• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet aşıdan dolayı 2.aşı yapıldığında sakinlestirilemez hale geldi. 15 dk uğraştım şimdi uyuyor. Uyudun diye tv bile açmadık uykusunda bile acı çeker tonda inliyor çok üzülüyorum

Aynen canım.. Daha da inleyecek maalesef.. Benim oğlan bugün öğlene kadar inledi.. Doktor için dışarı çıktığımızda duymadım pek, eve gelince tekrar başladı ve inanılmaz huysuz.. Bizde de çıt çıkmıyor evde.. Eşim baya sesli nefes alıyormuş bunu farkettim.. Boğazına sarılmamak için kendimi zor tutuyorum.. Birde şu sokakta arabayı bağırtanlara iyice gıcık olmaya başladım

Aynen canım.. Daha da inleyecek maalesef.. Benim oğlan bugün öğlene kadar inledi.. Doktor için dışarı çıktığımızda duymadım pek, eve gelince tekrar başladı ve inanılmaz huysuz.. Bizde de çıt çıkmıyor evde.. Eşim baya sesli nefes alıyormuş bunu farkettim.. Boğazına sarılmamak için kendimi zor tutuyorum.. Birde şu sokakta arabayı bağırtanlara iyice gıcık olmaya başladım
Aynen ya adam işten geldi küt kapıyı açıyo tuvalete giriyor. Küt diye yine kapatıyor mutfakta tabak kaşık sesleri en son dayanamadım tek ses diye çıkarsa atarım seni evden dedim gitti yattı. Durup durup ağlama krizine giriyor çocuk kafayı sıyırmama az kaldı.

2.ay aşısından çok korkarken gün boyu uyumuştu. 4. Ay aşısında da aynısı olabilir derken tam tersi olmuştu aşıdan beri uykuları iyice terk etti. Instagramda baldan anneyi takip ediyorum millet nasıl başarıyor anlamıyorum ben ne düzen ne rutin hiç birşey tutturamadım. 4.ay beni çok zorladi 5. Ayda henüz değişen bir şey yok umutlarim 6. Aya kaldı :110:

Biz 4 ekimde yaptırdık 4 ay aşısını. Bacağına yapılan ilk aşıda ağlayacak gibi olup sustu. 2. Bacakta aman allahım anlatamam nasıl ağladığını. Biri çok yakıyormuş aşının. 10 dk falan sürdü sonra sustu. Ateş falan da olmadı şükür. Sizde neden o kadar huysuzluk ve ateş yaptı ki acaba

Biz 4 ekimde yaptırdık 4 ay aşısını. Bacağına yapılan ilk aşıda ağlayacak gibi olup sustu. 2. Bacakta aman allahım anlatamam nasıl ağladığını. Biri çok yakıyormuş aşının. 10 dk falan sürdü sonra sustu. Ateş falan da olmadı şükür. Sizde neden o kadar huysuzluk ve ateş yaptı ki acaba
Her zaman huysuzki aksini beklemezdim zaten bu saat oldu hala uyutamadım

Aynen ya adam işten geldi küt kapıyı açıyo tuvalete giriyor. Küt diye yine kapatıyor mutfakta tabak kaşık sesleri en son dayanamadım tek ses diye çıkarsa atarım seni evden dedim gitti yattı. Durup durup ağlama krizine giriyor çocuk kafayı sıyırmama az kaldı.
Aynı benim adam.. Anlatıyorum anlamıyor.. Sürekli boğazındaki gıcığı temizliyor, parmak çatlatıyor.. Aman yaa ..

Öyle mi çok sağol canım. Kötü değil demek ki. Bu arada sagarak sütüm biraz arttı 45/55 cc çıkıyordu şimdi 70 cc oldu .
Oo süre canım.. İnşallah daha da artar.

Doktora dedim, ateş yapmasını istiyoruz zaten dedi.. Ama hâlâ huysuz.. Kucakta tutuyor babası şimdi.. Ona rağmen ağlıyor.. Oturunca bağırıyor.. Uyutmak imkansız.. Memeye değince çıldırıyor.. Anlayamıyorum.. İyice perişan oldum

Merhaba anneler bende ağıstos annesiyim ve bir ay sonra kadar işe başlamam lazım aranızda işe başlayan varmı bilgi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız

Allah yardımcın olsun bende 3 çocuk var ama senin kadar yorulmuyorum anlattıklarina göre.
Ben 3 taneyi hayal bile edemiyorum canım benim için tek çocukta kapandı o konu, Allah can sağlığı versin hepimizin yardımcısı olsun. 4.ayda rahatlama olur demişti doktoru dün sordum senin bebeğinin sorunu gaz değil artık besin alerjisi ve reflü o yüzden yakın zamanda düzelme bekleme dedi. Nasip yapcak birsey yok :)

Ben başladım canım 1 ayı geçti başlayalı soruların varsa yardımcı olurum.
Çok teşekkür ederim. Kaç aylıkken başladınız ve kaç saat gitmeye başladınız eve ne kadar süt bıraktınız ve bu sütleri kaç ml kaç saatte bir verdiler bilemiyorum ilk aklıma gelenler bunlar sizin başka öneri ve tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

Çok teşekkür ederim. Kaç aylıkken başladınız ve kaç saat gitmeye başladınız eve ne kadar süt bıraktınız ve bu sütleri kaç ml kaç saatte bir verdiler bilemiyorum ilk aklıma gelenler bunlar sizin başka öneri ve tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

3,5 aylıktı bebeğim ben işe başladığımda. Ben eve süt stoklamaya başlamıştım son zamanlarda zaten. Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum. Haftanın 4 günü işteyim , 3 günü evde. Ben sabah 6 da kaldırıyorum emziriyorum giyinip kayınvalideme bırakıyorum aynı apartmanda oturuyoruz. Bende hazırlan felan derken 7 de çıkıyorum evden.
3 saat arayla yaklaşık 150 ml süt içiyor. Yani günde 500 ml yakın süt biberonla ben yokken içiyor. Akşam 7 de alınca hemen emziriyorum zaten tok bile olsa kokunu istiyor meme istiyor yani.
İşyerinde de günde 2 defa sağıyorum toplamda 500-600 ml civarı sağıyorum işyerinde de yani benim 1 günde sağdığımı o da 1 gün de içiyor tam denk geliyor. Ben ama önceden sağıp bıraktığım için 1 hafta stoklu felan gidiyorum sütte.

Senin bebeğine nerede bakacaklar bilmiyorum ama kendi tişörtünü verebilirsin uyuturken felan yanına koyarlarsa aramaz seni. Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.

Ben 3 taneyi hayal bile edemiyorum canım benim için tek çocukta kapandı o konu, Allah can sağlığı versin hepimizin yardımcısı olsun. 4.ayda rahatlama olur demişti doktoru dün sordum senin bebeğinin sorunu gaz değil artık besin alerjisi ve reflü o yüzden yakın zamanda düzelme bekleme dedi. Nasip yapcak birsey yok :)
Çok zor canım ya Allah hem sana hem kizina güç versin uykusuzluk birde ağlama düşünemiyorum inşallah kısa zamanda toparlanır

Canım gaz bitermiymiş 4 ayda? Benimki hâlâ 2-3 gibi bağırarak kalkıyor.. Ayaklarını karnına çekip bırakıyor.. İnliyor.. Bir türlü gaz yapamıyor çocuk.. Karnı sert..

Canım gaz bitermiymiş 4 ayda? Benimki hâlâ 2-3 gibi bağırarak kalkıyor.. Ayaklarını karnına çekip bırakıyor.. İnliyor.. Bir türlü gaz yapamıyor çocuk.. Karnı sert..
Biter dedi bende şaşkınım direkt sizin problem gaz değil artık dedi. Son kalem üzerime yıkıldı gibi hissediyorum. 2 gündür iyi kötü yemek yapıyordum bugün onuda yapamadım. Emmezse ağlıyor yapışık yaşıyoruz. Öğlen 2 de kahvaltı edebildim oda zeytin ekmek halim harap resmen

Biter dedi bende şaşkınım direkt sizin problem gaz değil artık dedi. Son kalem üzerime yıkıldı gibi hissediyorum. 2 gündür iyi kötü yemek yapıyordum bugün onuda yapamadım. Emmezse ağlıyor yapışık yaşıyoruz. Öğlen 2 de kahvaltı edebildim oda zeytin ekmek halim harap resmen
Benim eşim evde, sayesinde yiyorum.. Yoksa imkansız.. Onun hazırlanmasına rağmen, kucağımda onla yemek eziyet resmen.. Bugün mama sandalyesinde oturur mu acaba dedim.. Bizimkide memeyi itiyor.. Aç ama emmiyor yaa.. Sağma makineside başka şehirde kaldı.. Hoş biberonla da içmez biliyorum.. Halimiz zor valla, sürekli ağlaması beni bitiriyor

Bizim de hala bitmedi 3 aylıkken bitmişti sonra ishal oldu tekrar ıkınıyo nıyor .
6 aya kadar sürenler de varmış

Back
X