2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bende aile hekimiyle görüseyim o halde; bilmiyordum orada da yapıldıgını tesekkür ederim canım. Esasında kayıt sart degil hastane kayıtlarından bildiri gidiyor onlara ben ilk gebeligimde de hic gitmedim saglık ocagına

Oda neymis ki ilk defa duyuyorum benim doktorum bahsetmedi böyle bir testten.

Canım ben ilk gebeligimde de yaptırdım idrar ve bi dolu kan tahlili istiyor dr. bir cok seye bakılıyor mesela ilkinde gebelige baglı troidim cıkmıstı bu testlerde 8.2ydi ve tehlikeliydi hamilelik icin onun tedavisinide gördüm tsh hormonumu düzenledik o yüzden yine yaptıracagım

Evet onlar idrar kültür vs. cok mantıklı önce aile hekimine gideyim geri kalanını kendi hastanemde yaptırayım yoksa en sonunda gidip kendi hastanemde hepsini yaptırıp cıkacagım :)

Kızlar benimde gec döllenme oldugu icin, haftasını tam bilmiyorum kac hafta kac günlük:) gecen hafta dr gittigimiz zaman 5 hafta civarında dedi 31 inde yine gidecegim o zaman netlesecek.
Bir kac panik yorum okudumda o nedenle rahatlatmak istedim paylasmak istedim bende nasıl ögrendigimi..
Benim 24 aylık kızım var ve henüz kardesi olmasını düsünmüyorduk; o nedenle tüm günlerimi not alıyordum. Adet tarihi ovülasyon günü ovülasyon günü -+4 günü, ilişki tarihi vs. Bu gebeligim ovülasyon +4. Günün bitisinde oldu ve icim cok rahattı. Adet günümden 2 gün önce test yaptım yinede esimin ısrarıyla su erken gösterenlerden negatif cıktı. Adet olmam gereken gün normal test aldım test sacmaladı :) hemen erken gebelik gösteren testten yine aldım önce cizgi cıkmadı flaşlar lambalar herseyle baktım yok tam icim rahatladı Esime gösterip cöpe atarken silik cizgi gördüm eyvah dedim hemen dra gittik beta 18 kese falan yok cok yeni sevinmeyin dedi bunlar persembe günü oldu ve ben ptesi kendi druma gittim beta 106 yine kese yok gec döllenme dedi 8 gün sonra cagırdı ve kese göründü beta ve kese paralel gidiyor dedi 31 inde kalp atısına gidecegiz insallah bir sorunla karsılasmayız.

Demem o ki su anda rumuz hatırlayamadıgım icin etiketleyemiyorum ama gec döllenme ile beta degerleri düsük cıkıyor biraz daha zamanla insallah hersey yoluna girer hic korkmayın

Oncelikle hayirli ugurlu olsun bebisin saglikla al insallah kucagina. Bendede var o kramplar bugun hatta kontrole gittigimde doktorum gayet normal dedi bebek buyudugu icin rahim kasilarak genisliyormus

Sanırım bizim hesaplar tutmadı seninle :) mümkün olmayan zamanda hamile kaldım. Ama demek ki yokmuş öyle bir şey bir kadın her an hamile kalabilirmiş.. ya boşver olmuş artık düşünmeyelim bence ikisi birlikte aradan çıkacak işte ben annemlerle babamla konuşup rahatlamaya çalışıyorum biraz. Burası da bana iyi geliyor yalnız değiliz İnan

Günaydın. Kizlar zaten 1 cocugu olanlar ilkindeki gibi muhtesem ozen gosteremezler. Kizim 17 kilo yolun ortasında durup yurumeyecegim diyor mecbur kalip kucaga alıyorum ya da eve ağladığında sakinlessin diye.Dinlenme uzanma sansi da yok her daim ilgi istiyor yani ikinciler biraz bu konuda talihsiz

Günaydın canım. Evet birincisinde prensesler gibiydim şuan resmen sürünüyorum doktora giderken fön filan çektirirdim :)) ordan alışverişe giderdim eşimde şehir dışındaydı o zamanlar iş çıkışı arkadaşlarla gezerdik. Yani güzel hamilelikti şimdi uyumuyorum bile Çünkü oğlum gece 5 kez filan uyanıyor

Benimde kızım 24 aylık 2016 mart annesiyim şuan da aynıyız bende vicdan azabı çekiyorım ama yaş araşığı daha az olanları görünce arkadaş olurlar iyi olur diye düşünüyorum

Aşılarını falan da yapıyolar ya canım aile hekiminde hepatit tetanoz falan o yüzden dedim .

Benim kızım 36 aylık olmak uzere nisanda 3 yasina girecek artik.araları 45 ay gibi birsey. Dilerim hem ablalik hem de iyi bir oyun arkadasi olabilir. Zaten en cok onun yalnizligi icin istedik ikinciyi. Eskisi gibi sokaga cikmak yok komsuluk azaldi. Cocuklar saksi cicegi gibi evde büyüyor.her hafta sonu degisik yerlere götürüyorum ama neticede yalniz.belki yaza bir oyun grubu kres de denerim onun icin. Alıştırma olur

Günaydın hanımlar hayırlı sağlıklı günler..durumlar nasıl bakalım
Benim herşey yolunda şükür arada midemde yanma hafiften bulantı oluyo ama geçiyo şükür.Mantar başlangıcı var sanırım bide dr donaxyl diye bi fitil verdi onu kullanıyorum geçer inşallah

Seninkilerin arası normal olması gerektiği gibi.

Sizinle aynı zaman bizim hemen hemen beta hcg nasil cıktı merak ettim? Akıntı vs gibi belirtiler var mı
Akıntı var cnm hcg en son adetten 2 gun once 41.21 di
Merhaba sizin 0,700 küsürden 41,21 arasında kaç gün var acaba?Ben de battan 6 gün önce baktırmştım 0,58 çıkmıştı.Yarın bat günüm hala umudum var
adetten bes gun once 0.763 dü süphelendim bu testten ıkı gun sonra 41,21

Günaydın canım hayırlı sabahlar. Bende bulantı ile uyandım bugün geri yatayım dedim ama ne mümkün. Allah şifa versin canım umarım bian önce geçer mantar

Kızlar günaydın acil yardıma ıhtıyacım var oglum 15 aylık bende hamılelıgın 5. Haftasındayım. Emıyo hala dun burun akıntısı var gibiydi akşam sonra yattıktan sonra ateslendı sabahda ates devam etti burun akıntısı yok gibi suan daha gune başlamadıgı içinde bılemıyorm kustu üç kere üçüde sanırım sütümdü acaba dokunuyor mu bılıyomusunz boyle bısey ?

Günaydın hanımlar
2 gündür giremedim okuyomadım mesajları
Benim dün yine kanamam oldu tekrar gittim karnımdan zor görüyorlar anlamıyorum herşey normal diyorlar ama zor görüyorlar
Bugün başka bi dr gidicem bakalım o ne diyecek
Dua edin kızlar inşallah herşey yolundadır

Dualarımız seninle,neden Zor görüyorlarmış ki herşey yolunda ise takma kafana cihazları belki eski modellerden olabilir mi

Canım merhaba geçmiş olsun bende emziriyorum kuzum hamile kaldığımı bilmiyordum çok ishal oldu doktora götürdük filan bir şey Çıkmadı gaita testinde şimdi de çok kabız dokunmaz diyorlar ama benim başıma da böyle geldi. Ama sanki seninki hastalığından gibi geldi bana.

İnşallah canım ya dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…