• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen öyle canım ben anlamıyorum bu milleti geçen arkadaşıma gittim 2 aylık bebeği var hiç iyi bakamamışsın zayıf kalmış diye diye psikolojisini mahvetmişler. Vosvos arkadaşın gibi benimki de kilolu millet bu nasıl nefes aliyo bilmem ne diye diye dalga geçiyorlar yahu sanane dimi bırak onu da ben düşüneyim

Benim yeğenim öyle tombişdi yürümeye başlayınca hepsi eridi gitti. Siz bol bol o tombiş Kolları bacakları yemeğe bakın bence🤭

Aynen öyle canım ben anlamıyorum bu milleti geçen arkadaşıma gittim 2 aylık bebeği var hiç iyi bakamamışsın zayıf kalmış diye diye psikolojisini mahvetmişler. Vosvos arkadaşın gibi benimki de kilolu millet bu nasıl nefes aliyo bilmem ne diye diye dalga geçiyorlar yahu sanane dimi bırak onu da ben düşüneyim
Öyle çapsız insanlara boyunun ölçüsünü vereceksin 😊
Hiç bir çabam yok kilo alması için, hatta ek gıdaya bile tam geçmiyorum tattırıp bırakıyorum. Sağlıklı olması tek isteğim. Şu an sıkıntı yaratmıyor ama ileride yürümeye başlayınca da aynı şekilde kilolu devam ederse diyetisyen yardımı alabilirim. Annesi olarak sağlığını düşünmek benim işim. Başkası kafa yormasın boş yere dimi 😊

Öyle çapsız insanlara boyunun ölçüsünü vereceksin 😊
Hiç bir çabam yok kilo alması için, hatta ek gıdaya bile tam geçmiyorum tattırıp bırakıyorum. Sağlıklı olması tek isteğim. Şu an sıkıntı yaratmıyor ama ileride yürümeye başlayınca da aynı şekilde kilolu devam ederse diyetisyen yardımı alabilirim. Annesi olarak sağlığını düşünmek benim işim. Başkası kafa yormasın boş yere dimi 😊
Bebisler aynı kiloda benimki 74 cm boylu olduğu için kilosu o kadar belli de olmuyor aslında ama milletin lafları beni bezdirdi. Daha ek gıdaya geçmedim ben de, kilo alsın diye her an emziriyor da değilim genetik rol oynuyor ama anlamiyorlar . Alt iki dişinin çıktığını dahi gizliyorum ona da bir ton laf söyleyecekler diye. Anlamıyorum yani zayıf olsa dert kilolu olsa dert

Bebisler aynı kiloda benimki 74 cm boylu olduğu için kilosu o kadar belli de olmuyor aslında ama milletin lafları beni bezdirdi. Daha ek gıdaya geçmedim ben de, kilo alsın diye her an emziriyor da değilim genetik rol oynuyor ama anlamiyorlar . Alt iki dişinin çıktığını dahi gizliyorum ona da bir ton laf söyleyecekler diye. Anlamıyorum yani zayıf olsa dert kilolu olsa dert
74 cm boyda iyidir ama o kilo yahu 😔 ne diye laf ediyorlar.. kıskançlık mıdır artık.. dişler 4 aydan sonra herhangi bir zamanda çıkabilir. Ona bari laf etmesinler..
Onlar benim tontişi görse, 5 cm kısa olup aynı kiloda.. nefes almasıyla ne alaka, merdiven çıkıyor sanki çocuk 😔

74 cm boyda iyidir ama o kilo yahu 😔 ne diye laf ediyorlar.. kıskançlık mıdır artık.. dişler 4 aydan sonra herhangi bir zamanda çıkabilir. Ona bari laf etmesinler..
Onlar benim tontişi görse, 5 cm kısa olup aynı kiloda.. nefes almasıyla ne alaka, merdiven çıkıyor sanki çocuk 😔
Takmıyorum zannediyorum ama bebeğime öyle bakıp gülüyorlar ya deli oluyorum. Geçen arkadaşa söyledim dişi çıkacak herhalde huzursuz diye dur bakalım bismillah benimki 10 aylık yeni 1 tane çıkardı senin tosuncuk o kadar abartmasın filanlar. Seninkini görseler keşke de ben biraz arka planda kalsam 😅😁

Takmıyorum zannediyorum ama bebeğime öyle bakıp gülüyorlar ya deli oluyorum. Geçen arkadaşa söyledim dişi çıkacak herhalde huzursuz diye dur bakalım bismillah benimki 10 aylık yeni 1 tane çıkardı senin tosuncuk o kadar abartmasın filanlar. Seninkini görseler keşke de ben biraz arka planda kalsam 😅😁
Bariz fesat bir arkadaş bu :sinirli: kendi çocuğuyla kıyaslamaktan çatlamış.. yapacak bir şey yok, uzak durmaya bakın..
Benim avantajım kızımın güzelliği belki de ❤ gören bayılıyor, negatif yorum yapamıyor 😁 pamuk gibi sarışın bir bebek.. tek soru, kime benziyor bu ayol 😁 5 kişilik ailede kimse birbirine benzemiyor. Mesela oğlum esmer ve çok zayıf 😄

Bariz fesat bir arkadaş bu :sinirli: kendi çocuğuyla kıyaslamaktan çatlamış.. yapacak bir şey yok, uzak durmaya bakın..
Benim avantajım kızımın güzelliği belki de ❤ gören bayılıyor, negatif yorum yapamıyor 😁 pamuk gibi sarışın bir bebek.. tek soru, kime benziyor bu ayol 😁 5 kişilik ailede kimse birbirine benzemiyor. Mesela oğlum esmer ve çok zayıf 😄
Ya benim kızım kilolu değil ama bizde de öyle oluyor, kızım güzel bir bebek mavi gözlü. Herkes ilk kime benziyor bu çok güzel diyor. Sağolun ya diyesim geliyor bazen öyle bi tavırla söyleyen oluyor ki 😅

Ya benim kızım kilolu değil ama bizde de öyle oluyor, kızım güzel bir bebek mavi gözlü. Herkes ilk kime benziyor bu çok güzel diyor. Sağolun ya diyesim geliyor bazen öyle bi tavırla söyleyen oluyor ki 😅
Valla kendi ablam bile diyor, sanki senin değil gibi, çok güze bişey bu diyor 😁 iki tane doğurdum, zerre kadar bana benzemiyorlar. Birbirine de.. oğlum küçükken babasına benziyordu ama kızım kimseye benzemiyor 😁

Ahahah kasım doğumlu olanların genel sorunu bu mu acaba bizim bebiş de sarışın mavi gözlü ama eşimle bana baksanız kumralız ve çok sevecendir gören ufak çaplı şok geçiriyor kime benziyor bu sorusunun bir cevabını bulamadık henüz 😂😂 fesat tayfa 6 aydır gözleri maviden döner deyip duruyor ama henüz dönmedi, dönmez dimi yaa 🙄😅😅

Ben de başlamadım daha, ama hem heyecanliyim hem de azıcık korkuyorum acikcasi. Alerji yok bizim ama atopik bir bebek benimki. Umarim guzellikle üstesinden gelebilirim. Hazırlıklara başlamayı ben de düşünüyorum. Bardak, mama kabi vs aldim. Sandalye bakıyorum.baska neler aldin cnm?
Canim benim kizimda atopik. Sadece bir yerinde kizariklik oluyor baya uzun sure kaliyor. Geciyor arkasindan baska bi yerinde oluyor ama sadece bir bölge. Seninkide mi oyle?

Ahahah kasım doğumlu olanların genel sorunu bu mu acaba bizim bebiş de sarışın mavi gözlü ama eşimle bana baksanız kumralız ve çok sevecendir gören ufak çaplı şok geçiriyor kime benziyor bu sorusunun bir cevabını bulamadık henüz 😂😂 fesat tayfa 6 aydır gözleri maviden döner deyip duruyor ama henüz dönmedi, dönmez dimi yaa 🙄😅😅
İlk aylarda dönüyor ama 6 aylık olmuş artık sanırım dönmez ailede varsa mavi göz dönmez kızımın ilk aylar yeşildi bildiğin hatta yeşil gözlü resimleri var ama şuan 3 buçuk yaşında kahverengi gözlü bir kız 🤣

Bizimkine de herkes döner diyor. Dönebilir ama yine açık renkli olur 😊

Bizede deniyo ama anne sutu alan bebegi millet cok elestirmiyo esimin yengesi ve esimin teyzesinin gelini mama verdiler onlar daha cok elestiriliyo dev gibiler iriler gucluler diye. Kilodan ziyade donmuyor ayaginin ustune basmiyor bu yurumeyecek mi diyolar. Yuruyunce nolcaksa :halay:

Bizede deniyo ama anne sutu alan bebegi millet cok elestirmiyo esimin yengesi ve esimin teyzesinin gelini mama verdiler onlar daha cok elestiriliyo dev gibiler iriler gucluler diye. Kilodan ziyade donmuyor ayaginin ustune basmiyor bu yurumeyecek mi diyolar. Yuruyunce nolcaksa :halay:
Kızım oturdu, hâlâ dönmüyor. Oturduğu yerden atıyor kendini yüz üstü, sürünmeye çalışıyor. Kendisi direk emeklemeyi planlıyor, dönmeye niyeti yok 😁
Yürüyünce dünyayı kurtaracak bizim bebeler 😊 herkes bunu bekliyor sabırsızlıkla 😁

Benim oglan 3 aylikken 8.5 kiloydu 5 aylikken 10 sadece anne sutu aldi. Birak tanidiklari sokakta goren bile laf soyluordu obez yapacan bu çocuğu die. 6 aylikti şak.die oturdu. 7 aylikken donmeye basladi 8 ayda süründü 9 ayda emekledi 14 aylik.yurudu. ve evet oda basmiordu .;))) hala yapili bir cocuk yasitlarindan iri boylu poslu kara yagiz bir delikanli olacak. Anne sutu ile obez olunmuo. Ek gidada temkinli ilerlemek mideyi buyutmemek gerekio sadece. Ayni anadan babadan oldular ama kizim abisinden hem fiziksel olarak hem karakter olarak cok farkli 6 aylik oldu ancak 7.5 kilodur. Onada kucuk kalmis diyorlar :))) millete yaranamazsin. Agir cocugun tek zoru anaya bel boyun kol.agrilari disinda sevmesi isirmasi pek.guzel yani cocuk gayet nefes aliyor ama tasirken biz zor nefes alioz sadece :)) demiyorlarki masallah etli butlu allah guc kuvvet versin rahatca tasiyin die :))) obez olacak bu cocuk cokmu emziroon bik.bik.konusuolar

Kızım oturdu, hâlâ dönmüyor. Oturduğu yerden atıyor kendini yüz üstü, sürünmeye çalışıyor. Kendisi direk emeklemeyi planlıyor, dönmeye niyeti yok 😁
Yürüyünce dünyayı kurtaracak bizim bebeler 😊 herkes bunu bekliyor sabırsızlıkla 😁

Iste anlamiyorum yani miss rahatiz dedim zaten yuruyunce de pesinden kosturcam boyle iyi diyorum basmak istemiyosa hazir degildir ama oturmaya 4aylikken basladi hazir oldugunda kendileri istiyor zaten cani isteyince oyle bi yapiyo ki :KK70:

:KK70:
Kızlar bana "1yaşına girecek, daha basmıyor ayakta durmuyor" diyen oldu. Daha yeni 5aylık olmuştu kızım 😅😅

Ya ne diyosun annem gecende gelisim geriligi mi var dedi sirf donmuyo basmiyo diye:KK70: neymis ben 13 aylikken yurumusum esimde oyle erken yurumus iyide kizimin agirlik merkezi toto cocuk kaldiramiyo naapsin kol ve bacaklar yuku tasiyacak guclukte degil. Sacmalama anne bi donmuyo basmiyo diye gerilik olmaz dedim. Insanin psikolojini bozar bu milet emin ol yurusun bu seferde bezi ne zaman birakicak davasi olcak hic sallamiyorm hazirda elimden kacamiyoken dove dove seviyorum:KK70::confused::anne::emir_bebek:

Canim benim kizimda atopik. Sadece bir yerinde kizariklik oluyor baya uzun sure kaliyor. Geciyor arkasindan baska bi yerinde oluyor ama sadece bir bölge. Seninkide mi oyle?
Aynen canim bizim de oyle. Yexiklerime dikkat ediyorum , surekli nemlendiriyorum bebegimin cildini, kiyafetlerinin icerigi, gunes, sampuani vs herseyine dikat ediyorum. Su aralar cok sukur yok sikintimiz pek, Ama nereye kadar boyle gider bilmiyorum.

Back