• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sadece banyodan sonrami suruyorsun cnm ?ne kullaniyrsun birde sadece gobeginemi suruyosun??
Suan ewet sadece banyodan sonra gogsume gobegime kalca we yan bacagima suruyorum cacao yagli bi krem canim yurt disindayim trde varmi bilmiyorum iceriginde argan yagi badem yagi cacao yagi falan war istersen resm atarim arkadasm kullandi faydasini gordu o yuzden bende buna basladim

Ne bileyim simdide erken geldi cnm bana.sonrada giyilebilcekmibpeki simdiden alirsak?9aya kadar?
Banada erken gelmisti ama senin gibi olmadi pantolonlarim normal benim bedenim sadece karin we bel kismi penye gibi bir kumas esniyor yani sonrada oluyormus ayni gobek we bel kismi esnek oldugu icin

Kac haftaliktin canim peki neden oluyormuş o zaman doktorun bir sey dedimo canim benim
Şu an 10 haftalığım 2 gündür yine oluyor.. olur böyle kanamalar kırmızıya dönmedikçe endişe etme dedi.. Progestan hap verdi ama ben kullanmıyorum.. dinlemeyi tercih ediyorum canım.. sende korkma geçecek inşallah..

Şu an 10 haftalığım 2 gündür yine oluyor.. olur böyle kanamalar kırmızıya dönmedikçe endişe etme dedi.. Progestan hap verdi ama ben kullanmıyorum.. dinlemeyi tercih ediyorum canım.. sende korkma geçecek inşallah..
Ayni haftadayiz canim demek bu haftalar oluyr zaten suan gidemiyrm yollar kapandi yagmurdan dolayi gitsem yolda kalcaz dinleniyim bende canim bari ben progesteron ben iciyoum canim

Ayni haftadayiz canim demek bu haftalar oluyr zaten suan gidemiyrm yollar kapandi yagmurdan dolayi gitsem yolda kalcaz dinleniyim bende canim bari ben progesteron ben iciyoum canim
Aynen endişe etme.. benimde 10 gün önce oldu şimdi tekrar başladı.. sen kullanmaya devam et canım.. eğer artsaydı bende alıcaktım takip ediyorum.. insan tedirgin oluyor ister istemez ama olabiliyormuş bu tarz kanamalar..

Kızlar karniniz ne kadar şişti ki?Kıyafetler olmayacak kadar mı?Benim yok bişey daha da merak ettim:KK54:
.
Bir de herkes şu hamilelik takvimini eklese de bilsek kim,kaç haftalık hamiş..

Selamlar :KK54::KK54:

380 küsür mesaj okudum :) itiraf ediyorum atlaya atlaya okudum ama okudum ...

Ara ara bebeklerin usg lerini gördüm :anne::KK200:... hepsi büyüyor maşallah

geçen bi cee demeye girmiştim kp ismi koyulacak yazınca hayırlı olsun demeyi unutmuşum sinirden fpamuk fpamuk :KK68:

Mydestinyy Mydestinyy kilodaşım benim :) bende çok aldım biliyorsun ..aynen uzun süre diyet yaptığımız bir süreçten birden yemeli içmeli :KK49: hayata geçtik diye oldu bence

A Asgbtk merhabalar ... bana tabloda ki bilgilerini yazar mısın eklemem için ?

Back
X