- Konu Sahibi Blackbluee1
- #43.681
Çok teşekkür ederim bende başlayım o zaman stoklamaya o kadar uzun saat durabiliyor yani iyi bari bende stres olmuştum emmek isterse tok bile olsa ağlarsa diye benim saatlerim kısa olacak süt iznimle bakalım inşallah durur. Bakıcı arıyorum uzun zamandır iççime sineni bulamadım daha bulana kadarda anneler idare edecek artık. Evde bakılacak yani. Senin kv denin yakın olması ve bakması çok iyi olmuş. Bakalım bizde kolay atlatırız inşallah ilk başlama dönemini.3,5 aylıktı bebeğim ben işe başladığımda. Ben eve süt stoklamaya başlamıştım son zamanlarda zaten. Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum. Haftanın 4 günü işteyim , 3 günü evde. Ben sabah 6 da kaldırıyorum emziriyorum giyinip kayınvalideme bırakıyorum aynı apartmanda oturuyoruz. Bende hazırlan felan derken 7 de çıkıyorum evden.
3 saat arayla yaklaşık 150 ml süt içiyor. Yani günde 500 ml yakın süt biberonla ben yokken içiyor. Akşam 7 de alınca hemen emziriyorum zaten tok bile olsa kokunu istiyor meme istiyor yani.
İşyerinde de günde 2 defa sağıyorum toplamda 500-600 ml civarı sağıyorum işyerinde de yani benim 1 günde sağdığımı o da 1 gün de içiyor tam denk geliyor. Ben ama önceden sağıp bıraktığım için 1 hafta stoklu felan gidiyorum sütte.
Senin bebeğine nerede bakacaklar bilmiyorum ama kendi tişörtünü verebilirsin uyuturken felan yanına koyarlarsa aramaz seni. Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.