• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın canım hayırlı sabahlar. Bende bulantı ile uyandım bugün geri yatayım dedim ama ne mümkün. Allah şifa versin canım umarım bian önce geçer mantar
İnşallah canım sende bulantı için zencefil çayı iç iyi geliyo Allah acil şifa versin inşallah.
Günaydın hanımlar
2 gündür giremedim okuyomadım mesajları
Benim dün yine kanamam oldu tekrar gittim karnımdan zor görüyorlar anlamıyorum herşey normal diyorlar ama zor görüyorlar
Bugün başka bi dr gidicem bakalım o ne diyecek
Dua edin kızlar inşallah herşey yolundadır:KK43::KK43:
Rabbim hayırla sağlıkla yerinde durdursun inşallah canım gidince haber et bi aksilik olsa söylerdi dr sen içini ferah tut

Kizlar doktor randevum var bugun bana dua edin olurmu kanamali gebelik geciyorum düsük riskim yüksek yazmistim daha önce aksama son durumu yazarim

Kizlar doktor randevum var bugun bana dua edin olurmu kanamali gebelik geciyorum düsük riskim yüksek yazmistim daha önce aksama son durumu yazarim

Allah yardımcın olsun korktuklarına uğratmasın canım. İyi düşün iyi olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

banada hersey iyi dedi 11.haftda goruselim dedi yaa
Canım benimki tüpbebek ve 5. Tedavimde hamile kalabildim ayrıca yaşım 39 bide biz tıpda kıymetli gebelik bebişlwrimizde kıymetli bebek olarak geçiyor belki bundan ötürü sık çağırıyordur yanlış anlaşılmasın her bebek kıymetlidir bizimki biraz daha zor elde edildiği için böyle sanırım benim de Cumartesi kontrolünde kalp atışlarını duyduk herşey yolunda dedi

Back