- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.921
Bende uzun zamandır bakamıyordum buraya ufakliklar hareketlenince vakit bulamıyoruz ahhhhhh o anne kelimesi ne zaman cikacak bakalımSelam cnm.evet site degisti kmse gelmez oldubide tabi minikler ayaklandi 2dk durmuuolar ))bizimde 8disimiz war..yuruyor artik hatta kosuyo dedigin gbi surekli dusmece biz arkasinda onunde.bizde de var o dede mama baba abaa bile dedi.anne yok daha ))tam olarak..kahvalti evet siknti ya sorma.peki ne veriyosin gun icinde ?inek sutine basladinizmi?hala emiyormu seni?
Bende uzun zamandır bakamıyordum buraya ufakliklar hareketlenince vakit bulamıyoruz ahhhhhh o anne kelimesi ne zaman cikacak bakalımsadece ağladığı zaman anne kelimesini söylüyor onun dışında hep bababababababa 1 yaşında emmeyi bıraktı malesef canım 13 aylıkken inek sütüne başladık gün içinde kahvaltı olarak sütlü bisküvi yiyor içine yumurtada haşlayıp karıştırıyorum bazi gunlerde öğlen pilav makarna hangisi varsa yanında yoğurtla yediriyorum sulu yemek yada sebze yemeği varsa pilavla birlikte onuda veriyorum yiyor akşam corba veriyorum özellikle ezogelin favorisi onun dışında ara öğünlerde meyve yada meyveleri kaynatarak komposto yapıp veriyorum kek börek poğaça krep gibi hamur işlerini çok seviyor bazen onları yiyor gece yatmadan da bazı günlerde irmikli muhallebi veriyorum bazen 1 biberon süt içiyor gece ne vereceğimi gün içindeki yemesine göre ayarlıyorum biraz uzun oldu
Benim kizim yağda yumurta yiyor ama haslanmişı sevmiyor oda öğürüyor inek sütüne baslamadinmi canım ben bisküvisini sütle yapıyorum çok erken kalkmıyor aslında sizinle aynı 9 buçuk 10 a doğru uyanıyor 10 gibi bisküvisini babası yediriyor bende işten gelince öğlen 1 de yoğurt ve ana yemeğini yediriyorum 2 gibi öğle uykusuna yatıyor 5 yada 5 buçukta uyanıyor ikindide kek komposto gibi ara öğün yapıyor akşam 8 civarı corbasini iciriyorum eğer gün içinde porsiyonları az yediyse gece 10 buçuğa doğru irmikli muhallebi yapıyorum ama porsiyonlarini tam bitirdiyse gece muhallebi yapmayıp biberonla süt iciriyorum her çocuğun yeme alışkanlığı farklıdır canım benim çocuğumun yedikleri başka çocuğa çok yada az gelebilir oğluşun doyuyorsa eğer verdiklerin yetiyordur aç olsa uyumaz zaten canımAynen bnde bebe biskuvisini eziyorum sical suyla icine yumurta peynir vs.yumurtayi asla tek yemiyor oguruyor.bnde aynen ne yaptiysam yanina yogurtla yediriyorum corbadir sebze yemegidir kofte vs vs
..mesela oglum sabah 9bucuk gbi kalkar bi kahvalti yapar.sora uyur 1 bucuk 2 saat sora kalktimi meyve veririm.bazen meyveli yogirt.sorada bizle aksam yemegi yer yafa o once yer bazen.gecede sutunu icer yada icmiyo bazen.siz baya erken kalkiyorsunuz ozaman.acaba ben az mi veriyorum ki???
Benim kizim yağda yumurta yiyor ama haslanmişı sevmiyor oda öğürüyor inek sütüne baslamadinmi canım ben bisküvisini sütle yapıyorum çok erken kalkmıyor aslında sizinle aynı 9 buçuk 10 a doğru uyanıyor 10 gibi bisküvisini babası yediriyor bende işten gelince öğlen 1 de yoğurt ve ana yemeğini yediriyorum 2 gibi öğle uykusuna yatıyor 5 yada 5 buçukta uyanıyor ikindide kek komposto gibi ara öğün yapıyor akşam 8 civarı corbasini iciriyorum eğer gün içinde porsiyonları az yediyse gece 10 buçuğa doğru irmikli muhallebi yapıyorum ama porsiyonlarini tam bitirdiyse gece muhallebi yapmayıp biberonla süt iciriyorum her çocuğun yeme alışkanlığı farklıdır canım benim çocuğumun yedikleri başka çocuğa çok yada az gelebilir oğluşun doyuyorsa eğer verdiklerin yetiyordur aç olsa uyumaz zaten canım
Yumurta sıkıntısı çoğu kişide var canım malesef benimki yağda yumurtayi da sade olarak yemiyor menemen yada yumurtali patates olunca yiyor 12 kilo su an canım sizin kilonuz kaçYagda yumurtayida pek swvmio benim oglus bey.nazla niyazla.yumurta tadi gtsin die neler neler koyuyorum icinekokusu olmasin die.basladik inek sutune evet.bazen sutle islatiyorum bazen suyla cnm.aynen cnim her cocuk farkli dogru dedin onda.ama benim oglan yemez bukadar biliom cikariverir.kac kilosunuz ?
Yumurta sıkıntısı çoğu kişide var canım malesef benimki yağda yumurtayi da sade olarak yemiyor menemen yada yumurtali patates olunca yiyor 12 kilo su an canım sizin kilonuz kaç
Kilosu iyi bence canım az yediriyorum diye düşünme yedikleri yetiyorki kilo aliyoAynen ya.diom ya bnde neler koyiyom icine diyeaaa bizde 12 kiloyuz cnm
Kilosu iyi bence canım az yediriyorum diye düşünme yedikleri yetiyorki kilo aliyo
Ooooo niye dert ediyorsun canım benimOlemi dersin.zaten havalarda sicak istahlari etkiliyor cidden.benide emiyor rabi bu arada :)
İkili test yaptırdım Sonic 1/1814 çıktı hekim normal ama istersen nifty testi var onida yaptırabilirsiniz ama onda da birşey çıkacağını düşünmüyorum ama sende kimyasal gebelik olmuştu bi bakalım ama birşey çıkacağını sanmıyorum dedi çokta pahalı ne yapacağımızı bilemiyoruz sizlerden bilgi almak istedim
çocuklarla dışarı çıkmak çok zor oluyor bende internetten aldım tüm ihtiyaçları yiğenimin doğum gününü bu şekilde kutladık. tüm malzemeleri alıp sadece ikramlıkları hazırladık konsepte uygun makaronları hazır alıp dizdik migrosta vardı makaronlar uygun fiyata oradan bulduk. makaron kulesini internetten hammaddeler.com dan aldım. Diğer ikramlıklar zaten bitirdi bizi. Doğum günü ertesi günü bitmiş bir haldeydik. Bir yandan da çocukları oyalamak en zor günlerden biriydi sanırımBen kağıt tabaklar aldım denizkızı figürlü, peçete ve bardakta aldım. Deniz yıldızı strafor kestirdim birde istiridye ve inci kestirdim boyayacağım dekor için. Afis yada fotoblok gibi birşey düşünüyorum duvara. Pastası konsepte uygun olacak birde beze kulesi düşünüyorum. Firsatim olursa royal icing kurabiye denemesi yapacağım ama iş çocuk derken dermanim kalmıyor
canım hayırlı olsun sağlıkla güzel bir doğumla kucağına al bebeğini kucağına inşallah.Desene 1-2 derken 3 olduk 2.bebeği arka arkaya yapanlardanBen de varım sürpriz oldu daha bir kaç gün önce idrar testi ile ögrendim planlamıyordukheyy kızlar nasılsınız
Yumurta sıkıntısı çoğu kişide var canım malesef benimki yağda yumurtayi da sade olarak yemiyor menemen yada yumurtali patates olunca yiyor 12 kilo su an canım sizin kilonuz kaç
Aynen ya.diom ya bnde neler koyiyom icine diyeaaa bizde 12 kiloyuz cnm
Hayırlı olsun cnm yaaBen de varım sürpriz oldu daha bir kaç gün önce idrar testi ile ögrendim planlamıyordukheyy kızlar nasılsınız
Yeni gördüm ikinci mi geliyor, hayırlı olsunvalla senin kızın yaptıklarını okuyunca ahaa dedim bizimkinin kız versiyonu,kısaca minik kuduruklar .Kuzum hani kız çocukları daha sakin oluyordu bende kendimi öyle avutarak 2.yi bekliyordum
Bu arada benimki sadece aaa aaaaaa aguu gibi şeyler birde annii gibi bişeyler diyor,keşke seninki gibi bişeyler demeye başlasa.Geçmi kalacak acaba konuşmada.Bu arada benimki sürekli aç.Bize yemek konusunda huzur vermiyor yemek gelmezse vaktinde elini masalara vuruyor.Ayın 20nde randevum var hemşireme soracam normal mi bu kadar yemesi,çocuğun doyma hissiyatı yok sanki, obez mi olacak ne başımaYemek bitti deyince çocuk ağlamaya başlıyor.
Ben son sıralar buraya pek giremiyorum yetişen arkadaşlara hayret ve gıptayla bakıyorum.
ne kadar güzel anlatmışsın ağzım açık tebessümle okudum.Eğer kilosu normalse gerisi boş inan,doğmadan önce hep "Allahım çok yiyen bir çocuk olsun" diye dua ettim şimdi hata etmişim diye düşünüyorum 2 saatte bir acıkıyor hep yemek yetiştirme durumundayım yetişkinden fazla yiyor.Şuan 13.5 kilo(13.5 aylık 14ü doldurmadık henüz),hiç devam sütü de vermedim 40 günlükten sonra(ee tabi bu da durumda yoruyor beni hep yemek düşünüyorum)katı gıdaya da erken geçtim 4.5 aylıktı sanırsam biz ne yiyorsak genelde o da yiyor sadece mercimek çorbasını yemiyor.(elimde tost oluyor misal başımdan ayrılmıyor tok bile olsa o da yiyecekmiş kız bide kaplumbağa gibi ısırı ısırı veriyor ön dişleriyle,halbuki tost ona uygun bir yiyecek değil ama yiyor)
Bu arada sen beni fena korkuttun.Eşimle hep kendimizi avutuyorduk "kız çocuğu bizi yormaz,kafamızı dinleriz" diye ama demek kız çocuklarıda çok hareketli olabiliyormuş,eğer böyle olursa ben ruh ve sinir hastalıklarında alırım soluğu heralde.bencede 3 yaş ideal ben hemen olmaz diye başladık (ilki çok geç olunca) ama öyle olmadı o ay hamile kaldım,nasip ne deyim.
Canım benim çocuğunda uyku problemi var.Gece bazen saat 4-5 gibi kalkıyor ağlayarak yatak odamıza geliyor emziğini veriyorum pişpişliyorm zorla uyuyor sonra 7 gibi bir daha kalkıyor süt için onu içince de yine yarım saat kadar uyutmak için çabalıyor sonra en son 9da kalkıyor.Gündüz bugün mesala 1 saat anca uyumuştur bu kadar.Uykuya dalmakta çok zorlanıyor,bu konuda yardımcı olacak bu sorunu aşan arkadaş varsa seve seve dinlerim uygulamak isterim.
Güzel temennin için teşekkürler
Hayırlı olsun hamileliğin cnm
Ben se pek çok şeyi yoğurtla yedirebikiyirum omlet bile, iStahlo değil ne yazikkiAynen bnde bebe biskuvisini eziyorum sical suyla icine yumurta peynir vs.yumurtayi asla tek yemiyor oguruyor.bnde aynen ne yaptiysam yanina yogurtla yediriyorum corbadir sebze yemegidir kofte vs vs
..mesela oglum sabah 9bucuk gbi kalkar bi kahvalti yapar.sora uyur 1 bucuk 2 saat sora kalktimi meyve veririm.bazen meyveli yogirt.sorada bizle aksam yemegi yer yafa o once yer bazen.gecede sutunu icer yada icmiyo bazen.siz baya erken kalkiyorsunuz ozaman.acaba ben az mi veriyorum ki???
sukufenazz dan bekliyordum ama kaju ve Blackbluee1 resmen sürpriz oldu:) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Gecenin bu saatinde hala çocuk uyutmaya çalıştığım ve sabah işe gideceğim için cocuk fikrine uzağım bi ara niyetlendim ama vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?