- 4 Mart 2018
- 32
- 57
- 3
- 27
Canım çok geçmiş oldun aynı şekilde bir hafta ara ile benim de kanamam oldu iki doktora gittim iki kanamam dada kesemize iyi dedi çoçuğunda kalp atışı var dedi şuan yatıyoruz bazen böyle olabiliyormuş kahve renkli akıntım oluyorGünaydın hanımlar
2 gündür giremedim okuyomadım mesajları
Benim dün yine kanamam oldu tekrar gittim karnımdan zor görüyorlar anlamıyorum herşey normal diyorlar ama zor görüyorlar
Bugün başka bi dr gidicem bakalım o ne diyecek
Dua edin kızlar inşallah herşey yolundadır
Akıntı var cnm hcg en son adetten 2 gun once 41.21 di
adetten bes gun once 0.763 dü süphelendim bu testten ıkı gun sonra 41,21
Akıntı var cnm hcg en son adetten 2 gun once 41.21 di
Teşekkür ederim cevabınız için sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziAkıntı var cnm hcg en son adetten 2 gun once 41.21 di
Allahın izniyle inş birsey olmaz. Kalp atışı varsa inş sıkıntı yoktur. Altan baktirsaydin bence. Belirtilerin ne durumda mide bulantısı göğüs ağrısı varmıGünaydın hanımlar
2 gündür giremedim okuyomadım mesajları
Benim dün yine kanamam oldu tekrar gittim karnımdan zor görüyorlar anlamıyorum herşey normal diyorlar ama zor görüyorlar
Bugün başka bi dr gidicem bakalım o ne diyecek
Dua edin kızlar inşallah herşey yolundadır
Dualarımız seninle,neden Zor görüyorlarmış ki herşey yolunda ise takma kafana cihazları belki eski modellerden olabilir mi
İnşallah canım ya dualarımız seninle
Canım çok geçmiş oldun aynı şekilde bir hafta ara ile benim de kanamam oldu iki doktora gittim iki kanamam dada kesemize iyi dedi çoçuğunda kalp atışı var dedi şuan yatıyoruz bazen böyle olabiliyormuş kahve renkli akıntım oluyor
Evet canım var dr um alttan bakar diğer dr lar bakmıyoAllahın izniyle inş birsey olmaz. Kalp atışı varsa inş sıkıntı yoktur. Altan baktirsaydin bence. Belirtilerin ne durumda mide bulantısı göğüs ağrısı varmı
Benim iki hafta önce gitmiştim hatırlıyor san gaz dan dolayı görünmüyor demişti. Altan bakıp kalp atışını görmüş tü.Evet canım var dr um alttan bakar diğer dr lar bakmıyo
İnşallah bekliyorum bu saatte de. Geçmek bilmiyo ki
Mrb cnm bende 3 ay önce kimyasal geçirdim bugün 4+6 dayım doktora gideceğim kese icin alttan mi bakıolar illakiGünaydın kızlar bende pazartesi günü keseyi gördüm artık betaya bakmaya gerek yok dedi benim 3 ay önce kimyasal gebeliğim olduğu için alttan baktı haftaya kalp atışı için gideceğim dilerim güzel sakin huzurlu hamileliklerimizi geçiririz
Benim iki hafta önce gitmiştim hatırlıyor san gaz dan dolayı görünmüyor demişti. Altan bakıp kalp atışını görmüş tü.
kizlarr kalp atisindn sonda bidhaki rndevunuz ne zaman ?
Sanırım bizim hesaplar tutmadı seninle :) mümkün olmayan zamanda hamile kaldım. Ama demek ki yokmuş öyle bir şey bir kadın her an hamile kalabilirmiş.. ya boşver olmuş artık düşünmeyelim bence ikisi birlikte aradan çıkacak işte ben annemlerle babamla konuşup rahatlamaya çalışıyorum biraz. Burası da bana iyi geliyor yalnız değiliz İnan
Günaydın. Kizlar zaten 1 cocugu olanlar ilkindeki gibi muhtesem ozen gosteremezler. Kizim 17 kilo yolun ortasında durup yurumeyecegim diyor mecbur kalip kucaga alıyorum ya da eve ağladığında sakinlessin diye.Dinlenme uzanma sansi da yok her daim ilgi istiyor yani ikinciler biraz bu konuda talihsiz
Benimde kızım 24 aylık 2016 mart annesiyim şuan da aynıyız bende vicdan azabı çekiyorım ama yaş araşığı daha az olanları görünce arkadaş olurlar iyi olur diye düşünüyorum
Aşılarını falan da yapıyolar ya canım aile hekiminde hepatit tetanoz falan o yüzden dedim .
senin kanaman var diye sanidim canim bana 11.haftada gel dedide uzun geldi sanki bana yaaEvet hatırladım bakalım bugün nasıl olacak
Benim 10. Haftaya kadar her hafta görmeyi istedi dr um
Amin canım. Bu arada kese göründü ise artık kimyasal riskin geçmiş oluyor di mi?Günaydın kızlar bende pazartesi günü keseyi gördüm artık betaya bakmaya gerek yok dedi benim 3 ay önce kimyasal gebeliğim olduğu için alttan baktı haftaya kalp atışı için gideceğim dilerim güzel sakin huzurlu hamileliklerimizi geçiririz
Aynen öyle hesaplar sastı :) hayırlısı artık ne yapalım Allah saglıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin
Benimkide öyle 15.5 kilo simdi uyandı mesela yürümek istemiyor kucagımda salona götürecekmisim
Bende mart annelerindeydim :) ileride arkadas olurlar ama ilk etapta nasıl olacak hic bilmiyorum:)
Benim doktor yaptırmıyor canım sadece bebişin asılarına gittim
Ay yağmur ben de 11. Haftada gideceğim daha 3 haftam var ya nasıl geçecek o zamaansenin kanaman var diye sanidim canim bana 11.haftada gel dedide uzun geldi sanki bana yaa
hicc blmyrum yaaa bende sabirsizlikl bekliyorum gecmesini yaa diyorum bunarada bide develte mi gitsdm acabaAy yağmur ben de 11. Haftada gideceğim daha 3 haftam var ya nasıl geçecek o zamaan
beta degeri 1000olmus canimKızlar bu değer nedir ben bişe anlamadım
çok düşük değil mi 6+2 haftalık içinbeta degeri 1000olmus canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?