2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah bir prens daha geliyor Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.

Nubu atsana kız bi bakalım Cidden

Merhaba arkadaslar, forumu takip ediyorum ancak ilk defa yazıyorum. Bugün 10+5 te birden yoğun bir kanamam oldu aniden. Şimdiye kadr olmamıştı. Doktora gittim bebeğimde sıkıntı olmadıgını, ama bir kanama alanı oldugunu söyledi. Sebebini ısrarla sormama, anlamaya calışmama ragmen net bir cevap alamadım. Progestan yazdı, dinlen dedi. Benzer birdurum yaşayan var mı daha önce acaba ?

Benim randevum 3 hafta sonra, ikili testi yaptirali 10 gün oldu hala doktor aramadi çok sinir oluyorum
Demekki bi sorun yok canım rahat ol. Sen yarın ara Hastaneyi mailine işte sonucu merak ediyorsan.
MinikPiranha 2behappy kızlar bakın buda benim kızımın bacak arası kız dimi ya :)
Kız kız:)))

Eki Görüntüle 2120154 Eki Görüntüle 2120155

Bu işte canım üstteki 2 hafta öncesi alttaki buhünün
Çok enteresan kafam karıştı iyice senin pipi sonradan ben burdayım demiş

Demekki bi sorun yok canım rahat ol. Sen yarın ara Hastaneyi mailine işte sonucu merak ediyorsan.

Kız kız:)))

Çok enteresan kafam karıştı iyice senin pipi sonradan ben burdayım demiş
İlk fotoda arkadan bacak arası ikinci fotoda önden bacak arası. Çok minnak olduğundan arkadan gözükmedi heralde

Aynı şekilde 6+5 bu durumu yaşadım.rahim kasıldığı zaman kanama meydana gelebilir progesteron içeren ilaçlar rahimin kasılmasını engelliyor. Ben ekstra iğnede yapıyorum her gün benim kanama alanım büyüktü çünkü. 12. Haftaya girdik kanama alanı duruyor içerde hala. İstirahat en önemlisi ve bol su. İnşallah sizinde bir an önce geçer benim şu anda kahve akıntılar devam ediyor yaklaşık 20 gündür .

Aaa öğretmen sandım canım, tabı senınkı aktarılıyor.Bizimkiler gıttiii

Bendede miyom var, 3,5-4 cm. Benımde plasentamın aşağı yerleşmesine neden oluyor. Baxı mıyomlar büyümüyor, sabıt kalıyor, baxıları bebişle büyüyor maalesef. Dr ilişkiden sonra kanaman olabilir dedi. Ama yapmayında demedi. Artık hersey Allahtan, umarım sorunsuz atlatırız. Gecmiş olsun sizede.

Benımde ıkıncı oğlan galiba ... Tabiki önemli olan sağlıklı çocuklar ama dr erkek deyınce yuzumde saçma bi tebessüm oldu Sonra çok kızdım kendime.. Hayırlısı olsun inş..

Buyuk bır ıhtımal plasenta kaynaklıdır. Plasenta yoğun kanamaya sebep oluyor. Geçmiş olsun, son olur inş.

Eki Görüntüle 2120154 Eki Görüntüle 2120155

Bu işte canım üstteki 2 hafta öncesi alttaki buhünün
Hayırlı olsun oğluş, sağlıkla gelsin.

Canlarrr iyi akşamlar cinsiyet öğrenen kontrolü iyi geçenlere hayırlı olsun inşallah. geçtiğimiz Cumartesi kontrolünden bu resim. Ultrasona göre 12+4 , sat a göre 12+0 cinsiyet söylemedi fikri olan var mııı :)

Eklentiler

• ACF36D96-1D6C-4BDE-86A4-651EA1BD361E.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…