• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım kanama tabi zararlı ama stres te o kadar zararlı. Kendini rahatlatmaya çalış. İnşallah her şey güzel olacak:anneadayı:
Dün iyiydim gece rüyamda deprem olduğunu gördüm tefsirine baktım şubat ayında görülürse düşük yapmayı gösterir yazıyor resmen şoka girdim uyandım uyudum bu defa doktor kalbinin durduğunu söylüyor ağlıyorum filan şimdi sabahtan beri bu bir işaret miydi diyorum iyice gerildim

Dün iyiydim gece rüyamda deprem olduğunu gördüm tefsirine baktım şubat ayında görülürse düşük yapmayı gösterir yazıyor resmen şoka girdim uyandım uyudum bu defa doktor kalbinin durduğunu söylüyor ağlıyorum filan şimdi sabahtan beri bu bir işaret miydi diyorum iyice gerildim
Of nasıl tabirmiş o, keşke sen hemen hayra yorsaydın. Ama rüyayla amel edilmez inandırma kendini rüyana. Her şey Allahın elinde dua edip beklemekten başka çaremiz yok

Canım rüya tabirlerine bakma kesinlikle ben hiç iyi bişey yazdığını görmedim. 1 iyi cümle yazsa arkasından 10 tane kötü yazıyorlar. Rüyaları iyiye yor iyi çıksın.

Canım evde kendin yap gönül rahatlığıyla ye :) dışarıdan aldığında hangi marka kullandıkları belirsiz.

İstersen tarif veririm fırından aldığın ekmek hamurunu yağlı kağıt üzerine ince aç kenarlarına kaşar koy ufacık kapat atlına ketçap salça sarımsak zeytinyağı karabiber sosu hazırlayıp yay. Üzerine biraz kaşar yay. Küçük küçük doğranmış biber sucuk sosis mantar zeytin( ne istersen) 15 dk pişsin fırında sonra çıkar üstüne tekrar kaşar peyniri döküp at fırına 3 dk sonra mis gibi pizza hazır
Ya çok tesekkurler canim :) enfes bir tarif deneyecegim.

Canım evde kendin yap gönül rahatlığıyla ye :) dışarıdan aldığında hangi marka kullandıkları belirsiz.

İstersen tarif veririm fırından aldığın ekmek hamurunu yağlı kağıt üzerine ince aç kenarlarına kaşar koy ufacık kapat atlına ketçap salça sarımsak zeytinyağı karabiber sosu hazırlayıp yay. Üzerine biraz kaşar yay. Küçük küçük doğranmış biber sucuk sosis mantar zeytin( ne istersen) 15 dk pişsin fırında sonra çıkar üstüne tekrar kaşar peyniri döküp at fırına 3 dk sonra mis gibi pizza hazır

Ayy ben de çok severim, hatta üşenmediğim zaman hamurunu da kendim yaparım. Ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık.

Yataktan çıkmam yasak olduğu dönemde çok sipariş ettim valla. Allah affetsin :KK23: :KK72:

Cnm kendini bu kadar kasma Rabbim herseyin sagliklisini hayirlisini nasip etsin... evrene kotu enerji gonderme canini da sıkma

Ayy ben de çok severim, hatta üşenmediğim zaman hamurunu da kendim yaparım. Ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık.

Yataktan çıkmam yasak olduğu dönemde çok sipariş ettim valla. Allah affetsin :KK23: :KK72:
Ben de çok severim, ama kendi yaptığımı:)

Dışarıdan bundan sonra hiç bişey yiyemeyeceğim sanırım :kusmuk:

Rüyaların tersi çıkar ömrü uzamış bebeğinin Allah'ın izniyle. Gönlünü ferah tut

Tmm canim haber bekliyorum senden o zaman
Canim bi kac yere sorduk biri 2500 digeri 2700 dedi. Marka farki var arada. Kendi doktorumuz da bizim hastane de bi laboratuvarla calisiyor bu kadar pahali olmamasi lzim dedi ama pazartesi fiyat alabilicez. Acikcasi cok geldi bize ve kredi kartina taksit falan da yapmyorlar. :oha:

Canim bi kac yere sorduk biri 2500 digeri 2700 dedi. Marka farki var arada. Kendi doktorumuz da bizim hastane de bi laboratuvarla calisiyor bu kadar pahali olmamasi lzim dedi ama pazartesi fiyat alabilicez. Acikcasi cok geldi bize ve kredi kartina taksit falan da yapmyorlar. :oha:
Aynen cok pahali ama kesin sonuc mu ne bilim yaa karar veremedim acikcasi

Canım rüya tabirlerine hiç bakma yani alakasız şeyler hep bilinçaltı bende dün gece hep doktorumu gördüm rüyamda saçma sapan. iyi düşün iyi olsun olumlu olmak çok önemli stres daha zarar

Back