keseyi gordunmu canim sençok düşük değil mi 6+2 haftalık için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keseyi gordunmu canim sençok düşük değil mi 6+2 haftalık için
evet gördük 5+2 de gördükkeseyi gordunmu canim sen
canim o zmn betabin onemi yok takilmaevet gördük 5+2 de gördük
canim o zmn betabin onemi yok takilmaevet gördük 5+2 de gördük
İnşallah canım sende bulantı için zencefil çayı iç iyi geliyo Allah acil şifa versin inşallah.Günaydın canım hayırlı sabahlar. Bende bulantı ile uyandım bugün geri yatayım dedim ama ne mümkün. Allah şifa versin canım umarım bian önce geçer mantar
Rabbim hayırla sağlıkla yerinde durdursun inşallah canım gidince haber et bi aksilik olsa söylerdi dr sen içini ferah tutGünaydın hanımlar
2 gündür giremedim okuyomadım mesajları
Benim dün yine kanamam oldu tekrar gittim karnımdan zor görüyorlar anlamıyorum herşey normal diyorlar ama zor görüyorlar
Bugün başka bi dr gidicem bakalım o ne diyecek
Dua edin kızlar inşallah herşey yolundadır
Canım benim 7+1 de kalp atışlarını karından duyduk 10 gün sonraya randevu verdi drumkizlarr kalp atisindn sonda bidhaki rndevunuz ne zaman ?
beta 1000 den buyuk demek deilmi labaratuvar 1000 den buyuk olarak olcmus sadeceKızlar bu değer nedir ben bişe anlamadım
banada hersey iyi dedi 11.haftda goruselim dedi yaaCanım benim 7+1 de kalp atışlarını karından duyduk 10 gün sonraya randevu verdi drum
ne bilim tam kan tahlili ve idrar tahlili yaptı sağlık ocağı orda yazıyordu oradakiler gayet iyi dedicanim o zmn betabin onemi yok takilma
Allah yardımcın olsun korktuklarına uğratmasın canım. İyi düşün iyi olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar doktor randevum var bugun bana dua edin olurmu kanamali gebelik geciyorum düsük riskim yüksek yazmistim daha önce aksama son durumu yazarim
Canım 1000in üzerinde bir değer çıkmış bu 5binde olabilir 10binde olabilir. Keseyide görmüşsün korkulacak birşey yok inşallahne bilim tam kan tahlili ve idrar tahlili yaptı sağlık ocağı orda yazıyordu oradakiler gayet iyi dedi
gerçekten miii bir kişi daha böyle söyledi canım Nasıl korktumbeta 1000 den buyuk demek deilmi labaratuvar 1000 den buyuk olarak olcmus sadece
çok teşekkür ederim canım çok üzülmüştüm ya Allah razı olsunCanım 1000in üzerinde bir değer çıkmış bu 5binde olabilir 10binde olabilir. Keseyide görmüşsün korkulacak birşey yok inşallah
Insallah tesekur ederim haber ederim.Allah yardımcın olsun korktuklarına uğratmasın canım. İyi düşün iyi olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım benimki tüpbebek ve 5. Tedavimde hamile kalabildim ayrıca yaşım 39 bide biz tıpda kıymetli gebelik bebişlwrimizde kıymetli bebek olarak geçiyor belki bundan ötürü sık çağırıyordur yanlış anlaşılmasın her bebek kıymetlidir bizimki biraz daha zor elde edildiği için böyle sanırım benim de Cumartesi kontrolünde kalp atışlarını duyduk herşey yolunda dedibanada hersey iyi dedi 11.haftda goruselim dedi yaa
Allah yardımcınız olsun inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKizlar doktor randevum var bugun bana dua edin olurmu kanamali gebelik geciyorum düsük riskim yüksek yazmistim daha önce aksama son durumu yazarim