• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
J
Gobekten yaparken cirpiniyorum resmen dayanamiyorum uzun surmesine.kasli bolge kesinlikle daha fazla aciyor gobegimde yag olmadigi icin katlanamiyorum o aciya.bi sure sonra bacaga gectim daha az aci cekiyorum ve daha yavas verebiliyorum ilaci daha yağlı bolge oldugu icin.
Esim canimin acimasina katlanamiyor malesefki basindan beri kendim yapiyorum.haftalik depo ignemi mecbur o yapiyor .evde cok fazla clexane var suan uc dort kutu daha.bunlar bitsin hele:)
Anladim canim. Allah hepimize kolaylik versi diyelim

Selam kizlar 9+2 yim 2 gundur mide bulantim qecdi birden bole biseyde hisetmiyorum korkuyorum ya normalmi acaba bole hisetmemek flan
Benimde başıma geldi iki üç kez, baya korktum 12 hafta olmadan bitmesine.. Ama birinde 2 gün sonra birinde 3-4 gün sonra tekrar başladı.. Takılma canım, Allahın izniyle sıkıntı yoktur..

Selam kizlar 9+2 yim 2 gundur mide bulantim qecdi birden bole biseyde hisetmiyorum korkuyorum ya normalmi acaba bole hisetmemek flan
Merak etme canim bende oykeydim 6 gun bulantim olmadi cok endiselendim saglik ocagindan kalp atisini dinledim iyimis bebegim zaten bugun geri geldi bulantilar. Her gebelik farkli oluyor dedi hemsirem

Benimde başıma geldi iki üç kez, baya korktum 12 hafta olmadan bitmesine.. Ama birinde 2 gün sonra birinde 3-4 gün sonra tekrar başladı.. Takılma canım, Allahın izniyle sıkıntı yoktur..
Daha onceki hamileligimde kalp atisi durmusdu oyuzden korkum var bunda rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Merak etme canim bende oykeydim 6 gun bulantim olmadi cok endiselendim saglik ocagindan kalp atisini dinledim iyimis bebegim zaten bugun geri geldi bulantilar. Her gebelik farkli oluyor dedi hemsirem
Saglik ocaginda 22 haftadan sonra dinletiyorlarmis kontrolumde haftaya insan tedirgin oluyor iste ins kotu bisey yoktur

Saglik ocaginda 22 haftadan sonra dinletiyorlarmis kontrolumde haftaya insan tedirgin oluyor iste ins kotu bisey yoktur
Normalde aletleri cok eski oldugu icin zor duyuluyor bana da 14 haftada dinleyebiliriz demisti ama hemsirem cok iyi aradi bayagi buldu bebisimi dinlettirdi bana

Allah bağışlasın tamamına erdirsin 12. Haftada bebeğin beyin gelişimi tamamlandığı için folic asit bırakılır multivitamin başlanır doktorun sanırım onu kasdetti

Hayır canım artık folbiol dozu fazla onun 8 de 1 kadar doz folik asit kullanıyoruz. Fazlasının zararı oldugu tespit edildi dedi.
Ben de iki sene önce ilk bebeğime hep kullandım madem öyle niye toplatilmiyor dedim.
Yeni bilgi bu dedi

benim de yok denecek kadar azaldı, ama mecburen bi yerden sonra azalıp bitecek, bence kötü düşünmeyin. Oğlumda 7. Haftada başlayıp 9-10 haftada bitmişti bu sefer 5. Haftada basladı bi ara kesildi sonra tekrar basladı ve tekrar kesildi iki gündür kahvaltı hazırlayıp yemek pişirebiliyorum. Tekrar başlar mı bilmiyorum ama bu sefer tamamen bitti gibi hissediyorum

benim de yok denecek kadar azaldı, ama mecburen bi yerden sonra azalıp bitecek, bence kötü düşünmeyin. Oğlumda 7. Haftada başlayıp 9-10 haftada bitmişti bu sefer 5. Haftada basladı bi ara kesildi sonra tekrar basladı ve tekrar kesildi iki gündür kahvaltı hazırlayıp yemek pişirebiliyorum. Tekrar başlar mı bilmiyorum ama bu sefer tamamen bitti gibi hissediyorum
Ins normaldir ya saol cnm rahatlattin biraz

canim ilginc bi sey oldu bugun. ozeldeki dr um bu problemin oldugunu soylemisti. devletteki dr uma gittim bugun. o ise hic bi sorun olmadigini goremedigini soyledi. emin misiniz diye defalarca sordum. evet zaten kese yeteri kadar buyuklukte deyip durdu.ignelere devam etmenize gerek yok dedi cunku bana gore sorun yok. protein agirlikli beslenin dedi. ignem haftaya sali bitiyo. hangi dr a inansam ben ? napsam simdi ben ?
Çok sevindim Allah bir daha korku yasatmasin sağ selamet gelsin minigin salıya az kalmış ben tüp bebek tedavisindeyken ilk bebegim de tüm ilaçları düzenli kullandım 2. Bebegimde ilaçları yarım bıraktım Dr sormadan kestim şükür ikiside sağlıklı sen hangi doktora inandiysan ona göre devam et ama en önemlisi minigin saglikliymis şükür

Evet 11 haftam ama bildiğin duba yolunda gidiyorum maalesef durduramıyorum kendimi 85 le hamile kaldım şuan 92.5 kilo oldum
Merhaba bu kadar hızlı kilo alımı normal değil hatta 14. Haftaya kadar 1 yada 2 kilo yeterli derdi benim doktorum bu benim 3 hamileligim ilkinde sürekli yatmam gerektiği için 15 kilo aldım resmen doktor odadan kovacakti kızimda sadece 8 kilo aldım sağlıklı bir gebelikti kanama vs olmadigi için rahatım.dikkat edin ani kilo gebelik şekeri ve diğer hasraliklara neden olur selamlar

Back
X