almasıyla ne alaka, merdiven çıkıyor sanki çocuk
Bariz fesat bir arkadaş buTakmıyorum zannediyorum ama bebeğime öyle bakıp gülüyorlar ya deli oluyorum. Geçen arkadaşa söyledim dişi çıkacak herhalde huzursuz diye dur bakalım bismillah benimki 10 aylık yeni 1 tane çıkardı senin tosuncuk o kadar abartmasın filanlar. Seninkini görseler keşke de ben biraz arka planda kalsam
Ya benim kızım kilolu değil ama bizde de öyle oluyor, kızım güzel bir bebek mavi gözlü. Herkes ilk kime benziyor bu çok güzel diyor. Sağolun ya diyesim geliyor bazen öyle bi tavırla söyleyen oluyor kiBariz fesat bir arkadaş bukendi çocuğuyla kıyaslamaktan çatlamış.. yapacak bir şey yok, uzak durmaya bakın..
Benim avantajım kızımın güzelliği belki de ❤ gören bayılıyor, negatif yorum yapamıyorpamuk gibi sarışın bir bebek.. tek soru, kime benziyor bu ayol 5 kişilik ailede kimse birbirine benzemiyor. Mesela oğlum esmer ve çok zayıf
Valla kendi ablam bile diyor, sanki senin değil gibi, çok güze bişey bu diyorYa benim kızım kilolu değil ama bizde de öyle oluyor, kızım güzel bir bebek mavi gözlü. Herkes ilk kime benziyor bu çok güzel diyor. Sağolun ya diyesim geliyor bazen öyle bi tavırla söyleyen oluyor ki
Ahahah kasım doğumlu olanların genel sorunu bu mu acaba bizim bebiş de sarışın mavi gözlü ama eşimle bana baksanız kumralız ve çok sevecendir gören ufak çaplı şok geçiriyor kime benziyor bu sorusunun bir cevabını bulamadık henüzBariz fesat bir arkadaş bukendi çocuğuyla kıyaslamaktan çatlamış.. yapacak bir şey yok, uzak durmaya bakın..
Benim avantajım kızımın güzelliği belki de ❤ gören bayılıyor, negatif yorum yapamıyorpamuk gibi sarışın bir bebek.. tek soru, kime benziyor bu ayol 5 kişilik ailede kimse birbirine benzemiyor. Mesela oğlum esmer ve çok zayıf
Canim benim kizimda atopik. Sadece bir yerinde kizariklik oluyor baya uzun sure kaliyor. Geciyor arkasindan baska bi yerinde oluyor ama sadece bir bölge. Seninkide mi oyle?Ben de başlamadım daha, ama hem heyecanliyim hem de azıcık korkuyorum acikcasi. Alerji yok bizim ama atopik bir bebek benimki. Umarim guzellikle üstesinden gelebilirim. Hazırlıklara başlamayı ben de düşünüyorum. Bardak, mama kabi vs aldim. Sandalye bakıyorum.baska neler aldin cnm?
İlk aylarda dönüyor ama 6 aylık olmuş artık sanırım dönmez ailede varsa mavi göz dönmez kızımın ilk aylar yeşildi bildiğin hatta yeşil gözlü resimleri var ama şuan 3 buçuk yaşında kahverengi gözlü bir kızAhahah kasım doğumlu olanların genel sorunu bu mu acaba bizim bebiş de sarışın mavi gözlü ama eşimle bana baksanız kumralız ve çok sevecendir gören ufak çaplı şok geçiriyor kime benziyor bu sorusunun bir cevabını bulamadık henüzfesat tayfa 6 aydır gözleri maviden döner deyip duruyor ama henüz dönmedi, dönmez dimi yaa
Bizimkine de herkes döner diyor. Dönebilir ama yine açık renkli olurAhahah kasım doğumlu olanların genel sorunu bu mu acaba bizim bebiş de sarışın mavi gözlü ama eşimle bana baksanız kumralız ve çok sevecendir gören ufak çaplı şok geçiriyor kime benziyor bu sorusunun bir cevabını bulamadık henüzfesat tayfa 6 aydır gözleri maviden döner deyip duruyor ama henüz dönmedi, dönmez dimi yaa
Aynen öyle canım ben anlamıyorum bu milleti geçen arkadaşıma gittim 2 aylık bebeği var hiç iyi bakamamışsın zayıf kalmış diye diye psikolojisini mahvetmişler. Vosvos arkadaşın gibi benimki de kilolu millet bu nasıl nefes aliyo bilmem ne diye diye dalga geçiyorlar yahu sanane dimi bırak onu da ben düşüneyim
Kızım oturdu, hâlâ dönmüyor. Oturduğu yerden atıyor kendini yüz üstü, sürünmeye çalışıyor. Kendisi direk emeklemeyi planlıyor, dönmeye niyeti yokBizede deniyo ama anne sutu alan bebegi millet cok elestirmiyo esimin yengesi ve esimin teyzesinin gelini mama verdiler onlar daha cok elestiriliyo dev gibiler iriler gucluler diye. Kilodan ziyade donmuyor ayaginin ustune basmiyor bu yurumeyecek mi diyolar. Yuruyunce nolcaksa
Benim oglan 3 aylikken 8.5 kiloydu 5 aylikken 10 sadece anne sutu aldi. Birak tanidiklari sokakta goren bile laf soyluordu obez yapacan bu çocuğu die. 6 aylikti şak.die oturdu. 7 aylikken donmeye basladi 8 ayda süründü 9 ayda emekledi 14 aylik.yurudu. ve evet oda basmiordu .Aynen öyle canım ben anlamıyorum bu milleti geçen arkadaşıma gittim 2 aylık bebeği var hiç iyi bakamamışsın zayıf kalmış diye diye psikolojisini mahvetmişler. Vosvos arkadaşın gibi benimki de kilolu millet bu nasıl nefes aliyo bilmem ne diye diye dalga geçiyorlar yahu sanane dimi bırak onu da ben düşüneyim
Halbuki yasinda parande atmali cocuk sen bilmiosun :)))Kızlar bana "1yaşına girecek, daha basmıyor ayakta durmuyor" diyen oldu. Daha yeni 5aylık olmuştu kızım
Kızım oturdu, hâlâ dönmüyor. Oturduğu yerden atıyor kendini yüz üstü, sürünmeye çalışıyor. Kendisi direk emeklemeyi planlıyor, dönmeye niyeti yok
Yürüyünce dünyayı kurtaracak bizim bebelerherkes bunu bekliyor sabırsızlıkla
Kızlar bana "1yaşına girecek, daha basmıyor ayakta durmuyor" diyen oldu. Daha yeni 5aylık olmuştu kızım
Aynen canim bizim de oyle. Yexiklerime dikkat ediyorum , surekli nemlendiriyorum bebegimin cildini, kiyafetlerinin icerigi, gunes, sampuani vs herseyine dikat ediyorum. Su aralar cok sukur yok sikintimiz pek, Ama nereye kadar boyle gider bilmiyorum.Canim benim kizimda atopik. Sadece bir yerinde kizariklik oluyor baya uzun sure kaliyor. Geciyor arkasindan baska bi yerinde oluyor ama sadece bir bölge. Seninkide mi oyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?