Tüm yazdıklarına katılıyorum canım.. Bizim.3. Yılımız bitti, eşim ilk kez evde.. O da gelince hepten geldi.. İşi yok, oturuyor evde.. Hasret gideririz dedim ama işkenceye döndü.. Yardım eder diyordum daha beter ses yaptı, çocuğu kaldırıyor.. Eşim yokken annem vardı, emzirmek için alırdım oğlumu, birde annem ev temizleyip yemek yaparken.. Ama şuan hem tüm işler hem oğlum bende.. Çıldırma noktasındayım.. Allah sana sabır versin.. Birde kv ile aynı şehirde olsak kesin eşimden boşanırdım.. Ne zaman onları görsem eşimden soğuyorum.. Yaptıkları aklımdan hiç çıkmıyor
Ay canım yaa iyi ki varsın,Allah senden razı olsun cidden.. Dediğin gibi yine misafir geldiğinde kıyamıyorum Allah rızası için diyorum kalkıp yapıyorum, oğluma da tabi kıyamıyorum.. Babasına versem ağlasa hemen geri alıyorum.. Keşke eşlerimizde özverili olsalar.. Allah onların kalbine bizim ve çocuklarının sevgisini versin inşallah.. Bir yandan düşünüyorum eşlerimiz de bizle evlenene kadar analarına düşkün olmayan tipler.. Ne oluyorsa evlendikten sonra kıymet biliyorlar.. Sırf bu yüzden bile bize çok değer vermeleri lazım :)
Senin dediğin siteyi incelemiştim.. Bebekler için sütsüz tarhana Vs yazdığında Allah Allah tarhana sütle mi yapılıyor demiştim.. Aynen kendime de oradan sipariş vereyim.. Benim kv getirmiş.. Yiyemem diyorum.. Bundan bişey olmaz ye diyor.. Çocukta alerji çıktı diyorum.. Hıı, iyi iyi geçer diyor.. Ne cahil insanlara denk geldim ya..
Bu arada ömrümüzün Teheccüdünü kılıyoruz o zaman

Allahım kabul etsin..