- Konu Sahibi MinikPiranha
- #9.901
Evet ben de o yüzden tedirgindim :) ama Kizlar sağ olsunlar kendi evde yaptıkları tarifi verdiler onu deneyecegimSalam sosis yemeyin, sucukta ıyı pişmiş az dedı doktorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de o yüzden tedirgindim :) ama Kizlar sağ olsunlar kendi evde yaptıkları tarifi verdiler onu deneyecegimSalam sosis yemeyin, sucukta ıyı pişmiş az dedı doktorum
ayyy çok sevindim gözünaydin canımBenimde belli oldu kızım olucak canim kız hissediyodum zaten sağlıklı olsun hepimizinki insallah![]()
Hamilelik takibi canım.Canim programin adi ne
Bende yaptım az önceEvet ben de o yüzden tedirgindim :) ama Kizlar sağ olsunlar kendi evde yaptıkları tarifi verdiler onu deneyecegim
Sagol cnmHamilelik takibi canım.
Canım bende o 9., 10. Haftalarda oluyordu bu aralar keskin acı olmadı hiç ama arada ağrı oluyor.Kızlar bana zaman zaman şiddetli sanci giriyor. Çok sık değil ama böyle bıçak gibi özellikle sağdan. Benim haftalarımda olanlar benzer durumunuz var mi?
Şiddet derecesini bilemem ama benımde alttan sankı bıcak girer gıbı bı ağrım vardı, netten baktım bu haftalarda normal dıyor. Çok şiddetli olmadığı sürece karnınızda da ağrılar olur dıyor. Az önce benım rahmin portakal kadar bir sertleşti, çok korktu. Sankı yön değiştirdi. Bıraz da ağrım oldu o esnada. Geçti şimdi çok şükür.Kızlar bana zaman zaman şiddetli sanci giriyor. Çok sık değil ama böyle bıçak gibi özellikle sağdan. Benim haftalarımda olanlar benzer durumunuz var mi?
Yaptım ben :)Valla benim de canım pizza çekti öyle bi ballandırdınız ki![]()
Şuan adet sancısı gibi bir sancım var, belim de çok ağrıyor. Gaz sancısı mı başka bir şey mi çözemedim. Dün yoktu mesela bugün var böyle bir ağrıKızlar bana zaman zaman şiddetli sanci giriyor. Çok sık değil ama böyle bıçak gibi özellikle sağdan. Benim haftalarımda olanlar benzer durumunuz var mi?
Evet bıçak gibi aniden giriyor bende inceliyorum. Rahim büyüdüğü için diyor inş öyledir. Çok tesekkurlerŞiddet derecesini bilemem ama benımde alttan sankı bıcak girer gıbı bı ağrım vardı, netten baktım bu haftalarda normal dıyor. Çok şiddetli olmadığı sürece karnınızda da ağrılar olur dıyor. Az önce benım rahmin portakal kadar bir sertleşti, çok korktu. Sankı yön değiştirdi. Bıraz da ağrım oldu o esnada. Geçti şimdi çok şükür.
Bende yaptıracağım. Sızın bahsettiğiniz test Ankarada mı sonuçlanıyor? Ben ıkı yerle görüştüm,kanlar Amerıkaya gıdıyor. 550 dolar fıyatı. Sizın bahsettiğiniz test ne kdr?Kızlar herkese iyi akşamlar. Nifty testi ben de yaptırmayı düşünüyorum, bundan önce iki tane düştüğüm olduğu için. 10. Haftada kontrole gittiğimde doktorumuza sorucaz ve ona göre karar vericez. Nifty testi yapılan genetik testleri içinde en iyi marka olarak geçiyor. Birden fazla marka var, araştıranlar bilir. Bu testin esas merkezi de Ankara’da genoks genetik merkezi. Türkiye’de birkaç ilde bu genetik merkezinin yetkilileri var ve eğer burada yaptırmak istiyorsanız kanı tüple veriyorsunuz ve Ankara’ya getiriliyor, inceleniyor, tabi isteyenler hong kong’a da gönderebilir. Ancak bunun sonucu biraz daha geç çıkıyor. Normal Ankara’da incelenen 2 hafta içinde çıkıyor, doğruluk payı ise %99.9. İkili, üçlü, dörtlü taramalara ve diğer markalara göre daha fazla kromozom daha detaylı şekilde inceleniyor. Bilginiz olsun istedim.
Hergün olmuyor adet gibi değil. Bıçak gibiŞuan adet sancısı gibi bir sancım var, belim de çok ağrıyor. Gaz sancısı mı başka bir şey mi çözemedim. Dün yoktu mesela bugün var böyle bir ağrı
Bugun öğrendim kızım olacağını 12+3. ÜmCinsiyeti söylenen arkadaşlarımız kaç+kaç tınız acaba :))