• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay insan ne yapacağını şaşırıyor anlamadım gitti. Benimki yan yatırmaya çalışsamda hep uyanıp sırt üstü dönmeye çalışıyordu ondan genelde sırtüstü yattı.
Gündüz uykuları emzirme yastığında emerken olduğu için kafa yapısında sorun olmadı. Geceleride hamakta yatıyor çoğunlukla sırt üstü bazen sağa sola çeviriyor

Bana da işe başla, evden çık diyorlar.
Ama bebeğim öyle zor bir bebek ki.. Annemden başkası idare edemez.. O da 4-5 saat anca.. Zaten annem başka şehirde.. İnşallah biraz daha uzatabilirim.. Aslında düzene girse işe başlamak istiyorum bende.. Kafam dağılmalı biraz..

Ben kullanmıyorum canım.. Çünkü bebek reflüsü vardı.. Reflü yatağında yatırıyordum.. O da yamuldu iyice, sığmıyor zaten.. Gece kaç kez boğulduğuna denk geldik.. Babası bile uyandı o seslerine.. Normalde kullanmamalı.. Reflüsü geçsin bırakacağım bende..

Dikkat etmek lazım canım.. Ben başta sindirimi zor diye sola yatırdım.. Tabi gündüzleri sağa yatırmaya çalışıyordum.. Çocuk alıştı kafasını sola çeviriyor hep.. Doktor her kontrolde, sağa yatır dedi.. Yatırıyorum ama geri dönüyor.. 4. Aydan sonra değişmez kafası, yatır sen düzelsin dedi ama düzelmedi.. Solu daha düz bizimde..

Ben canım.. İlk on günden beri gaz girdi hayatımıza, çıkmıyor.. Sabah 4te bağırarak uyandı.. Gazdan.. Her gün 2-4 arası gaz sancısı tutuyor.. Ağlamaya başlıyoruz.. Gece gece masajlar, yağlar, sıcak havlular.. Gündüz kucakta ıkınır.. Yoruldum valla.. Öyle üzülüyorum ki.. Gaz ilaçlarını da kestim bir hafta önce.. Çocuk aynı.. İlaçların etkisi yokmuş, bunu da gördüm

Benim ki doğduğundan beri babannesiyle aynı apartmanda olduğumuz için onada çok alıştı ondan bırakmam kolay oluyor yoksa bende ücretsiz felan almak zorunda kalırdım heralde.
Bizim dr.da sağa yatır diyor sol tarafa çok yatırmışsın dedi ama benim sırt üstü yatıyor hep yana yatınca uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım. Bende güzel bombeli kafası olsun istiyordum ama bakalı nolcak. Yamuk yumuk kalmasın :D

Günaydın canım bende ilk 2 ay yan yatırıyordum kafa şekli çok güzeldi sonra kızım hep sırtüstü yatmak istedi yan yatırınca ağlayıp uyumuyordu yan yatmaya başlayınca kafasının arkası düzleşmeye başladı doktorda düzelir dedi beyin büyüdükçe başının arka kısmı yine şekile giriyormuş yatış durumuyla alakalı bence

Umarım düzeliyordur ya zmaanla.

Gündüz uykuları emzirme yastığında emerken olduğu için kafa yapısında sorun olmadı. Geceleride hamakta yatıyor çoğunlukla sırt üstü bazen sağa sola çeviriyor

Ya herşeyi düşün düşün kafa yapısını ve nasıl yatıracağımı hiç düşünmedim valla.. Gerçekten herşeyi düşünmeek gerekiyormuş :(

Ya herşeyi düşün düşün kafa yapısını ve nasıl yatıracağımı hiç düşünmedim valla.. Gerçekten herşeyi düşünmeek gerekiyormuş :KK43:
Valla bu kadar derdinin içinde bende hiç düşünmedim açıkçası, kafa yapısıyla ilgili birşeyler okumuştum malum gecem gündüzüm yok uyuyup çocuğu düşürmeyeyim diye telefon elimde genelde :) bulur paylaşırım çok dert edilecek birşey değil bence. Bizim kız kendi karar verdi yattığı nadir anlarda, hamakta düz yatakta olduğu gibi direkt baskı olmuyor birazda ondan bence doktoru çok güzel ayarlamışsın dedi bana ama ben birşey ayarlamadım:)

Kızım 1 haftadır çok iştahsız :KK43: Bu sabah 30 cc anne sütü sağdım zorla içirdim.. Arkasından 90 cc mama hazırladım, onun da 30 cc.ini güç bela içirdim... Hiçbirşey içmek istemiyor :KK43: Diliyle dışarı itiyor, başını sağa sola çeviriyor devamlı ne yapacağımı şaşırdım... Var mı böyle olan? Doktoru yokmuş bugün hastanede, başka dr.randevu almak istedim hepsi doluymuş alamadım.. Sabahta 4 ay aşısını olduk ekstra huysuz bugün :KK43:
Benim kızım da öyle yaa, uykusunda daha kolay alır oldu bir de öyle dene cnm

Benim kızım da öyle yaa, uykusunda daha kolay alır oldu bir de öyle dene cnm
Merhaba kızlar benim bebeğim 3 ay emdi sutum kesildi çok şeyler yasadik psikolejik olarak gtti mama verdim 4 ay sonra alması mamayı reddetti bütün markaları denedik sevmedi doktora goturdum kilo eksiği vardı kustuğu için reflüsü var di 1 aydır ek gıdaya geçtik ek gıdaya geçen varmi

Merhaba kızlar benim bebeğim 3 ay emdi sutum kesildi çok şeyler yasadik psikolejik olarak gtti mama verdim 4 ay sonra alması mamayı reddetti bütün markaları denedik sevmedi doktora goturdum kilo eksiği vardı kustuğu için reflüsü var di 1 aydır ek gıdaya geçtik ek gıdaya geçen varmi
Kaşıkla denedin mi cnm mamayı

Ek gıdaya 5.ayında geçirecek doktorumuz. Peki ek gıda olarak ne veriyorsun canım? Kaç ay kaç günlük bebeğin şu anda? Mamayı kaşıkla vermeyi dene bence de. Hatta sıkma kaşıklar var onlarla daha kolay olur.

Gecmek istiyorum ama cok korkuyorum

Biz de cnm, yatakta bıraktım süt sağıyorum :)
Emiyo bizimkide bu saatte süt sağamam ya kafam kaldırmaz maşallah sana. Elleri cok soğuk üşüdümü acaba ya kısa kollu badi üstünde normal tulum onun üstünde kolsuz uyku tulumu vardı. Üzerinede penye battaniye örtmüştüm o kadar soğuk ki elleri anlamadım :KK43: peteklere su basıp temizleyerek kombiyi açayım diyordum yarın, babası haftasonu eğitimdeymiş :/ istanbuldaki arkadaşlar kombiye gectinizmi

Back
X