Bana da işe başla, evden çık diyorlar.
Ama bebeğim öyle zor bir bebek ki.. Annemden başkası idare edemez.. O da 4-5 saat anca.. Zaten annem başka şehirde.. İnşallah biraz daha uzatabilirim.. Aslında düzene girse işe başlamak istiyorum bende.. Kafam dağılmalı biraz..
Ben kullanmıyorum canım.. Çünkü bebek reflüsü vardı.. Reflü yatağında yatırıyordum.. O da yamuldu iyice, sığmıyor zaten.. Gece kaç kez boğulduğuna denk geldik.. Babası bile uyandı o seslerine.. Normalde kullanmamalı.. Reflüsü geçsin bırakacağım bende..
Dikkat etmek lazım canım.. Ben başta sindirimi zor diye sola yatırdım.. Tabi gündüzleri sağa yatırmaya çalışıyordum.. Çocuk alıştı kafasını sola çeviriyor hep.. Doktor her kontrolde, sağa yatır dedi.. Yatırıyorum ama geri dönüyor.. 4. Aydan sonra değişmez kafası, yatır sen düzelsin dedi ama düzelmedi.. Solu daha düz bizimde..
Ben canım.. İlk on günden beri gaz girdi hayatımıza, çıkmıyor.. Sabah 4te bağırarak uyandı.. Gazdan.. Her gün 2-4 arası gaz sancısı tutuyor.. Ağlamaya başlıyoruz.. Gece gece masajlar, yağlar, sıcak havlular.. Gündüz kucakta ıkınır.. Yoruldum valla.. Öyle üzülüyorum ki.. Gaz ilaçlarını da kestim bir hafta önce.. Çocuk aynı.. İlaçların etkisi yokmuş, bunu da gördüm