- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.761
Insallah canım teşekkür ederimçok üzüldüm bebeğiniz ve sizin için ne kadar zor uyusa bile dinlenemiyorsunuz, Allah güç kuvvet bebeğinize de acil şifalar versin inşallah, annelik işte kimse sizin kadar düşünmüyor ,inşallah en kısa sürede atlatır bebeğinizle güzel günler görürsünüz
Aynen bizde de durum aynıBazılarının gece uykusu iyi oluyor.. Bizim ne gece uykumuz var ne gündüz.. Uyanıkken de hep üzerimde.. Uykudan mız mız uyanırdı artık ağlamaya başladı.. Kucağımda alıp sakinleştirdikten sonra kırk şaklabanlığa güler, sonra yine ağlar.. Önceden ayağa kalkıp gezince susardı.. 4. Ay aşısından sonra ayakta bile ağlıyor.. İyice çaresizleştim.. Hayırlıca geçse idi
Canim bende adete bi kaç gün kala sütümün azaldığını farkettim adetin 2. 3 günü gelmeye başlıyor. O da şundan kahnakli rahim ve göğüsler aynı hormonu salgılıyor prolaktin hormonu yani bende ilk önce korktum sütüm mü çekiliyor diye sonra anladimHerkese iyi akşamlar, nasılsınız kızlar? Ben benim kız ile uğraşmaktan giremiyorum. Bu arada dün farkettim sütum azalmış gibi geldi, sağmadım kızım emerken huysuzlandı ve boş boş oldu, emerken aktığını hissetmiyorum . Neyse bugün de bir uyandım adet görmüşüm bunun süt azalması ile alakası var mı? Acaba adet görünce de azalıyor mu ki :/
Ay düzelsin inşallah ya , iki gecedir yetmiyor mama veriyorum, uyku uyumuyor kızım. Insallah düzelirCanim bende adete bi kaç gün kala sütümün azaldığını farkettim adetin 2. 3 günü gelmeye başlıyor. O da şundan kahnakli rahim ve göğüsler aynı hormonu salgılıyor prolaktin hormonu yani bende ilk önce korktum sütüm mü çekiliyor diye sonra anladim
Günaydın canım. Bende de adet zamanı azalma olmuştu.. Hâlâ da oluyor, 3. Adetimi oldum.. Tabi bende adetten sonra üzüldüğüm için biri neredeyse kesildi.. Ama adet zamanı ekstra azalıyor.. Dikkat et üzme kendini :)Herkese iyi akşamlar, nasılsınız kızlar? Ben benim kız ile uğraşmaktan giremiyorum. Bu arada dün farkettim sütum azalmış gibi geldi, sağmadım kızım emerken huysuzlandı ve boş boş oldu, emerken aktığını hissetmiyorum . Neyse bugün de bir uyandım adet görmüşüm bunun süt azalması ile alakası var mı? Acaba adet görünce de azalıyor mu ki :/
rabbim biran once sifanizi versin.gecmis yorumlari cok okuyamiyorum.bursada kim doktorynuz.Aynen canım, her gittiğimde söyledim.. Senin yediklerinden dedi.. Bende bırada yazan arkadaşlar sağolsun, kızılcıktı galiba.. Alerjiden bahsedince, randevuyu aldım, tığ fakültesine ama daha haftaya gideceğiz, doluluktan.. Geçen bahsettim doktora, belirtiler bu, süt ürünü tüketmiyorum Vs diye.. Süt alerjisi olabilir diyor. Çıldıracaktım.. Bu çocuk ne çekiyor aylardır ki bırakmama rağmen geçmedi.. Amip filan yoktur inşallah
Ah canım ya sağol cevabın için, az da olsa için rahatladı inşallah adetten sonra eski haline gelir. Iki gecedir emerken ağlıyor, süt gelmiyor . Doğmadığı için de dalamıyor ben de mama veriyorum iki gecedir umarım eski haline döner.Günaydın canım. Bende de adet zamanı azalma olmuştu.. Hâlâ da oluyor, 3. Adetimi oldum.. Tabi bende adetten sonra üzüldüğüm için biri neredeyse kesildi.. Ama adet zamanı ekstra azalıyor.. Dikkat et üzme kendini :)
Rabbim şifa versin inşallah yavrularımıza.. Ayakta bile inliyor yavrum.. Bir rahatsızlığı var ama ne? Doktora gidene kadar mahvoldu çocuk..Aynen bizde de durum aynı
Amin canım inşallah.. Hayatta doğum yapmıştım ya, yakın diye oraya devam ettim.. Doktorumuz Erol bey.. Ama oğlum da herhangi birşey çıkarsa, asla bir daha gitmeyeceğim.. Şikayetin var mı diyor, sayıyorum.. Odadan çıkınca düşünüyorum cevap alamamışım. Boy kilo ölçümü sağlık ocağında da yapılıyor.. Zaten ikisinin tartısı arasında 400 gram fark var.. Sağlık ocağında 7 kilo çıkan çocuk ertesi gün hastanede 7400 çıkıyor.. Aman işte :) Doruk hastanesinde iyi doktor var demişti arkadaşlar, belki ona geçerim.. Şimdilik bir Uludağ Üniversitesi hastanesine gidelim derabbim biran once sifanizi versin.gecmis yorumlari cok okuyamiyorum.bursada kim doktorynuz.
İnşallah canım ki döner.. Üç adette de yaşadım.. Az olan sütüm bitme noktasına geldi.. Bende anlamamıştım, bu üçüncü adette çözdüm olayı :)Ah canım ya sağol cevabın için, az da olsa için rahatladı inşallah adetten sonra eski haline gelir. Iki gecedir emerken ağlıyor, süt gelmiyor . Doğmadığı için de dalamıyor ben de mama veriyorum iki gecedir umarım eski haline döner.
Ben hala adet olmadımGünaydın canım. Bende de adet zamanı azalma olmuştu.. Hâlâ da oluyor, 3. Adetimi oldum.. Tabi bende adetten sonra üzüldüğüm için biri neredeyse kesildi.. Ama adet zamanı ekstra azalıyor.. Dikkat et üzme kendini :)
Ben 8 Eylül, 20 Eylül ve 21 ekimde oldum.. Eylülde iki başlangıç arası 12 gün, o kötü idi.. Olmamak daha iyi, çocuğun stresi ile çekilmiyor ama hamilelik durumu için de yi oluyor :)Ben hala adet olmadım
anladim erol comart sanirim.ben ali tunc beye gidiyorum simdilik sadece iye problemimiz oldu.onun haricinde rutin kontroller.doruk yildirimmi sanirim size yakin yer. cekirgede levent usluya goturuyordum oryanca kizimi .Rabbim şifa versin inşallah yavrularımıza.. Ayakta bile inliyor yavrum.. Bir rahatsızlığı var ama ne? Doktora gidene kadar mahvoldu çocuk..
Amin canım inşallah.. Hayatta doğum yapmıştım ya, yakın diye oraya devam ettim.. Doktorumuz Erol bey.. Ama oğlum da herhangi birşey çıkarsa, asla bir daha gitmeyeceğim.. Şikayetin var mı diyor, sayıyorum.. Odadan çıkınca düşünüyorum cevap alamamışım. Boy kilo ölçümü sağlık ocağında da yapılıyor.. Zaten ikisinin tartısı arasında 400 gram fark var.. Sağlık ocağında 7 kilo çıkan çocuk ertesi gün hastanede 7400 çıkıyor.. Aman işte :) Doruk hastanesinde iyi doktor var demişti arkadaşlar, belki ona geçerim.. Şimdilik bir Uludağ Üniversitesi hastanesine gidelim de
İnşallah canım ki döner.. Üç adette de yaşadım.. Az olan sütüm bitme noktasına geldi.. Bende anlamamıştım, bu üçüncü adette çözdüm olayı :)
Aynen canım Erol comart.. Ali bey hangi hastanede? Memnun musun?anladim erol comart sanirim.ben ali tunc beye gidiyorum simdilik sadece iye problemimiz oldu.onun haricinde rutin kontroller.doruk yildirimmi sanirim size yakin yer. cekirgede levent usluya goturuyordum oryanca kizimi .
Bizimde öyle canım, maalesef.. Geçmedi gazı bir türlü.. Kaç ilaç denedim, özel ilaç aldım olmadı.. En son ilaçları kestim yine aynı.. Sürekli ıkınıyor oğlum.. Tabi bizden gaz ile bir sıkıntı daha var ama ne bilem, doktor muayenesinde çıkacak ortaya.. Bem ilaçları kestim.. Her gece sancı ile bağırarak uyanıyor çocuk . Çok üzülüyorum.. Böyle de devam diyor yaşayanlar.. Bir yaşından önce umudu kes dediler, özellikle yürümesi lazım dediler.. Allah en çok yavrularımızın yardımcısı olsun, o inlerken parçalanıyorum.. Karnına, ayaklarına masaj, sıcak tutmak, kimyon çayı, acı elma yağı, zeytinyağı hepsi nafileKızlar çok zor durumdayım oğlum doğduğundan bu yana emerken çok fazla hava yutuyor, önceleri ağzı iyi oturmuyor diye düşünüyodum,ama ilgisi yokmuş havayı ağzının kenarlarından almıyor eminim, ama sütle birlikte öyle bir hava yutuyor ki çoğu zman emmesinden 2 dk sonra rahatsız olup ağlıyo gazının çıkarmam gerekiyo,sonra tekrar emiyo tekrar çıkarıyorum uykuya geçemiyor ya da zor geçiyor, mahvoldum artık geçer diyodum ayın 8 ine 5 aylık olcak aksine arttı hep,böyle bir durum yaşayan var mı Allah rızası için yardımmm(((
Normal geldi ama geri dimi canım, zira benim şuan gelecek gibi değil sanki . Fırsat bulup sağdım bugün 20 cc çıktı. Mama verdim mecbur tüm gün. Bi anda bu kadar kesilmesi hiç normal değil yaRabbim şifa versin inşallah yavrularımıza.. Ayakta bile inliyor yavrum.. Bir rahatsızlığı var ama ne? Doktora gidene kadar mahvoldu çocuk..
Amin canım inşallah.. Hayatta doğum yapmıştım ya, yakın diye oraya devam ettim.. Doktorumuz Erol bey.. Ama oğlum da herhangi birşey çıkarsa, asla bir daha gitmeyeceğim.. Şikayetin var mı diyor, sayıyorum.. Odadan çıkınca düşünüyorum cevap alamamışım. Boy kilo ölçümü sağlık ocağında da yapılıyor.. Zaten ikisinin tartısı arasında 400 gram fark var.. Sağlık ocağında 7 kilo çıkan çocuk ertesi gün hastanede 7400 çıkıyor.. Aman işte :) Doruk hastanesinde iyi doktor var demişti arkadaşlar, belki ona geçerim.. Şimdilik bir Uludağ Üniversitesi hastanesine gidelim de
İnşallah canım ki döner.. Üç adette de yaşadım.. Az olan sütüm bitme noktasına geldi.. Bende anlamamıştım, bu üçüncü adette çözdüm olayı :)
Çok muu ağrı olmuştu cnmBen 8 Eylül, 20 Eylül ve 21 ekimde oldum.. Eylülde iki başlangıç arası 12 gün, o kötü idi.. Olmamak daha iyi, çocuğun stresi ile çekilmiyor ama hamilelik durumu için de yi oluyor :)
Hem döküntü hem kakada kan varsa yüksek ihtimal alerji, süt yoğurt peynir ve yumurtayı keserek başla bence eğer mama takviyesi alıyorsa doktor kontrolünde alerjik bebekler için kullanılan mamalardan kullanmalısınKızlar iyi akşamlar ćook üzgünüm. Bir aydır bebegimin kakasından kan geliyor. Doktor catlak var dedi krem verdi. Baska bi doktor hic bir test yapmadan alerji dedi. Bu gün kan baya bi yogundu. Bu durumla karşılasan var mı. Bide boynunun altı sürekli yara. Ne yaptıysam geçmiyor. Gece sabaha kadar kucagımda havalandırıyorum. Biraz iyi geliyor.
Benim bahsettiğim konu daha çok ağız yoluyla çıkan gaz canım, diğeri de car o ayrı da emerken çok hava yutuyor biraz araştırdım sanırım sütün tazyikli gelmesi ile ilgili süt hızlı akınca boğaza kaçarak hava tutmasına sebep oluyo, emzirmeden bir iki dk sağıp sonra emzirmeyi denicem. Ya da geriye doğru yaslanarak oğlumu üzerime alıp yer çekimine ters etki sağlayıp hızlı gelmesini engellemeye çalışıcam sütün, uzun yazdım ama varsa benim givi olan arkadaslar bilgi olsun, inşallah ile yararAynen canım Erol comart.. Ali bey hangi hastanede? Memnun musun?
Doruk hastanesinde de acile gitmiştik bi.. Hayat acilde çocuk doktoru yoktu, şaka gibi
Bizimde öyle canım, maalesef.. Geçmedi gazı bir türlü.. Kaç ilaç denedim, özel ilaç aldım olmadı.. En son ilaçları kestim yine aynı.. Sürekli ıkınıyor oğlum.. Tabi bizden gaz ile bir sıkıntı daha var ama ne bilem, doktor muayenesinde çıkacak ortaya.. Bem ilaçları kestim.. Her gece sancı ile bağırarak uyanıyor çocuk . Çok üzülüyorum.. Böyle de devam diyor yaşayanlar.. Bir yaşından önce umudu kes dediler, özellikle yürümesi lazım dediler.. Allah en çok yavrularımızın yardımcısı olsun, o inlerken parçalanıyorum.. Karnına, ayaklarına masaj, sıcak tutmak, kimyon çayı, acı elma yağı, zeytinyağı hepsi nafile
Bu arada inşallah yaşına kadar sürmez benim etrafımdakiler de öyle diyo gerçekten çok zor en çok bebek için huzurlu olmuyo, kendimi geçtim, sabaha doğru ıkınıyodu 4 ten sonra kaka yapana kadar o da en az 7 yi buluyor öyle gürültülü yapıyo ki ben olsam uyuyamam o gazlaAynen canım Erol comart.. Ali bey hangi hastanede? Memnun musun?
Doruk hastanesinde de acile gitmiştik bi.. Hayat acilde çocuk doktoru yoktu, şaka gibi
Bizimde öyle canım, maalesef.. Geçmedi gazı bir türlü.. Kaç ilaç denedim, özel ilaç aldım olmadı.. En son ilaçları kestim yine aynı.. Sürekli ıkınıyor oğlum.. Tabi bizden gaz ile bir sıkıntı daha var ama ne bilem, doktor muayenesinde çıkacak ortaya.. Bem ilaçları kestim.. Her gece sancı ile bağırarak uyanıyor çocuk . Çok üzülüyorum.. Böyle de devam diyor yaşayanlar.. Bir yaşından önce umudu kes dediler, özellikle yürümesi lazım dediler.. Allah en çok yavrularımızın yardımcısı olsun, o inlerken parçalanıyorum.. Karnına, ayaklarına masaj, sıcak tutmak, kimyon çayı, acı elma yağı, zeytinyağı hepsi nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?