• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
3,5 aylıktı bebeğim ben işe başladığımda. Ben eve süt stoklamaya başlamıştım son zamanlarda zaten. Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum. Haftanın 4 günü işteyim , 3 günü evde. Ben sabah 6 da kaldırıyorum emziriyorum giyinip kayınvalideme bırakıyorum aynı apartmanda oturuyoruz. Bende hazırlan felan derken 7 de çıkıyorum evden.
3 saat arayla yaklaşık 150 ml süt içiyor. Yani günde 500 ml yakın süt biberonla ben yokken içiyor. Akşam 7 de alınca hemen emziriyorum zaten tok bile olsa kokunu istiyor meme istiyor yani.
İşyerinde de günde 2 defa sağıyorum toplamda 500-600 ml civarı sağıyorum işyerinde de yani benim 1 günde sağdığımı o da 1 gün de içiyor tam denk geliyor. Ben ama önceden sağıp bıraktığım için 1 hafta stoklu felan gidiyorum sütte.

Senin bebeğine nerede bakacaklar bilmiyorum ama kendi tişörtünü verebilirsin uyuturken felan yanına koyarlarsa aramaz seni. Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.
Çok teşekkür ederim bende başlayım o zaman stoklamaya o kadar uzun saat durabiliyor yani iyi bari bende stres olmuştum emmek isterse tok bile olsa ağlarsa diye benim saatlerim kısa olacak süt iznimle bakalım inşallah durur. Bakıcı arıyorum uzun zamandır iççime sineni bulamadım daha bulana kadarda anneler idare edecek artık. Evde bakılacak yani. Senin kv denin yakın olması ve bakması çok iyi olmuş. Bakalım bizde kolay atlatırız inşallah ilk başlama dönemini.

Çok teşekkür ederim bende başlayım o zaman stoklamaya o kadar uzun saat durabiliyor yani iyi bari bende stres olmuştum emmek isterse tok bile olsa ağlarsa diye benim saatlerim kısa olacak süt iznimle bakalım inşallah durur. Bakıcı arıyorum uzun zamandır iççime sineni bulamadım daha bulana kadarda anneler idare edecek artık. Evde bakılacak yani. Senin kv denin yakın olması ve bakması çok iyi olmuş. Bakalım bizde kolay atlatırız inşallah ilk başlama dönemini.

İlk zamanlar biraz arıcaktır seni huysuz olacaktır. Benimki mesela geceleri saat başı uyanıp ben ordamıyım diye yoklar kucağıma alınca uyurdu. Alıştı artık zamanla alışıyor onlarda mecburen. Buzlukta 3 ay tutabiliyorsun sütleri ondan şimdiden sağabiliyorsan biraz stoklasan iyi olur. Bir de biberon hiç vermediyseniz şimdiden alıştırın biberon reddi de çok oluyor. Ben dışarı çıktığımızda felan verdiğim için hep alışmıştı benim ki biberona. İnş bulursun canım içine sinen birini çok zor gerçekten birine bırakıp gelmek, gözün arkada kalmamalı.

Ya ben 3 aydan beri kucağımda oturuyorum zaten. Bir süresir tekli koltukta yanlarına yastık koyarak oturuyorum. Dün yerde önüne arkasına sağına soluna yastık koyarak oturttum. Ya baktım daha mutlu. Dik olmak hoşuna gidiyor. Tutumlu anne ıygulamasında 2. Elini 60 tlte aldım gitti valla demin :)
Ben de almayı düşünüyorum ama sever mi rahat eder mi acaba bilemedim. Kendi sitesinde 80-90 tl civarı fiyatları. Mesela anakucağını çok seviyordu bir süre sonra sıkılmaya başladı şimdi durmak istemiyor ana kucağında. Nasıl peki bebeğin rahat etti mi bebeyatmazda?

Ben de almayı düşünüyorum ama sever mi rahat eder mi acaba bilemedim. Kendi sitesinde 80-90 tl civarı fiyatları. Mesela anakucağını çok seviyordu bir süre sonra sıkılmaya başladı şimdi durmak istemiyor ana kucağında. Nasıl peki bebeğin rahat etti mi bebeyatmazda?
Canım cuma günü kargoya verilecekmiş. Aldığım arkadaş kargoya verirken çıtçıtlarının olmadığını fark etmiş. (Hiç kullanmadığını söylemişti) aldığı yeri aramış ürün hatası olduğu için yenisini göndereceklermiş. Şansıma sıfır ürünü 60 tlye almış oldum.:halay:
Canım kızım da anakucağında çok mutluydu daha önce. Etrafını izliyordu vs. Ama daha dik durmak istemeye başladı. E haliyle büyüyor veletler. Ben seveceğini düşünüyorum. Gelince görüşlerimi paylaşırım

Canım cuma günü kargoya verilecekmiş. Aldığım arkadaş kargoya verirken çıtçıtlarının olmadığını fark etmiş. (Hiç kullanmadığını söylemişti) aldığı yeri aramış ürün hatası olduğu için yenisini göndereceklermiş. Şansıma sıfır ürünü 60 tlye almış oldum.:halay:
Canım kızım da anakucağında çok mutluydu daha önce. Etrafını izliyordu vs. Ama daha dik durmak istemeye başladı. E haliyle büyüyor veletler. Ben seveceğini düşünüyorum. Gelince görüşlerimi paylaşırım
E süper olmuş canım sıfır ürün için 60 tl:) Sanırım benim kızım da o yüzden durmak istemiyor artık ana kucağında, çünkü sürekli kendini kaldırmaya çalışıyor içindeyken. Görüşlerini bekliyorum kullanınca :)

Kızlar buraya nasıl fotoğraf yüklüyorsunuz? Dosya yükle'ye basıyorum.. Sarı renk oluyor ama albüm filan açılmıyor ki dosya seçeyim . Hâlâ bu ekran oluyor önümde.. Albüm açılsa, seçsem yüklemese boyuttan diyeceğim de bir türlü açılmıyor yaa.. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim yine aynı

Kızlar buraya nasıl fotoğraf yüklüyorsunuz? Dosya yükle'ye basıyorum.. Sarı renk oluyor ama albüm filan açılmıyor ki dosya seçeyim . Hâlâ bu ekran oluyor önümde.. Albüm açılsa, seçsem yüklemese boyuttan diyeceğim de bir türlü açılmıyor yaa.. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim yine aynı

uygulamadan değilde direk tarayıcıdan gir canım istersen. O zaman yükleniyordu bende.

Ben tarayıcı ile giriş yapıyorum canım sorun olmuyor

Benim oglum 4 ay 1 haftalik oldu oturur gibi durunca direk yere kapaniyo hic hosuna gitmiyo oturmak puseti hic sevmedi zaten bastan beri nasil alistiricam oturmaya bilmiyorum kucakta bile onune kapaniyo hemen

Benim oglum 4 ay 1 haftalik oldu oturur gibi durunca direk yere kapaniyo hic hosuna gitmiyo oturmak puseti hic sevmedi zaten bastan beri nasil alistiricam oturmaya bilmiyorum kucakta bile onune kapaniyo hemen
Valla her bebek farklı işte. Ben de yüz üstü uzatamıyorum kıyameti koparıyor. Emeklemeyecek diye korkuyorum. Bi de bizimki 1 hafta sonra 4 ayı dolduracak

Grubun gece bekçisi:KK53: saat başı çığlığa döndük vatana millete hayırlı olsun :deli:
Canım benim ya :))) grubun adını değiştirip hunili anneler yapalım biz :))
Benim de o herkesin ay maşallah ay ne akıllı aman da ne kadar uslu hiç ağlamıyor dedikleri kızım bir canavara dönüştü. Dün 1e kadar ağladı uyumadı. Sonra ben yeter artık uyu diye bağırdım ve uyudu:KK43: sabah öpe koklaya uyandırdım. Safım gülücükler saçıyor ama benim içim sızlıyor hala bağırdığım için

uygulamadan değilde direk tarayıcıdan gir canım istersen. O zaman yükleniyordu bende.
Teşekkür ederim canım.. Sen ne yapıyorsun? Okudum sabah 7 akşam 7 çalışıyormuşsun :( nasıl dayanıyorsun? Çokk zordur.. Bende yıllık izinleri kullanıyorum, rapor alacağım inşallah ama kara kara düşünüyorum..

Ben tarayıcı ile giriş yapıyorum canım sorun olmuyor
Birde öyle deneyeyim canım, sağolasın..

Grubun gece bekçisi:KK53: saat başı çığlığa döndük vatana millete hayırlı olsun :deli:
Ya benim oğlanda bağırarak uyanmaya başladı.. Ama çok şükür dün on buçukta uyudu, gece on iki buçukta uyandı.. İki saat kesintisiz uyumuşum.. Uyandığımda saatler geçti sandım.. Dinçtim.. Kendime gelmişim.. Sonra saat başı kalktık, o yordu ama iki saat iyi geldi cidden

Teşekkür ederim canım.. Sen ne yapıyorsun? Okudum sabah 7 akşam 7 çalışıyormuşsun :KK43: nasıl dayanıyorsun? Çokk zordur.. Bende yıllık izinleri kullanıyorum, rapor alacağım inşallah ama kara kara düşünüyorum..

Birde öyle deneyeyim canım, sağolasın..

Ya benim oğlanda bağırarak uyanmaya başladı.. Ama çok şükür dün on buçukta uyudu, gece on iki buçukta uyandı.. İki saat kesintisiz uyumuşum.. Uyandığımda saatler geçti sandım.. Dinçtim.. Kendime gelmişim.. Sonra saat başı kalktık, o yordu ama iki saat iyi geldi cidden

Valla ilk zamanalr zor geldi ama alıştım. Şöyle diyim hatta işyerinde dinleniyorum valla ev çok yorucuymuş işe gelince anladım. Ama koşturmam hep var tabi eve git bebeği al karnını doyur uyut yemek hazırla ye duş al yat gece 2 veya 3 defa kalk sabah 6 da zaten maraton başlıyor. Akşam çay içerken oturduğum yerde sızıyorum resmen :) bende 2 hafta yıllık izin kullandım ama rapor bulamadım valla, zaten özel sektörde zor bu işler malesef. İşe başladığımda 3,5 aylıktı bebeğim. İnşallah sen uzatabildiğin kadar uzatırsın canım.

Hanimlar gunaydinlar.hayirli cumalar herkese.aranizda yastik kullanan varmi?????????yastik icin zararli diyolar ama ogl um uykusunda zorlaniuor sanki tukuruk birikiyor sanirim yutarken zorlaniyor goruyorum.

Son düzenleme:
Ben bullanmıyorum. Zaten başının altına yastık koyunca bi tuhaf tutuyor boynunu, rahat etmiyor

Hanimlar gunaydinlar.hayirli cumalar herkese.aranizda yastik kullanan varmi?????????yastik icin zararli diyolar ama ogl um uykusunda zorlaniuor sanki tukuruk birikiyor sanirim yutarken zorlaniyor goruyorum.

Ben gün içerisinde sallayarak uyutuyorsam uyuduğu yerde ayaklarımı çekiyorum altından yastıkta uyuyor, zaten bebe yastığı olduğu için çok yüksek değil ve rahat yatıyor. Ama gece kullanmıyorum zaten yatağnın baş tarafını yükseltmiştim battaniye ile düz yatakta yatmıyor yani. Dr.un önerisi ile doğduğundan beri bu şekilde yatağı.

Günaydınlar herkese, ben aklıma bebeğimin kafa şekli takılıyor. Benim ki pek yan yatmıyor hep sırt üstü yatıyor doğduğundan beri yan çok az yatırabildim. Bu şekilde kafasında şekil bozukluğu oluyormuş düz kafa sendromu felan. Siz dikkat ediyormusunuz allah aşkına buna. Herkes yan mı yatırıyor, bazı bebeklerin kafasının arkası ne güzeş bombeli bu yatış ile alakalımı doğuştan olan birşey mi acaba.

Back
X