2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim buralar çok soğuk hatta karla karışık yağmur yağdı dün. İlçe doğalgaza geçiyor. Kaloriferlerin doğal gaz dönüşümü yapıldı kombi alındı mutfağımda parkeler söküldü takıldı ... anlayacağınız bir ton karışıklık ve masraf. Amma velakin hala gaz verilmedi. Her hafta haftaya verilecek açıklaması yapılıyor. küçücük bir sobayla ısıtıyorum yavrumu. Öylr giydiriyorum ki kolunu kaldıramıyor

Canım ben bursadayım iki hafta boyunca geceleri yakmıştım, üç gündür tamamen açık gece gündüz.. Bende atlet üzerine penye ve yelek ile yatırıyorum.. Üzerine de battaniye.. Ama oğlumun kulağı, yüzü ve elleri buz gibi oluyor.. Çünkü oraları açıkta.. Ellerine örttürmediği için üşüyor.. Doğalgaz açık olmasına rağmen

İştahsızlık değil de huysuzluktan mı demeli o zaman? Uyku arasında benim kızım da sorunsuz içiyor.
Aynı durumu bende yaşıyorum canım.. Üçüncü aya girmek üzereydik.. Şimdi 4 bitti.. Gündüzleri ağlayarak emiyor.. Emmek istemiyor.. Açlığın son noktasında emiyor bir iki dk bırakıyor.. Kucağımda ayakta gezerek, hoplayarak vermeye çalışıyorum memeyi.. Allahtan, şükürler olsun ki gece emiyor.. Sırf emsin diye saat başı kalkmaya razı oluyorum.. Birinde emer birinde emmez ama gece daha sorunsuz

Kızım artık emmediği için sağıyorum cnm, bebeklerin eş ve ayakları genelde soğuk olabiliyormuş ben de hep ikilemde kalıyorum oyke olunca, biz ankaradayız kombiyi açalı çok oldu :)

39. Dakikada taksi ile kaka testi yetiştirildi bu sabah 70 liraya mal oldu ama neyse artık 3 gün sonra sonuç alacağız. Zamanlama tutmuştur insallah dakikalar çok farketmiyordur. Hergün bezden taşan bugün numuneyi zor aldım sanki hissediyor çocuk her işimiz ters

Benim doktorlara olan inancım kalmadı boğazım nasıl ağrıyor burnum akıyor
Dün akşam boynum kulaklarım gözüme bile bir ağrı girdi ölüyorum sandım
Sabah eşim doktora götürdüm KKB doktoru

Bana sadece bir pastil verdi Parol iç geçer dedi
Muayene 100 TL verdim.rontgen 55 TL verdim alıp geldiğim şey uyuz bir pastil
Emziren anneler ölsünmü yaaa
Pastilinde o kadar berbat tadı varki

Kaka bezden alınacak gibimi
Bizim mki beze yapıyor beZde hep kakası yapışık alıp numune verilecek kadar bişey yok:))
Ben bezi verimi yaptırmalıyım isterlerse

Bizim mki beze yapıyor beZde hep kakası yapışık alıp numune verilecek kadar bişey yok:))
Alınabilecek gibiydi mama ve anne sütü aldığı için sıvı yapmıyor. Normal günde olsa fazla yapar ama bugün yine hissetti heralde işimizi zorlaştırmak hobisi cadınınbezle kabul etmediler bide bize numune kabı verdiler. Bezin emici yüzeyi yüzünden hemen almak gerekiyormuş

Neden kakasını istemişlerdi canım?

Neden kakasını istemişlerdi canım?
Kusup aspire oluyor nefessiz kalıyor. Bunu uykudada yapıyor reflüsümü alerjimi tetikliyor anlamak için istediler. Alerjiyse diyetim genişleyecek reflüdense ilaçları artacak sabah yine yanımda yatarken nefessiz kaldı sesine uyandım. Ben sürekli tetikteyim ama kimse benim kadar dikkat etmiyor şu an uyuyor mesela ben başında oturuyorum. Babası olsa kulaklık takar annemler olsa uyuyo diyip işe güce dalar ben odada yalnız bırakmıyorum

Merhaba ek gıda ilk olarak yoğurt dağa sonra sebze püresi yada çorbası en son meyve verilir her gıda alerjisi olup olmadığı konusunda emin olunduktan sonra devam edilir.
Aslında emziren anneye ilaç veriliyor ben çok kullandım bir sıkıntı olmadı sırf bu yüzden randevu alıp devlete gidiyoruz onlar daha iyi ilgileniyor
Kaka testi için bez ters baglaniyor onun üstüne başka bir bez düz bağlanıyor sızıntı olmuyor biz öyle numune alıyoruz kolay oluyor

Çok iyi anlıyorum seni canım.. Bende yalnız bırakmıyorum.. Şikayetlerimiz aynı genelde.. Benim oğlum yine kanlı kaka yaptı.. Süt, yoğurt, peynir tüketmiyorum bir aydır.. Kek Vs yiyordum bir haftadır onu da yemiyorum.. Kanla birlikte kıvamı jöle gibiydi.. Çok acı çekiyorum artık.. Ne yaparsam yetersiz kalıyorum resmen.. Bakamıyorum çocuğuma.. Doktora da kırk kez belirtileri söyledim, vitamin hapı veriyor.. Başka doktora randevumuz var bakalım, o ne diyecek? Kan almalarından korkuyorum, canı çok yanıyor.. Onun canı yanarken benim yüreğim dayanmıyor artık

Nasil yukseltttin cnm banada fikir verirmjsin?ama oylede yastik niyetine gecmiyomu yukseltince oda?

Ben keki sütsüz yoğurtsuz yaptım çayla:) yumurtayıda çıkarırlarsa maden suyuyla yaparım :) kan almalarından bende nefret ediyorum. Doktorun bana ilgisiz geldi kızımda kanlı kaka hiç olmamıştı yinede 1.5 ay önce başladık diyete

Aynen canım, her gittiğimde söyledim.. Senin yediklerinden dedi.. Bende bırada yazan arkadaşlar sağolsun, kızılcıktı galiba.. Alerjiden bahsedince, randevuyu aldım, tığ fakültesine ama daha haftaya gideceğiz, doluluktan.. Geçen bahsettim doktora, belirtiler bu, süt ürünü tüketmiyorum Vs diye.. Süt alerjisi olabilir diyor. Çıldıracaktım.. Bu çocuk ne çekiyor aylardır ki bırakmama rağmen geçmedi.. Amip filan yoktur inşallah

İnşallah canım kan ve deri testiyle net sonuç net olmuyormuş gaita testi yaptırmanda fayda var bence

çok üzüldüm bebeğiniz ve sizin için ne kadar zor uyusa bile dinlenemiyorsunuz, Allah güç kuvvet bebeğinize de acil şifalar versin inşallah, annelik işte kimse sizin kadar düşünmüyor ,inşallah en kısa sürede atlatır bebeğinizle güzel günler görürsünüz

Adı ne pastilin ben de rahatsızlandım çok geçmiş olsun tın emziren anneler için ilaç çıkarmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…