- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.741
Maşallah bir prens daha geliyor Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.Verdik tahlili bir haftada çıkarmış. Gittiğim yer özel. Ense kalınlığı gayet iyi dedi ve hiç durmadı yerinde çok hareketli maşallah cinsiyet bir ay sonra geldiğinizde daha net olur ama erkek gibi dedi Topiğe bir erkek daha geliyor nasipse
İlk defa duyuyorum. Teşekkürler canımCanım ikili taramada bakılan free beta hcg değerin 50 den düşükse erkek 50 den yüksekse kızdı galiba ya da tam tersi. Yaptıran arkadaşlar daha net bilir ben yaptırmadım.
Nubu atsana kız bi bakalım CiddenCanım ilk erkek görmüştüm rüyamda sarışın mavi gözlü bir erkek doğurdun diyorlar yok sarışın istemem esmer sağlıklı isterim diyodum:) sonra hep koz gördüm hep kız hissettim şimdi bile diyorum acaba yalnış mı gördü diğer ay değişir mi :)
Nub da tutmadı
Ben bundan hiç bişey anlamadım
Demekki bi sorun yok canım rahat ol. Sen yarın ara Hastaneyi mailine işte sonucu merak ediyorsan.Benim randevum 3 hafta sonra, ikili testi yaptirali 10 gün oldu hala doktor aramadi çok sinir oluyorum
Kız kız:)))
Çok enteresan kafam karıştı iyice senin pipi sonradan ben burdayım demiş
İlk fotoda arkadan bacak arası ikinci fotoda önden bacak arası. Çok minnak olduğundan arkadan gözükmedi heraldeDemekki bi sorun yok canım rahat ol. Sen yarın ara Hastaneyi mailine işte sonucu merak ediyorsan.
Kız kız:)))
Çok enteresan kafam karıştı iyice senin pipi sonradan ben burdayım demiş
Hayırlı olsun sağlıkla doğar inş :)Ben de pek anlayamıyorum ama bu bebeğimin bacak arası ortadaki şey de pipisiymiş doktorun dediğine göre.
Bir pipili de bize geliyormuş
Aynı şekilde 6+5 bu durumu yaşadım.rahim kasıldığı zaman kanama meydana gelebilir progesteron içeren ilaçlar rahimin kasılmasını engelliyor. Ben ekstra iğnede yapıyorum her gün benim kanama alanım büyüktü çünkü. 12. Haftaya girdik kanama alanı duruyor içerde hala. İstirahat en önemlisi ve bol su. İnşallah sizinde bir an önce geçer benim şu anda kahve akıntılar devam ediyor yaklaşık 20 gündür .Merhaba arkadaslar, forumu takip ediyorum ancak ilk defa yazıyorum. Bugün 10+5 te birden yoğun bir kanamam oldu aniden. Şimdiye kadr olmamıştı. Doktora gittim bebeğimde sıkıntı olmadıgını, ama bir kanama alanı oldugunu söyledi. Sebebini ısrarla sormama, anlamaya calışmama ragmen net bir cevap alamadım. Progestan yazdı, dinlen dedi. Benzer birdurum yaşayan var mı daha önce acaba ?
Aaa öğretmen sandım canım, tabı senınkı aktarılıyor.Bizimkiler gıttiiiben normal memur olduğum için :) Ama sizin için de ne kadar geç başlatsanız o kar, doğumdan önce 8 hafta kullanmak çok akıllıca değil, öğretmenler için özel bi durum var mı bilmiyorum yaz tatiline geldiği için.
Bendede miyom var, 3,5-4 cm. Benımde plasentamın aşağı yerleşmesine neden oluyor. Baxı mıyomlar büyümüyor, sabıt kalıyor, baxıları bebişle büyüyor maalesef. Dr ilişkiden sonra kanaman olabilir dedi. Ama yapmayında demedi. Artık hersey Allahtan, umarım sorunsuz atlatırız. Gecmiş olsun sizede.selam güzel eylül annişleriuzun zamandır yazmaya fırsat bulamasamda genelde okumaya çalışıyorum bizde bugün itibariyle 11+1 olduk rabbim hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş
en son geçen hafta kontrole gitmiştik bebeğimiz kıpır kıpırdı maşallah,eşimde bende öyle tuhaf oldukkiçok şükür haftasıylada uyumlu tek sorunumuz daha öncede söylemiştim yaklaşık 9 cm olan miyomum doktora nelere hazırlıklı olmalıyım dedim,anne karnında ölebilir,kanaman çok olabilir yada düşük olabilir dedi ama tabi hiçbiri olmayabilirde dedi,Rabbime emanetiz şu ana kadar çok şükür fiziksel h,içbir sıkıntı yaşamadım,ne mide bulantısı ne başka bişi inş. hep böyle devam eder sağ salim kavuşurum yavruma
bu arada çorumdan yazan arkadaşlar olmuş ben özel hastanede sinan beye gidiyorum,2 kuzenim 2 arkadaşım hepsi de 2 şer doğum yaptılar ve sinan beye gittiler cerrahlığı on numaradır hepside çok memnundu,üstelik ultrason cihazı 1.sınıf,renkli ultrson ben kesinlikle tavsiye ederim
Benımde ıkıncı oğlan galiba ... Tabiki önemli olan sağlıklı çocuklar ama dr erkek deyınce yuzumde saçma bi tebessüm olduSlm kızlar bende ara ara girebilen takipcilerdenim masallma cinsiyetler belli olmaya başlamış Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim kontrol geçen haftaydi 2li testide verdim sonucu bekliyorum Dr bir tahmin verdi ama çok erken ama erkek gibi sanki dedi bir oğlum var goblumden kız geçiyordu ama hayirlisi bakalim daha net değil dedi
Buyuk bır ıhtımal plasenta kaynaklıdır. Plasenta yoğun kanamaya sebep oluyor. Geçmiş olsun, son olur inş.Merhaba arkadaslar, forumu takip ediyorum ancak ilk defa yazıyorum. Bugün 10+5 te birden yoğun bir kanamam oldu aniden. Şimdiye kadr olmamıştı. Doktora gittim bebeğimde sıkıntı olmadıgını, ama bir kanama alanı oldugunu söyledi. Sebebini ısrarla sormama, anlamaya calışmama ragmen net bir cevap alamadım. Progestan yazdı, dinlen dedi. Benzer birdurum yaşayan var mı daha önce acaba ?
Hayırlı olsun oğluş, sağlıkla gelsin.
Yaaa cnm kız bu kız aynı kızım ultrasonu gıbı masllah cıcegımıze
Haahhaaas ne guldum senın ultrason dıe mınıkpıranha ya bakmısımYaaa cnm kız bu kız aynı kızım ultrasonu gıbı masllah cıcegımıze
Rica ederimİlk defa duyuyorum. Teşekkürler canım
Vallahı ılk nub takı resmen kız bence otekımı anlamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?