• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kızlar,oğlum 4,5 aylık hala gaz sorunu var ,bir ara kendi kendine çıkarıyodu seviniyodum, ama bu ara tekrar arttı hala yediklerime dikkat ediyorum hasret kaldım bazı yemeklere merak ettim yaşayan var mı çok üzülüyorum,karnı hep gurul gurul ,bitsin artık bu gaz nolur :KK42:

Günaydınlar herkese, ben aklıma bebeğimin kafa şekli takılıyor. Benim ki pek yan yatmıyor hep sırt üstü yatıyor doğduğundan beri yan çok az yatırabildim. Bu şekilde kafasında şekil bozukluğu oluyormuş düz kafa sendromu felan. Siz dikkat ediyormusunuz allah aşkına buna. Herkes yan mı yatırıyor, bazı bebeklerin kafasının arkası ne güzeş bombeli bu yatış ile alakalımı doğuştan olan birşey mi acaba.
Biz yan yastık mı diyorlar öyle birşey kullandık. Bebeği 2 yastık arasına yatırıyorsun sağa sola dönmesini engelliyor. İşte bir sağ tarafa yatırıyordum bir sol tarafa. 2 aylık olunca sığmamaya başladı içine. Direk yatağa yatırdım. Kendisi sırt üstü yatmayı tercih ediyor hanım efendi :)) Kafası düzgün valla

Grubun gece bekçisi:KK53: saat başı çığlığa döndük vatana millete hayırlı olsun :deli:

Bizimki de ayni canim.saat basindan sonra yarim saatte bire terfi ettik.en son altidan sonra sanki uyku diye bisiden haberi yokmus gibi oyun ilgi beklemeler.nasi dayaniyor bu sipalar anlamiyorum.ilerde anneee biraz dahaa diyip uyumak isticekler haberleri yok:D

Bizimki de ayni canim.saat basindan sonra yarim saatte bire terfi ettik.en son altidan sonra sanki uyku diye bisiden haberi yokmus gibi oyun ilgi beklemeler.nasi dayaniyor bu sipalar anlamiyorum.ilerde anneee biraz dahaa diyip uyumak isticekler haberleri yok:KK70:
Bizde ayniyiz bugunlerde. Sabah 5 bucuk 6da ayaktayiz. Esim de diyo sen okula giderken uyanma da goreyim seni

Günaydınlar herkese, ben aklıma bebeğimin kafa şekli takılıyor. Benim ki pek yan yatmıyor hep sırt üstü yatıyor doğduğundan beri yan çok az yatırabildim. Bu şekilde kafasında şekil bozukluğu oluyormuş düz kafa sendromu felan. Siz dikkat ediyormusunuz allah aşkına buna. Herkes yan mı yatırıyor, bazı bebeklerin kafasının arkası ne güzeş bombeli bu yatış ile alakalımı doğuştan olan birşey mi acaba.
Günaydın canım bende ilk 2 ay yan yatırıyordum kafa şekli çok güzeldi sonra kızım hep sırtüstü yatmak istedi yan yatırınca ağlayıp uyumuyordu yan yatmaya başlayınca kafasının arkası düzleşmeye başladı doktorda düzelir dedi beyin büyüdükçe başının arka kısmı yine şekile giriyormuş yatış durumuyla alakalı bence

Merhaba kızlar,oğlum 4,5 aylık hala gaz sorunu var ,bir ara kendi kendine çıkarıyodu seviniyodum, ama bu ara tekrar arttı hala yediklerime dikkat ediyorum hasret kaldım bazı yemeklere merak ettim yaşayan var mı çok üzülüyorum,karnı hep gurul gurul ,bitsin artık bu gaz nolur :KK42:
Benim oğluma da devam ediyoediyor Nursel harvey şurubunu tekrar kullanmaya başladım 4.5 aylık oldu ağlıyor sonrasında gaz çıkarıyor rahatlıyor

Valla ilk zamanalr zor geldi ama alıştım. Şöyle diyim hatta işyerinde dinleniyorum valla ev çok yorucuymuş işe gelince anladım. Ama koşturmam hep var tabi eve git bebeği al karnını doyur uyut yemek hazırla ye duş al yat gece 2 veya 3 defa kalk sabah 6 da zaten maraton başlıyor. Akşam çay içerken oturduğum yerde sızıyorum resmen :) bende 2 hafta yıllık izin kullandım ama rapor bulamadım valla, zaten özel sektörde zor bu işler malesef. İşe başladığımda 3,5 aylıktı bebeğim. İnşallah sen uzatabildiğin kadar uzatırsın canım.
Bana da işe başla, evden çık diyorlar.
Ama bebeğim öyle zor bir bebek ki.. Annemden başkası idare edemez.. O da 4-5 saat anca.. Zaten annem başka şehirde.. İnşallah biraz daha uzatabilirim.. Aslında düzene girse işe başlamak istiyorum bende.. Kafam dağılmalı biraz..

Hanimlar gunaydinlar.hayirli cumalar herkese.aranizda yastik kullanan varmi?????????yastik icin zararli diyolar ama ogl um uykusunda zorlaniuor sanki tukuruk birikiyor sanirim yutarken zorlaniyor goruyorum.
Ben kullanmıyorum canım.. Çünkü bebek reflüsü vardı.. Reflü yatağında yatırıyordum.. O da yamuldu iyice, sığmıyor zaten.. Gece kaç kez boğulduğuna denk geldik.. Babası bile uyandı o seslerine.. Normalde kullanmamalı.. Reflüsü geçsin bırakacağım bende..

Dikkat etmek lazım canım.. Ben başta sindirimi zor diye sola yatırdım.. Tabi gündüzleri sağa yatırmaya çalışıyordum.. Çocuk alıştı kafasını sola çeviriyor hep.. Doktor her kontrolde, sağa yatır dedi.. Yatırıyorum ama geri dönüyor.. 4. Aydan sonra değişmez kafası, yatır sen düzelsin dedi ama düzelmedi.. Solu daha düz bizimde..

Ben canım.. İlk on günden beri gaz girdi hayatımıza, çıkmıyor.. Sabah 4te bağırarak uyandı.. Gazdan.. Her gün 2-4 arası gaz sancısı tutuyor.. Ağlamaya başlıyoruz.. Gece gece masajlar, yağlar, sıcak havlular.. Gündüz kucakta ıkınır.. Yoruldum valla.. Öyle üzülüyorum ki.. Gaz ilaçlarını da kestim bir hafta önce.. Çocuk aynı.. İlaçların etkisi yokmuş, bunu da gördüm

Canım benim ya :))) grubun adını değiştirip hunili anneler yapalım biz :))
Benim de o herkesin ay maşallah ay ne akıllı aman da ne kadar uslu hiç ağlamıyor dedikleri kızım bir canavara dönüştü. Dün 1e kadar ağladı uyumadı. Sonra ben yeter artık uyu diye bağırdım ve uyudu:KK43: sabah öpe koklaya uyandırdım. Safım gülücükler saçıyor ama benim içim sızlıyor hala bağırdığım için
4 aydır bir kez bile gülerek uyanmadı:(

Ben gep yan yatırdım bir sağ bir sol .2haftadan beri düz yatiriyorum.bana da kafası uzun olmuş bunun kafası düzelmeyecek mi diyorlar yani eşimin ailesi amcası yengesi falan.zaten genetik olarak eşimin yeğeninin kafası da öyle.zaten kızımın kafası buyuktu daha anne karnında iken.kafa konusunda çok derrliyim anlayacağınız.hep yan yatırdım şimdi neden düz yatirmadim hep yan yatmis diyorlar.sinirlerim zıplıyor.

Yastık gündüz uykulari da 2haftadan beri sırt üstü yatsın diye kullanıyorum.gece korkuyorum.yine yan yatırıyorum.

Bana da işe başla, evden çık diyorlar.
Ama bebeğim öyle zor bir bebek ki.. Annemden başkası idare edemez.. O da 4-5 saat anca.. Zaten annem başka şehirde.. İnşallah biraz daha uzatabilirim.. Aslında düzene girse işe başlamak istiyorum bende.. Kafam dağılmalı biraz..

Ben kullanmıyorum canım.. Çünkü bebek reflüsü vardı.. Reflü yatağında yatırıyordum.. O da yamuldu iyice, sığmıyor zaten.. Gece kaç kez boğulduğuna denk geldik.. Babası bile uyandı o seslerine.. Normalde kullanmamalı.. Reflüsü geçsin bırakacağım bende..

Dikkat etmek lazım canım.. Ben başta sindirimi zor diye sola yatırdım.. Tabi gündüzleri sağa yatırmaya çalışıyordum.. Çocuk alıştı kafasını sola çeviriyor hep.. Doktor her kontrolde, sağa yatır dedi.. Yatırıyorum ama geri dönüyor.. 4. Aydan sonra değişmez kafası, yatır sen düzelsin dedi ama düzelmedi.. Solu daha düz bizimde..

Ben canım.. İlk on günden beri gaz girdi hayatımıza, çıkmıyor.. Sabah 4te bağırarak uyandı.. Gazdan.. Her gün 2-4 arası gaz sancısı tutuyor.. Ağlamaya başlıyoruz.. Gece gece masajlar, yağlar, sıcak havlular.. Gündüz kucakta ıkınır.. Yoruldum valla.. Öyle üzülüyorum ki.. Gaz ilaçlarını da kestim bir hafta önce.. Çocuk aynı.. İlaçların etkisi yokmuş, bunu da gördüm
İlaçların hiç bir etkisi yok Ben 1,5 ay oldu keseli çok yoruldum ben de bir düzen oturtamadım bir ara iyiydi gündüz uykusu yazmıştım hatta 3 kere uyuyo bir saat falan diye hepsi gitti tek düzeni akşam 9 da uyuması tabi bir saat uğraştıktan sonra :işsiz:

İlaçların hiç bir etkisi yok Ben 1,5 ay oldu keseli çok yoruldum ben de bir düzen oturtamadım bir ara iyiydi gündüz uykusu yazmıştım hatta 3 kere uyuyo bir saat falan diye hepsi gitti tek düzeni akşam 9 da uyuması tabi bir saat uğraştıktan sonra :işsiz:
Bazılarının gece uykusu iyi oluyor.. Bizim ne gece uykumuz var ne gündüz.. Uyanıkken de hep üzerimde.. Uykudan mız mız uyanırdı artık ağlamaya başladı.. Kucağımda alıp sakinleştirdikten sonra kırk şaklabanlığa güler, sonra yine ağlar.. Önceden ayağa kalkıp gezince susardı.. 4. Ay aşısından sonra ayakta bile ağlıyor.. İyice çaresizleştim.. Hayırlıca geçse idi

Kızım 1 haftadır çok iştahsız :( Bu sabah 30 cc anne sütü sağdım zorla içirdim.. Arkasından 90 cc mama hazırladım, onun da 30 cc.ini güç bela içirdim... Hiçbirşey içmek istemiyor :( Diliyle dışarı itiyor, başını sağa sola çeviriyor devamlı ne yapacağımı şaşırdım... Var mı böyle olan? Doktoru yokmuş bugün hastanede, başka dr.randevu almak istedim hepsi doluymuş alamadım.. Sabahta 4 ay aşısını olduk ekstra huysuz bugün :(

Bazılarının gece uykusu iyi oluyor.. Bizim ne gece uykumuz var ne gündüz.. Uyanıkken de hep üzerimde.. Uykudan mız mız uyanırdı artık ağlamaya başladı.. Kucağımda alıp sakinleştirdikten sonra kırk şaklabanlığa güler, sonra yine ağlar.. Önceden ayağa kalkıp gezince susardı.. 4. Ay aşısından sonra ayakta bile ağlıyor.. İyice çaresizleştim.. Hayırlıca geçse idi
9 da uyuyo ama ilk uyanışı 2 saat sonra diğerleri saat başı anlayacağın bizim de ne gecemiz var ne gündüzümüz seni çok iyi anlıyorum hiç bir şekilde memnun edemiyorum hep mızmız hep ayakta kucakta,emzirirken bile bazen ayağa kalkıyorum zaten çok hareketli emerken bile kıpır kıpır ,Allah güç kuvvet versin hepimize inşallah

Ben şunu anladım ki çocuk doktorlarının hiçbiri çocuktan anlamıyor ben bir daha çok büyük bir şey olmadıkça doktora ggötüreceğim. Hiçbir çözüm bulmuyor lar sürekli ezbere şunu varsa şu olur diye ilacı yazıyor gönderiyor.
Dün yine doktora götürdüm kızımı enfeksiyon vardı idrarda geçmiş mi diye Doktor tahlil bile istemedi tekrar yani geçtiğini nasıl anlayacağız.
Benim isteğimle tekrar yapıldı Pazartesi sonuç çıkacak vallahi Şaştım kaldım hiçbir şey anladıkları yok.
Kendi Doktorunuz kendimiz olmalıyız bence. Hele ki bebeğim psikolojik yapısında hiç anlamıyorlar

Ben gep yan yatırdım bir sağ bir sol .2haftadan beri düz yatiriyorum.bana da kafası uzun olmuş bunun kafası düzelmeyecek mi diyorlar yani eşimin ailesi amcası yengesi falan.zaten genetik olarak eşimin yeğeninin kafası da öyle.zaten kızımın kafası buyuktu daha anne karnında iken.kafa konusunda çok derrliyim anlayacağınız.hep yan yatırdım şimdi neden düz yatirmadim hep yan yatmis diyorlar.sinirlerim zıplıyor.

Ay insan ne yapacağını şaşırıyor anlamadım gitti. Benimki yan yatırmaya çalışsamda hep uyanıp sırt üstü dönmeye çalışıyordu ondan genelde sırtüstü yattı.

Back
X