- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.921
Canım ben 11+3 olarak biliyordum kendimi bundan önceki muaynedeki hesaplara göre. 12+0 görünüyorsun bebegin buyuk ihtimal kiz dedi Dr ilerden gidiyormuşuz şükürCinsiyeti söylenen arkadaşlarımız kaç+kaç tınız acaba :))
Afiyet olsun bebişlerimize sağlık olsun yarasin :)Bende yaptım az önce
Canım amerikaya giden harmony test diye biliyorum. Nifty test biZim bahsettiğimiz. Şuanda piyasada olan en güçlü test bu. 2000 tl civarında değişiyor fiyatlarBende yaptıracağım. Sızın bahsettiğiniz test Ankarada mı sonuçlanıyor? Ben ıkı yerle görüştüm,kanlar Amerıkaya gıdıyor. 550 dolar fıyatı. Sizın bahsettiğiniz test ne kdr?
Evet Ankara’da. Benim bahsettiğimde ilk konuştuğumuzda 2500 tl fiyat verdiler ama eşimin pazarlık yönü çok kuvvetli, 1500 e kadar düştüler sonra. Bu testlerin genel adı NIPT diye geçiyor. Bunlardan biri de nifty işte. Bi markaymış hem de en iyisi diyorlar. Başka yerlerden de fiyat aldık ama en ucuzu burası.Bende yaptıracağım. Sızın bahsettiğiniz test Ankarada mı sonuçlanıyor? Ben ıkı yerle görüştüm,kanlar Amerıkaya gıdıyor. 550 dolar fıyatı. Sizın bahsettiğiniz test ne kdr?
Hergün olmuyor adet gibi değil. Bıçak gibi
ahhh kızlar bende artık bulantılarım bitsin istiyorum gunler gecmıyor gecıyor ama gecmıyor... ne gıbı gelıyor bılıyormusunuz hep böyleydim sankı ıstahlı yemek yedıgım gunlerı unuttum böylede gitçek hıc bıtmıcek gıbı gelıyor ınsana... yedıgım 3 5 cesıt seydende gık geldı artık onlarıda gorunce bog oluyorum ne yıyecegımı sasırdım
Yani sonucta sonucu degistirmyecek. Bize ikiliyi yaptirin risk yuksek cikarsa niftt yaptirirsiniz diyenler falan oldu. O da mantikli geldi aslinda. Cok kararsiz kaldik yaaAynen cok pahali ama kesin sonuc mu ne bilim yaa karar veremedim acikcasi
Sen fiyat aldin mi peki? Ben bugun genoksu aradim ama ulasamadim pazartesi tekrar arayacagim canim.Kızlar herkese iyi akşamlar. Nifty testi ben de yaptırmayı düşünüyorum, bundan önce iki tane düştüğüm olduğu için. 10. Haftada kontrole gittiğimde doktorumuza sorucaz ve ona göre karar vericez. Nifty testi yapılan genetik testleri içinde en iyi marka olarak geçiyor. Birden fazla marka var, araştıranlar bilir. Bu testin esas merkezi de Ankara’da genoks genetik merkezi. Türkiye’de birkaç ilde bu genetik merkezinin yetkilileri var ve eğer burada yaptırmak istiyorsanız kanı tüple veriyorsunuz ve Ankara’ya getiriliyor, inceleniyor, tabi isteyenler hong kong’a da gönderebilir. Ancak bunun sonucu biraz daha geç çıkıyor. Normal Ankara’da incelenen 2 hafta içinde çıkıyor, doğruluk payı ise %99.9. İkili, üçlü, dörtlü taramalara ve diğer markalara göre daha fazla kromozom daha detaylı şekilde inceleniyor. Bilginiz olsun istedim.
Ayni Ayarda canim. Ben bugun nifty i ve nipt i arastirdim. Niftt amerikaya gidiyor 2500 tl nipt de almanyaya gidiyor 2700 tl.testi ayni marka degisik. Sen nerelerle gorustun?Bende yaptıracağım. Sızın bahsettiğiniz test Ankarada mı sonuçlanıyor? Ben ıkı yerle görüştüm,kanlar Amerıkaya gıdıyor. 550 dolar fıyatı. Sizın bahsettiğiniz test ne kdr?
2000 tl nerde canim? Ben 2500 den asagi fiyat alamadim.Canım amerikaya giden harmony test diye biliyorum. Nifty test biZim bahsettiğimiz. Şuanda piyasada olan en güçlü test bu. 2000 tl civarında değişiyor fiyatlar
Haftasonu belki çalışmıyor olabilirler. Eşim konuştu 1500 tl fiyat aldık biz. Ama Ankara’da olduğumuz için gideceğimiz hastanenin ve doktorun adını verdik onlar yönlendirdi dedik. O zaman indirim yaptılar. İlk 2500 demişlerdi. Siz de bulunduğunuz şehirde böyle deneyebilirsiniz. Şu hastaneden şu doktorum yönlendirdi gibi. Ya da doktorunuzun önereceği bir yer de olabilir.Sen fiyat aldin mi peki? Ben bugun genoksu aradim ama ulasamadim pazartesi tekrar arayacagim canim.
Bursa’da. Acıbadem 2650tl fiyat verdi. Genetik merkezinde 2000tl için görüştük doktorla.2000 tl nerde canim? Ben 2500 den asagi fiyat alamadim.
2500 den o kadar dusmeleri cok iyi gercekten. O zaman pazartesi ben de sansimi bi deneyeyim.Haftasonu belki çalışmıyor olabilirler. Eşim konuştu 1500 tl fiyat aldık biz. Ama Ankara’da olduğumuz için gideceğimiz hastanenin ve doktorun adını verdik onlar yönlendirdi dedik. O zaman indirim yaptılar. İlk 2500 demişlerdi. Siz de bulunduğunuz şehirde böyle deneyebilirsiniz. Şu hastaneden şu doktorum yönlendirdi gibi. Ya da doktorunuzun önereceği bir yer de olabilir.
Artık kesinleşse de alışverişe başlasam hunharca bakalım nasip :)Evet genelde erkek denilince donmuyor çevreden gördüğüm. Mesela benim ilkine 4 ay kız dediler. 5. Ayda erkek oldu. Yumurtaları geç düşmüş.
Canm bende nuba göre kız diyorum saglıkla gelsin:)Teşekkür ederim canım :) eşim kızımız olsun çok istiyor ama ben de sağlıklı olsun yeter diyorum başka birşey istemiyorum :)
Anadoluda Alev hanm var canm ben cok memnunum 4 yıldır doktorum bircok ark da onda dogum yaptı cok güler yüzlü ve tatlı bir kadın cokta basarılı tavsiye edermKızlar Eskişehir de olup güler yüzlü anlayışlı doktor öneren var mı
Tamam ozaman ona gideyim gerçekten Acıbadem de bi doktora gittim hamileliğimin başından beri beni çok tedirgin etti her doktor çıkışı ağladımAnadoluda Alev hanm var canm ben cok memnunum 4 yıldır doktorum bircok ark da onda dogum yaptı cok güler yüzlü ve tatlı bir kadın cokta basarılı tavsiye ederm
Canım bende bugün bir Prof un videosunu izledim riskli gebelik uzmanı Acıbadem de oda bu sorunun cevabı olarak ikili tarama testi şüpheli olursa fetal DNA testi yapılması daha uygun olur demiş Melih atahan güven instagramda bakabilirsin istersenYani sonucta sonucu degistirmyecek. Bize ikiliyi yaptirin risk yuksek cikarsa niftt yaptirirsiniz diyenler falan oldu. O da mantikli geldi aslinda. Cok kararsiz kaldik yaa
Canım bende bugün bir Prof un videosunu izledim riskli gebelik uzmanı Acıbadem de oda bu sorunun cevabı olarak ikili tarama testi şüpheli olursa fetal DNA testi yapılması daha uygun olur demiş Melih atahan güven instagramda bakabilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?