Onu da yaptımAnne olmayı isteyince benim gibi erken davranıp idrar testini lambaya tutup ikinci çizgi varmı yok mu diye testi gözüme sokan ben
Hangimiz daha celeciyiz acep
Yoktur canım ya kanamanın olmaması güzel bir şey zaten benim başıma öyle bir şey geldi ama herkeste öyle olmaz ki kanama çok tehlikeli benceKanamam da olmadı bulantı da yok cnm acaba sıkıntı mı var ya sen öyle yazmışsın ya
Ablam der ki iki çocuğumda da hiç midem bulanmadı kusmadım çok özenirim der :))) sorunsuz hamilelik çok güzel bence. Olmadığı için şanslıyız ama benim oğlumda 8. Haftada başladı kusmalar hayat zehir oluyor resmen. Sabahları lavaboya yetişemeZdim allah bir daha yaşatmasınAlla alla benim hiç olmadı normal mi ya
Ne bileyim herkeste olunca insan acaba bende bu sıkıntı mı var die dusunuyo yani :)Ablam der ki iki çocuğumda da hiç midem bulanmadı kusmadım çok özenirim der :))) sorunsuz hamilelik çok güzel bence. Olmadığı için şanslıyız ama benim oğlumda 8. Haftada başladı kusmalar hayat zehir oluyor resmen. Sabahları lavaboya yetişemeZdim allah bir daha yaşatmasın
Yoktur ya bir şey Allah’ın izniyle bakalım yarın ne olacakNe bileyim herkeste olunca insan acaba bende bu sıkıntı mı var die dusunuyo yani :)
Ay inşallah cnm çok heyecanlıyım :) hamile olduğuma hâlâ inanamıyorum belki yarın inanirimYoktur ya bir şey Allah’ın izniyle bakalım yarın ne olacak
Ama canım sadece ayağa kalınca ağrıyor ve çok şiddetli..yatarken ağrımıyor...şeninde mi öyleydiKasik ağrısı benimde çok olmuştu normal desi doktorlar sakin ol bence inşallah seninle bebeğin
Ya bende öyleyim :))Ay inşallah cnm çok heyecanlıyım :) hamile olduğuma hâlâ inanamıyorum belki yarın inanirim
Yaaaaa ne tatlısın sen...Maşallah sana hayattın her anından böyle zevk alan birisini uzun zamandır görmemiştir...Şükürü bir insanda hiç bu kadar hissetmemışimdir...Rabbim gönlüne gore versin arkadaşım umutsuz, hayattan zevk almayan, şükür sebebi bulamayıp şükretmeyi unutanlar biraz ders alır inşallah..Bebişlerinle, eşinle ve sana güzel bir ömür diliyorum15 aylık güzeller güzeli kızım ve 4 aylık yakışıklı oğlumla 5+4 günlük bebeğimin müjdesini almıştım bir hafta önce Doğum 15 Kasımda
İnşaellah
Merak edenler için
1.Oğluma hamileyken kızımı emzirdim şuanda ikisini de emziriyorum elhamdulillah
Doğumdan sonra da üçünü bir emzirmeyi düşünüyorum 24-30 aylık olana kadar anneliğimi doruklarda yaşayacağım inşaellah
Rabbim herkese nasip etsin.
2. Anne veya kayınvalide ve ya bir yardım edenim yok ama beni seven bir kocam ve kira da olsa başımı sokacak bir evim ve aç kalmayacak faturalarımızı ödeyecek kadar gelirimiz var elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
3.Şu an için mide bulantısı ve diş ağrım dışında bir sıkıntım yok. Dua edin inşaellah.
Bende yarin gidicem canim hayirlsiiDaha gitmedim cnm yarin gideceğim inşallah gorunur
Canim ben evde ttest yaptim cift cizgiyi gorunce hemen doktora gittim karnimdan bakti keseyi gordu ama ben bebegi gormeden rahat edemiyorum yarin gidicem insallahHayır canım ben henüz keseyi görmedim gittiğimde 4 haftalıktı yarın gidicem kontrole sen gördün mü? Ya benim midem bulanıyordu hatta hamile olduğumu bilmediğim için mide bulantısı için ilaç almıştım şimdi hiç yok sadece çok uykum var çok Yorgun’um ve çok üşüyorum.
Sen keseyi görmüşsün maşallah cnm ben daha yarın ilk defa gideceğim bakalım heyecan dorukta:)Canim ben evde ttest yaptim cift cizgiyi gorunce hemen doktora gittim karnimdan bakti keseyi gordu ama ben bebegi gormeden rahat edemiyorum yarin gidicem insallah
Şu an farkında değilim kendimi fiziki düşünüyorum kürtaj çok ağır bedensel olarak onu atlattigimda psikolojik başlıcak geçen sefer öyle olmuştuHaftalık olmadı bende kontrol. Devlette kürtaj olmultun 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim temiz dedi. Sonra da bi daha gitmedim çok kanamam olmuştu pıhtılı. 2. Haftada azalarak kesilmişti. Kürtajın psikolojik etkisi gerçekten çok zor hassas biriysen atlatması daha zor allah kolaylık versin sabır versin dilerim bir daha böyle bir süreç yaşamazsın canım.
Pozitif düşünce çok önemli ya .öyle doktorlar iyi ki varlartupte ben kullanmamistim kaan hoca verdi bunlari bana tabi hepte moral verdi o onemlisiydi benim icin ben kendimden umudum yokken onun benxdn umudu vardi 750tl asilama icin verdim 150falanda ilaclar tuttu sanirim
Yok cnm senin bulantin olmamasi normal...Benimki dun basladiiiKanamam da olmadı bulantı da yok cnm acaba sıkıntı mı var ya sen öyle yazmışsın ya
Insallah guzel haberlerld geliriz yaz mutlakaSen keseyi görmüşsün maşallah cnm ben daha yarın ilk defa gideceğim bakalım heyecan dorukta:)
Merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah sana. Şuan kendimden utandım biliyor musun?? Benim oğlum 19 aylık doğana kadar araları 27 ay olacak ve nasıl bakıcam diye düşünürken senin yazdıklarını okumak bana çok büyük bir moral oldu. Kuzum Peki kızını oğlun doğana kadar emzirdin mi yoksa biraz ara verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?