- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #8.861
Aaa cok sevinirim canim banada fikir olur.haber beklicem senden.
Bu hafta icinde sorarim ins.haber veririm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa cok sevinirim canim banada fikir olur.haber beklicem senden.
Sen nerden aldin peki canim?
Kaçıncı haftada geçti canım
.Eki Görüntüle 2069418 kizceler cinsiyet yorumu yapabilecek var mı?:)
Canim boyle kese armut seklinde olanlar genelde erkek diyorlar ama rabbim hayirli ve saglikli bebek nasip etdinEki Görüntüle 2069418 kizceler cinsiyet yorumu yapabilecek var mı?:)
.Kizlarin benimde kahverengi sümüksü akintim var bende birazdan eşim gelsin isten doktora gidicem insllah sıkıntılı bir durum yoktur basina gelen var mi
Rica ederim her zamanBu hassasiyet iceren bilgiyi paylastigin icin tesekkur ler canim elevit ile ilgili Ben de bunu duymustum ancak muadilini bilmiyordum cok ise yarar bir bilgi
Canim.kulalniyorum ama yetersiz mi geliyor anlamiyorum bir kac damla geliyor aknti arasnda nrmaldr sari akintim vardi ama dun aksam basladi bugun sabahta geldi ben gidim bi korkum gecsin.
Geçmiş olsun canım..Benim olmadı ama olan çok kişi var burda.Endiselenme lütfen.Progestan verir doktor genelde..
Bu baktığınız site için, satıcısına mesaj atarak önceden öğrenebilirsin canım.. En kötü, başka sitelerden alırsan, eline gelir, içine sinmezse iade edersin..Mesela son kullanim tarihi cok yakinsa olmaz canim birde yazarmi son killanimi nette satilanlarda
.Canim.kulalniyorum ama yetersiz mi geliyor anlamiyorum bir kac damla geliyor aknti arasnda nrmaldr sari akintim vardi ama dun aksam basladi bugun sabahta geldi ben gidim bi korkum gecsin
Evet canm benim yasamis bir cok yakinim var ama onlarin dedigide inan ikna etmiyor insani gidim bi gece hem daha kolay halolluyor hastanr isleri bakalik canm saol ilgn icin brsy yktr dyrsn sen ins ta yktr cnm ya.
Kahverengi lekelenmesi iğne ve progestan kullanıp da devam eden de çok canım.Hatta doğuma kadar da gelen var..Git doktora sen yine de kalbin rahatlasin
Görüntüde baş-popo mesafesi var cinsiyet için bacak arası görüntüsü olması gerekir böyle bakarak çok tahmin edilemez canımEki Görüntüle 2069418 kizceler cinsiyet yorumu yapabilecek var mı?:)
Bu hafta icinde sorarim ins.haber veririm![]()
Bu baktığınız site için, satıcısına mesaj atarak önceden öğrenebilirsin canım.. En kötü, başka sitelerden alırsan, eline gelir, içine sinmezse iade edersin..
Çok bulantı ve kusması olan vitamin değerleri düşen kişilere 12. Haftadan sonra hemen başlıyoruz. Fakat ben hep doğal beslenmeden yana olduğum için balık et yumurta ile sebze meyve tercih etmemiz en doğrusu olur. Şunu da göz ardı etmemek lazım hiçbir yiyecek doğal kalmadı maalesefDorduncu ayin basinda baslanmasi gereken bir ilac degil mi.
Omega3 ne zaman baslanmali sizce?
Maşallah kocaman olmuşEki Görüntüle 2069418 kizceler cinsiyet yorumu yapabilecek var mı?:)
Ben göbeğime ve üst bacağıma kullanmıştım yararını gördüm 4. Aydan sonra başladım kullanmaya şimdi de öyle yapacağım bir de kayısı çekirdeği kremi dönüşümlü olarak tavsiye ederimSelam canim bu krem gercekten catlaklara mani oluyormu??birde nezaman surmeye baslicaz nerelere surucez?
Mesela son kullanim tarihi cok yakinsa olmaz canim birde yazarmi son killanimi nette satilanlarda
Canim bi arkdas hepsi bradadan almis tarihi yazmio dio.ve suruyormus.sitede yazmio son kullanimi bende baktim .nasi guvenicez ya.