- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #11.861
Amin canım sağol hepimiz sağ salim kucağımıza alalımMaşallah bir prens daha geliyor Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağol hepimiz sağ salim kucağımıza alalımMaşallah bir prens daha geliyor Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Kız gibi geldi bişey belli değil pek
Sabahları aç karnına herzaman 1kilı eksik çıkar zaten diyetlerde de hep sabah tartışın derler zatenGünaydın kızlar. Yaa dün benim canım kfc tavuk istedi ve yedi bir kereden birşey olmaz değil mi sonra da keşke yemeseydim dedim ama. Akşamları süt falan yiyip içiyorum sabah ki kilomdan 1 kilo fazlayla yatıyorum sabah kalkıyorum 1 kilo yok nasıl oluyor bilmiyorum. Çok heyecanlıyım Cuma günü doktora gidicem şu 2 günü de geçirsem aklıma kötü kötü şeyler geliyor kendime engel olamıyorum sinir oluyorum kendime![]()
Bacak arası boş gibi gördüm ben HAyırlısı olsun yatabiliyor musun peki çalışıyor muydun?Arkadaşlar merhaba hastaneden geldim şimdi plasenta da kümeler halinde kanamalar varmış bana sürekli yatcan dedi doktorbebeğim yine bir hafta küçük çıktı malum geç döllenmeden dolayı 14+2 gün. Fotoğraf vermedi ama ben ekranı çektim cinsiyet sordum 2 hafta sonra dedi radyologlar söyler belki 3 lü taramada dedi bir bakın bakalımEki Görüntüle 2120375
%100demiş ya işte erkektir o zaman burda görüntü yandan bişry belli değil canımMerhaba bayanlar benim cumartesi ikili tarama vardı doktor cinsiyetine kız gibi ama net değil dedi dün başka doktora gittim yüzde yüz erkek dedi kendi doktorum yeni hastane açıyor ruhsat işlemleri ile uğraşıyor nisanda gidebilecem ancak birde siz bakın resme fikriniz nedir
Ben pipişkolu diyorumEvet kizlar minnoşumun size selami var
Doktordan geliyorum ense kalinligi normal dedi hersey yolunda 12+5 dedi 3 gün önde sanirım masallah diyelim ama cinsiyete dair hic bi ipucu yok![]()
Amin canim insallahMaşallah canım darısı ikinciye olsun inşallah
Bn kız dedim ama görüntü hiç net değil yaa usg kalitesi kötü.Eki Görüntüle 2120438 lutfen bizim icinde bir tahminde bulunun kizlar?
Sabahları aç karnına herzaman 1kilı eksik çıkar zaten diyetlerde de hep sabah tartışın derler zatenkfc ve daha neler neleeeer bende yiyorum
bişiycik olmaz rahat ol
Valla kız da olsa erkek de olsa hiç farketmez benim için ilk sonuçta ama ben kızı çok severim teşekkür ederimBacak arası boş gibi gördüm ben HAyırlısı olsun yatabiliyor musun peki çalışıyor muydun?
Banada kız gibi geldiEki Görüntüle 2120438 lutfen bizim icinde bir tahminde bulunun kizlar?
Bu sene erkek senesimi dersin
Benimde kontrol pazartesi 12+5 oluyorum 2li test yapılacak ısrar edicem bakalım söylermi bilmiyorum biraz ısrar edersen söyler belki sen kaç oluyorsun cuma günüPaşalara bakın hele %65 olmuşlar... sanırım en son ben ögrenıcem cuma kontrolum var ama drumun soylıyecegını hıc sanmıyorum benım dr bıraz eminci çünki bıdaha ayda gelırsın demışti Nisan ayında gitcem peehhh...
Vallahi artık öyle dense yeri yani kesin kesin erkek senesi... hep kız hissediyorum ama bu kadar paşa bolluğuna erkek de olabılır demeye başladımBu sene erkek senesimi dersin![]()
Benimde aynı cuma gittiğimde 11+ 3 olucam muhtemelen belli olmaz. Sonrası 1 ay sonra çağırır.Paşalara bakın hele %65 olmuşlar... sanırım en son ben ögrenıcem cuma kontrolum var ama drumun soylıyecegını hıc sanmıyorum benım dr bıraz eminci çünki bıdaha ayda gelırsın demışti Nisan ayında gitcem peehhh...
Bi tane kızın var zannedersem inşallah Allah sağlıklı şekilde gönlüne göre versinVallahi artık öyle dense yeri yani kesin kesin erkek senesi... hep kız hissediyorum ama bu kadar paşa bolluğuna erkek de olabılır demeye başladım
Sana kesin söylemesi lazım siz kocaman olmuşunuz artık ben 11.1 olucam cuma erken oyuzden bel baglamıyorum ogüneBenimde kontrol pazartesi 12+5 oluyorum 2li test yapılacak ısrar edicem bakalım söylermi bilmiyorum biraz ısrar edersen söyler belki sen kaç oluyorsun cuma günü
Evet canım biraz erken kız erkek çıkıntıları o haftalarda cok benzer oluyormuş en son gittiğimde tam 10haftalıktı çok heyecanlıyımSana kesin söylemesi lazım siz kocaman olmuşunuz artık ben 11.1 olucam cuma erken oyuzden bel baglamıyorum ogüne
Aynen denizcım bız senle ozaman 1 ay daha catlıcaz meraktan ben sana eslık ederım burda bi ikimiz kalırız muhtemelenBenimde aynı cuma gittiğimde 11+ 3 olucam muhtemelen belli olmaz. Sonrası 1 ay sonra çağırır.![]()
Evet cnm bi kızım var ve inanın her annenin bir kızı olmalı erkek tadı bilmiyorum tadarsak amennna basımın tacı olur oda ama iki kız anneside olmak gönlüm ister oda ayrı ve işin garibi kocam yine kızı olsun istiyorBi tane kızın var zannedersem inşallah Allah sağlıklı şekilde gönlüne göre versin![]()