• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın hanımlar
2 gündür giremedim okuyomadım mesajları
Benim dün yine kanamam oldu tekrar gittim karnımdan zor görüyorlar anlamıyorum herşey normal diyorlar ama zor görüyorlar
Bugün başka bi dr gidicem bakalım o ne diyecek
Dua edin kızlar inşallah herşey yolundadır:KK43::KK43:
Canım çok geçmiş oldun aynı şekilde bir hafta ara ile benim de kanamam oldu iki doktora gittim iki kanamam dada kesemize iyi dedi çoçuğunda kalp atışı var dedi şuan yatıyoruz bazen böyle olabiliyormuş kahve renkli akıntım oluyor

Günaydın kızlar bende pazartesi günü keseyi gördüm artık betaya bakmaya gerek yok dedi benim 3 ay önce kimyasal gebeliğim olduğu için alttan baktı haftaya kalp atışı için gideceğim dilerim güzel sakin huzurlu hamileliklerimizi geçiririz

Akıntı var cnm hcg en son adetten 2 gun once 41.21 di
adetten bes gun once 0.763 dü süphelendim bu testten ıkı gun sonra 41,21
Teşekkür ederim cevabınız için sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

Günaydın hanımlar
2 gündür giremedim okuyomadım mesajları
Benim dün yine kanamam oldu tekrar gittim karnımdan zor görüyorlar anlamıyorum herşey normal diyorlar ama zor görüyorlar
Bugün başka bi dr gidicem bakalım o ne diyecek
Dua edin kızlar inşallah herşey yolundadır:KK43::KK43:
Allahın izniyle inş birsey olmaz. Kalp atışı varsa inş sıkıntı yoktur. Altan baktirsaydin bence. Belirtilerin ne durumda mide bulantısı göğüs ağrısı varmı

Dualarımız seninle,neden Zor görüyorlarmış ki herşey yolunda ise takma kafana cihazları belki eski modellerden olabilir mi

Evet cihazlar eskide bağırsaklarda gaz da var dedi offf ne bileyim ya çok korkuyorum :KK43:

İnşallah canım ya dualarımız seninle

Saol cnm Allah razı olsun

Canım çok geçmiş oldun aynı şekilde bir hafta ara ile benim de kanamam oldu iki doktora gittim iki kanamam dada kesemize iyi dedi çoçuğunda kalp atışı var dedi şuan yatıyoruz bazen böyle olabiliyormuş kahve renkli akıntım oluyor

Bilmiyorum benim tek korkum kalp atışı kalbi atsın bileyim ki yaşıyo kanamalar felan geçer inşallah saat 1 de randevum var kendi dr da bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim size :KK1:

Allahın izniyle inş birsey olmaz. Kalp atışı varsa inş sıkıntı yoktur. Altan baktirsaydin bence. Belirtilerin ne durumda mide bulantısı göğüs ağrısı varmı
Evet canım var dr um alttan bakar diğer dr lar bakmıyo
İnşallah bekliyorum bu saatte de. Geçmek bilmiyo ki:anne::işsiz::işsiz:

Günaydın kızlar bende pazartesi günü keseyi gördüm artık betaya bakmaya gerek yok dedi benim 3 ay önce kimyasal gebeliğim olduğu için alttan baktı haftaya kalp atışı için gideceğim dilerim güzel sakin huzurlu hamileliklerimizi geçiririz
Mrb cnm bende 3 ay önce kimyasal geçirdim bugün 4+6 dayım doktora gideceğim kese icin alttan mi bakıolar illaki

Sanırım bizim hesaplar tutmadı seninle :) mümkün olmayan zamanda hamile kaldım. Ama demek ki yokmuş öyle bir şey bir kadın her an hamile kalabilirmiş.. ya boşver olmuş artık düşünmeyelim bence ikisi birlikte aradan çıkacak işte ben annemlerle babamla konuşup rahatlamaya çalışıyorum biraz. Burası da bana iyi geliyor yalnız değiliz İnan:KK43:

Aynen öyle hesaplar sastı :) hayırlısı artık ne yapalım Allah saglıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin

Günaydın. Kizlar zaten 1 cocugu olanlar ilkindeki gibi muhtesem ozen gosteremezler. Kizim 17 kilo yolun ortasında durup yurumeyecegim diyor mecbur kalip kucaga alıyorum ya da eve ağladığında sakinlessin diye.Dinlenme uzanma sansi da yok her daim ilgi istiyor yani ikinciler biraz bu konuda talihsiz

Benimkide öyle 15.5 kilo simdi uyandı mesela yürümek istemiyor kucagımda salona götürecekmisim

Benimde kızım 24 aylık 2016 mart annesiyim şuan da aynıyız bende vicdan azabı çekiyorım ama yaş araşığı daha az olanları görünce arkadaş olurlar iyi olur diye düşünüyorum

Bende mart annelerindeydim :) ileride arkadas olurlar ama ilk etapta nasıl olacak hic bilmiyorum:)

Aşılarını falan da yapıyolar ya canım aile hekiminde hepatit tetanoz falan o yüzden dedim .

Benim doktor yaptırmıyor canım sadece bebişin asılarına gittim

Amin canım. Bu arada kese göründü ise artık kimyasal riskin geçmiş oluyor di mi?

Aynen öyle hesaplar sastı :) hayırlısı artık ne yapalım Allah saglıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin

Benimkide öyle 15.5 kilo simdi uyandı mesela yürümek istemiyor kucagımda salona götürecekmisim

Bende mart annelerindeydim :) ileride arkadas olurlar ama ilk etapta nasıl olacak hic bilmiyorum:)

Benim doktor yaptırmıyor canım sadece bebişin asılarına gittim

Benimki de 17.7 kilo taşıyorum valla kucağımda bazen çok nazlı oluyor.

Ay yağmur ben de 11. Haftada gideceğim daha 3 haftam var ya nasıl geçecek o zamaan
hicc blmyrum yaaa bende sabirsizlikl bekliyorum gecmesini yaa diyorum bunarada bide develte mi gitsdm acaba :-) esimde dur bekle diyor ama zaman hic gecemz yaa bide bazi yorumlar okudum kotu yroumlar yani bu haftayla ilgili iyice stres yaptim

Kızlar bu değer nedir ben bişe anlamadım

Eklentiler

• 93681EB1-18F9-4FE6-AE32-E0F86676DAB2.jpeg
    93681EB1-18F9-4FE6-AE32-E0F86676DAB2.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 72
Back