• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
12+1 im benim kusma çok olmadı ama evden böyle yağ kokusu alıyorm sadece .biraz azaldı ama o koku böyle yerleşmiş gibi burnuma çok tiksiniyorm eve girince suratım ekşiyor nedir bu bilmiyorm insan kendi evinden tiksinir mi saatlerce cam açıyorm.midem kaynıyordu sanki bi haftadır azaldı toplasan beş kere ancak kustum oğlumda hiç hisetmedim altı ay ne koku ne bualntı inş bu kızdır diye oluyordur diye kendimi teselli ediyorm :)

Allah gönlüne göre versin canım. Bende kizimda çok kustum bunda çok nadir ama bulantim huzursuz edici . 14. Haftada yada 16. Haftada bitmesini temenni ediyorum :)

Ben ikili test yaptirmayacaktim . Fakat bugün dr a gittim. Yapmanı öneriyorum deyince yaptırmaya karar verdim . Fakat haftaya salı yapılıyormuş ayın 13 ünde . O gün 13+5 oluyorum

Arkadaşlar kalp çarpıntım çok oluyor.Tansiyonum iyi ama nabzım hep yüksek?Normal mi?Sizde de oluyor mu?
Benim yürüdüğüm zamanlarda uzunca konuşuyorsam nefes nefese kaldığım anlar oluyor ki daha olmaması lazım o kadar kilo almadım.. Evde istirahat halindeyken normal halime nazaran hızlı nefes alıp verdiğimin farkındayım, bi kere nabzımı saydım 100 çıktı doktora sordum normal vücudun daha fazla kan pompalıyor bu da kalbimin hızlı çarpmasına neden oluyor dedi. bunun harici başka bi kontrol yaptırmadım..

Benim kadar kimse almamistir en son 2 hafta önce 63 tüm evdeki tartım bozuldu daha doğrusu oğlum bozdu :olamaz:
Suan kaç kiloyum acaba :rolleyes:
ilk 10 hafta çok çok fazla aldım şimdi biraz daha kontrollü gidiyorum.
Cnm ben kizmda cok kilo almistim dedim bunda cok almayayim dikkat edim ama yemeklerden midem bulandigi icin hep ekmek simit pogaca yiyorum o yuzden 2.5 kilo aldim insallah cok almam

İşte bn o dediğin kadınlardandım iki çocuklu olduğuma kimse inanmıyordu o kadar fit bi vücudum wardı bakalım bubsan sonra ne olur göreceğim yaş 30u devirdi kilo vermem kolay olur mu acaba bi de ikisi normal doğumdu bu sezaryen olacak o da korkutuyo beni göbek lömbür lömbür sallanır mı diye:KK61:
Cnm o gobegin sezaryanla hic alakasi yok kilo olunca cikiyor o gobek. Bir arkadasim dogum yapti kirki cikmadan gittim gordum 1 gr. Gobek yokrtu valla sok oldum. 2. Sezaryandi yani kilo varsa gobek te var.. bunyen cok kilo almaya musait degilse almazsin zaten

İkili test sonucu için doktorumun hemşiresi aradı çok güzel hiç bir problem yok dedi bende free b-hcg'yi öğrenebilirmiyim dedim doktorum ordan 1,05 Mom değeri dedi bu ne ya :/
Cnm o degerin ne oldugunu bipmiyorum . Gozunaydin bebisini saglikla kucagina alirsin insallah

ay ben dün cinsiyet sormayı unuttuuumm :eek:
kızlar bi baksanıza sizce nedir :dua:

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-07-11-53-14.webp
    Screenshot_2018-03-07-11-53-14.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 71
İşte bn o dediğin kadınlardandım iki çocuklu olduğuma kimse inanmıyordu o kadar fit bi vücudum wardı bakalım bubsan sonra ne olur göreceğim yaş 30u devirdi kilo vermem kolay olur mu acaba bi de ikisi normal doğumdu bu sezaryen olacak o da korkutuyo beni göbek lömbür lömbür sallanır mı diye:KK61:
Nazar etmiycem sana :nazar: kiskaniyorum normalde böyle bayanları.
Kocaman maşallah iki doğumdan sonra koruduysan kilonu bundada verirsin mutlaka Allah sağlık sana evlatlarina ve eşine en önemlisi o.
Birde ilk ikisinin arasındaki yaş farkı azdı sanırım nasıl baktın zor oldu mu. Benim oğlum var şimdi 2 yaşında onu ben buyuttum kimseye 5 dk bile birakmadim şimdi 2.yi de aynı şekilde istiyorum inşallah zor olmaz

Cnm ben kizmda cok kilo almistim dedim bunda cok almayayim dikkat edim ama yemeklerden midem bulandigi icin hep ekmek simit pogaca yiyorum o yuzden 2.5 kilo aldim insallah cok almam
Aynen bende öyle yaptım bastirsin diye diye sonrada iştahın çok açılıyor yemeden duramiyorum. Inşallah iradeli olabiliriz

Canım benim ilk gebeliğimde aynı durum olmuştu yalnız 35.haftada tespit edilmişti ve kızımı 36.haftada mecburen sezeryanla doğurdum.1950 gramdı hastahaneden çıkarken.daha sonra 2 düşüğüm oldu ve şu an baştan beri kan sulandırıcı iğne kullandırıyor doktorum.bu durum dikkatli takip edilmesi gereken bir durum.inşallah Allah korur ve ilaçlarla doğuma kadar sıkıntısız devam edersin canım.
geçmiş olsun canım sadece sağ artelde nocth yazıyo ama seninde sadece bumu vardı başka bi sorun yokmuydu?

Evet canım çarpıntı arada oluyor ama nefes darlığı had safhada terliyorum bunalıyorum. Akşam arabaya biniyorum iş çıkışı eşime hemen klimayı aç diyorum nefes alamıyorum gece mesela su içerken tıkanıyorum hemen çekiyorum ağzımdan öyle kana kana su içemiyorum özellikle geceleri. Artık ince yağmurluk falan giyiyorum. Daha 3 aylıkken neden böyle kan basıncı yükseliyormuş kan akışı hızlanıyormuş daha fazla kan pompalıyormuş kalp o yüzdenmiş. Yarın dr gittiğimde söyleyeceğim bakalım sürekli olsa hiç dayanamam
Yeme yeme sadece üstünün etlerini ye azda canın cektiyse pide ye yoksa çok zor vermek. Bende çok aşırı yiyiyorum sende bana istediğini söyle utanayim biraz yemekten vazgecerim belki :olamaz:
Ilk hamileligimdeki 7 aylık gobege sahibim şuan.

Arkadaşlar kontrolden çıktım ikili test yapıldı ense kalınlığı 1.2 miş bugün parmaklarını farkettim dirseği filan birde selam verdi ponçik :) kanama alanım çok az küçülmüş buda başıma nerden çıktıysa nerdeyse İki ay olacak yine 3x2 cm . Bir çıkıntı var gibi dedi cinsiyetiyle alakalı 2 hafta sonra söylerim anaam erkek mi olacak şimdi :)

Nazar etmiycem sana :nazar: kiskaniyorum normalde böyle bayanları.
Kocaman maşallah iki doğumdan sonra koruduysan kilonu bundada verirsin mutlaka Allah sağlık sana evlatlarina ve eşine en önemlisi o.
Birde ilk ikisinin arasındaki yaş farkı azdı sanırım nasıl baktın zor oldu mu. Benim oğlum var şimdi 2 yaşında onu ben buyuttum kimseye 5 dk bile birakmadim şimdi 2.yi de aynı şekilde istiyorum inşallah zor olmaz
Benimkilerin arasında 15 ay vardı veçok zor oldu kızım çok haşereydi ama allahtan oğlum uslu bi bebekti ve 6ay yatak odasında emip mana içip yatakta uyudu kendi kendine annem çoğu zaman yanımdaydı, çocuklar tutarsızlıkla büyüdü annem benim kurallarımı ezip serbest bi politika sirdürdüğü için çok zorlanıyorum hala sözümü geçirmekte, bunu keyifle tek başıma büyütmek istiyorum inşallah, evet çabuk verdim kiloları şükür bunda da verebilirim inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için

Cnm o gobegin sezaryanla hic alakasi yok kilo olunca cikiyor o gobek. Bir arkadasim dogum yapti kirki cikmadan gittim gordum 1 gr. Gobek yokrtu valla sok oldum. 2. Sezaryandi yani kilo varsa gobek te var.. bunyen cok kilo almaya musait degilse almazsin zaten
Umarım öyle olur canım kilo fobimdir çünkü kendimi 57üstü kabul edemiyorum:( basenden aldığım için hemen üst bacaklar selülit oluyor:(

Back
X