• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
:KK70::KK70:valla senin kızın yaptıklarını okuyunca ahaa dedim bizimkinin kız versiyonu,kısaca minik kuduruklar:KK48: .Kuzum hani kız çocukları daha sakin oluyordu bende kendimi öyle avutarak 2.yi bekliyordum :skandal:
Bu arada benimki sadece aaa aaaaaa aguu gibi şeyler birde annii gibi bişeyler diyor,keşke seninki gibi bişeyler demeye başlasa.Geçmi kalacak acaba konuşmada.Bu arada benimki sürekli aç.Bize yemek konusunda huzur vermiyor yemek gelmezse vaktinde elini masalara vuruyor.Ayın 20nde randevum var hemşireme soracam normal mi bu kadar yemesi,çocuğun doyma hissiyatı yok sanki, obez mi olacak ne başıma:rolleyes:Yemek bitti deyince çocuk ağlamaya başlıyor.
Ben son sıralar buraya pek giremiyorum yetişen arkadaşlara hayret ve gıptayla bakıyorum.
AA hamile mısın :)

Herhangi bir düzelme yok mu sizin durumunuz da. Çok sıkıntı yaşadığınızı hatırlıyorum.

Bizde bu aralar hastalıklarla boğuşuyoruz, ishaller kusmalar öksürükler. azı dişleri de çıkıyor o da ayrı fena gece boyu memede uyumak istiyor oğlum. Bağışıklığı kuvvetlendirici bir şeyler almak istiyorum bende. Beeo ürünleri çok methediliyor kullanan varmı aranız da hiç.
Aynı canım hatta daha kötüye gidiyor diyebilirim. Diyet açmayı denedik ağır pişik oldu birde onun sıkıntısı eklendi. Benim kızımın alerjisi ağır olduğu için bal ve türevlerine girmedim henüz. Hala ek gıdayı kabul etmiyor 2 lokma yese gaz sıkıntısı oluyor. Benimkinin dişten yana sıkıntısı kalmadı 4 tane kaldı onlarında bu ara çıkacağını sanmıyorum

Yeni gördüm ikinci mi geliyor, hayırlı olsun
sağol canım bakalım tekiyle baş edemiyordum 2.siyle hiç bilmiyorum,nasip işte.Büyüyüp giderler inşallah
Kızımdan p3k fırsat bulamıyorum girmeye ama güzel haberlerle karşılaştım sağlıkla alin kulaklarınıza bebeklerimizi,zor oluyordur sizlere,ben mide bulantisinandan çok çektiğim için ikk aklıma bulantılar geldi,nasıl idare ediyorsunuz hareketli bebeklerle
sağol canım,işin aslı bende oğlan sağolsun giremiyordum ama cumartesi onu anneme bıraktım işe başladım çünkü 1 ay sonra getirecekler.Çünkü artık kucağıma falan alamıyorum alsamda ertesi gün kasık ağrısından ölüyorum ayaklarım açık açık yürüyorum.Bende de başta oldu mide bulantısı şimdi nadiren oluyor şükür ama zor bir durummuş ben ilkinde yaşamamıştım.
AA hamile mısın :)
aynen canım :KK48: hatta o zamanlarda yazmıştım sanırsam 2.yi istiyorum çok ara vermeden hatta o yüzden hemen kilo verdim.Ama tabi ilki geç olunca bu kadar çabuk olur diye hiç tahmin etmedik,bizde şaşırdık(3-5 ay en azından bizi bekletir hatta en sonunda yine doktorun kapısına dayanırız diyorduk)

Aynı canım hatta daha kötüye gidiyor diyebilirim. Diyet açmayı denedik ağır pişik oldu birde onun sıkıntısı eklendi. Benim kızımın alerjisi ağır olduğu için bal ve türevlerine girmedim henüz. Hala ek gıdayı kabul etmiyor 2 lokma yese gaz sıkıntısı oluyor. Benimkinin dişten yana sıkıntısı kalmadı 4 tane kaldı onlarında bu ara çıkacağını sanmıyorum
Allah kolaylık versin canım, bal benimkine de alerji yapmıştı bir arar hatta vücudundaki benekler çok zor geçti.Hatta süt bile bir ara yapıyordu.İyi bari en azından diş sıkıntısı kalmamış.Bizim arka dişler çıkmaya çalışıyor ama 1.5 aydır sanki hiç ilerlemedi (azı dişleri sanırsam ismi)Ne illet bir şeymiş ön dişler gibi değil pek inatçı.Geç olsun da çocuğunda bir nefes alsın yazık

sağol canım bakalım tekiyle baş edemiyordum 2.siyle hiç bilmiyorum,nasip işte.Büyüyüp giderler inşallah

sağol canım,işin aslı bende oğlan sağolsun giremiyordum ama cumartesi onu anneme bıraktım işe başladım çünkü 1 ay sonra getirecekler.Çünkü artık kucağıma falan alamıyorum alsamda ertesi gün kasık ağrısından ölüyorum ayaklarım açık açık yürüyorum.Bende de başta oldu mide bulantısı şimdi nadiren oluyor şükür ama zor bir durummuş ben ilkinde yaşamamıştım.

aynen canım :KK48: hatta o zamanlarda yazmıştım sanırsam 2.yi istiyorum çok ara vermeden hatta o yüzden hemen kilo verdim.Ama tabi ilki geç olunca bu kadar çabuk olur diye hiç tahmin etmedik,bizde şaşırdık(3-5 ay en azından bizi bekletir hatta en sonunda yine doktorun kapısına dayanırız diyorduk)
Geç olmasindaki sebep kilolar miydi ya acaba :) kolay gelsin canım şimdiden ama tekrar ugrastirmasindansa çabuk olması daha iyi

Geç olmasindaki sebep kilolar miydi ya acaba :) kolay gelsin canım şimdiden ama tekrar ugrastirmasindansa çabuk olması daha iyi
Canım benim ilkinde de zayıftım zaten,başka nedenler vardı sanırsam bağışıklık sistemim bozuktu(stres kaynaklı)Sağol kuzum haklısın bekletmedi bu seferki bıdık

canım hayırlı olsun sağlıkla güzel bir doğumla kucağına al bebeğini kucağına inşallah.Desene 1-2 derken 3 olduk 2.bebeği arka arkaya yapanlardan:KK48:
Maalesef canım ben düşük haberini aldım. Siz inşallah sag salim alırsınız kucagınıza

Maalesef canım ben düşük haberini aldım. Siz inşallah sag salim alırsınız kucagınıza
ay canım benim üzüldüm ya,nasılsın iyi misin ne diyeceğimi bilemedim.Demek daha vakti değilmiş 2.si için vardır 2.nin de geleceği hayırlı bir vakit.Sağlıklı olsunlar da her şey olur gider kuzu benim

kızlar hepinize soruyorum cevap yazarsanız sevinirim.benimki 15. ayı doldurmasına rağmen azı dişleri henüz çıkmadı bir sıkıntı olabilirmi normal mi bu kadar gecikmesi.Sİzde durumlar nasıl.Pazartesi daha olmadı aile hekimine gidip soracam ama önce size danışayım dedim.Nettede araşırıyorum ama net bir bilgi yok

kızlar hepinize soruyorum cevap yazarsanız sevinirim.benimki 15. ayı doldurmasına rağmen azı dişleri henüz çıkmadı bir sıkıntı olabilirmi normal mi bu kadar gecikmesi.Sİzde durumlar nasıl.Pazartesi daha olmadı aile hekimine gidip soracam ama önce size danışayım dedim.Nettede araşırıyorum ama net bir bilgi yok
Kızımın da çıkmadı daha sorun olur mu hiç düşünmedim 🤔

2 yaşında çıkaranda var benim kızın 11 aylıkken 16 dişi vardı yapıya göre değişiyor bir sorun değil

Bizim bir taraftakiler çıktı 2 hafta önce, diğer taraftakiler daha çıkmadı ama çok huysuz bu aralar çıkması yakındır.
Bizde ateş yaptı çıkarlarken bir de huysuzluk. Biraz zor çıkıyor galiba azılar.

Back
X