2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik 2 hafta sonra kontrolüm var ikili test hem de cinsiyet için çok merak ediyorum sizde durumlar nasıl
Hadi hayırlısı olsun canım, iyi haberlerini bekliyoruz. Bulantılarla yaşamaya çalışıyorum. Benim de 3 hafta sonra randevum

Hadi hayırlısı olsun canım, iyi haberlerini bekliyoruz. Bulantılarla yaşamaya çalışıyorum. Benim de 3 hafta sonra randevum
Sağol canım benim hepimiz için hayırlısı olsun çok şükür benim geçti bulantilarim 3 ay doluyor heralde ondan Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen, yoğun ve sürekli kanama olmadığı sürece normal diyorlar, bu haftalarda kanama olabiliyormuş. Doktoruna söyledin mi

Sabah 5’te oldu bir kez peçeteye, sonra kahverengiye dönünce aramadım ben de :/ Bir de baktım adet günüme denk geliyormuş bugün, ondan olabilir deniyor. Ağrım olursa arayıp sorarım dedim :/

Aynen benim de kısa süreli 1-2 saniye oluyor gün içinde birkaç kez. Kafein de tüketmem aslında hormonlardan herhalde.

Benim de oğlum scottish fold ama kısır :) bir de chinchilla kızımız var, normalde de çok tombul ve karnı şiş olduğu için anlayamadık, benim sorunlarım biterse inş ona da sıra gelecek gideceğiz veterinere

Canım valla benim iştah açıldı yani bulantı da yok normalde kahvaltının ortasında midem bulanırdı. bakalım ne olacak
Bende de bulanti artti canim ama acligimdan bir sey kaybetmiyorum dogal olarak da surekli bir seyler atistirma geregi duyuyorum

Kızlar ya birşey sorcam size yardımcı olun nolur,bugun yine kahveye yakın akıntım oldu ve 3 haftadır pazar günü olup geciyo gectgmiz pazartesi doktor baktı kanma alanı falan yok bide progestan basladı ama bugun yine oldu ve hep pazara denk geliyo anlamadım ya

Allah Allah hayır olsun inş. Benim kanama alanım vardı kanadı şimdi damla damla gelirse kahverengi geliyor ama doktor bir süre daha gelir dedi. Kendisi inerek bitmese bile bebek büyüdükçe yok olacak dedi. Muayene nereye oluyorsun ultrason eğer kötüyse üstten görünmüyor olabilir? İlk kanamam olduğunda devlet acile gitmiştim alttan bakmışlardı görmek için ama kendi doktorum üstten bakınca da görebildiği için üstten bakıyor

İlk oldugunda alttan bakılmıstı hicbirşey yoktu canm 2. De karından bakıldı ondada yok ama leke var diye önlem amaçlı progestan verdi,işin garibi sadece pazar günü olması alan olsa hergün devam eder diye düsünüyorm ama bu ne ,çarsamba kontrolüm var sorcam tekrar insan korkuyo

İnşallah normaldir cnm bazı insanlarda nedensiz kanama olabiliyormuş benim kanama nedenim ilk iki kese görünmüştü sonra tek bebek ve tek kalp atışı duyduk diğer sağlıksız kese yapıyor dedi doktorum

İnşallah normaldir cnm bazı insanlarda nedensiz kanama olabiliyormuş benim kanama nedenim ilk iki kese görünmüştü sonra tek bebek ve tek kalp atışı duyduk diğer sağlıksız kese yapıyor dedi doktorum
İnşallah canm kanama gibide degil koyu sarı,kahveye dönük gbii ama korkuyo insan valla,seninde diger keseden kaynaklanmıs demekki,Allah evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik 2 hafta sonra kontrolüm var ikili test hem de cinsiyet için çok merak ediyorum sizde durumlar nasıl
Canim sen baya yol almışsın darısı bize ben daha kalp atışını duymadım bu carsamba gidecegim insallah hayırlısıyla duyarım.

Herkese merhaba kızlar. Dışarıda hava çok güzel sanki mayıs ayı gibi, yürüyüş yapmak bize iyi gelebilir bu havada Kanaması olan arkadaşlarınızın da sıkıntısı bir an önce geçsin inşallah. Sanırım ilk 3 ay gebelikte en pimpirikli olunan ay. Bir an önce karnımızın büyüyeceği aylar gelsin inşallah sağlıkla :) Benim tahmini Doğum tarihim Eylül’ün son günü, benden önde olan arkadaşları çok şanslı görüyorum ne güzel 8-9. Haftalardasınız. Benim de bugün 7 bitti tam olarak. Bundan önceki iki hamileliğimde de yedinci haftayı hiç görememiştim. Umarım bunu sağlıkla tamamlarım.

İnşallah canm kanama gibide degil koyu sarı,kahveye dönük gbii ama korkuyo insan valla,seninde diger keseden kaynaklanmıs demekki,Allah evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
aynısı ben de de var.zaman zaman kahve gibi oluyor.kanama alanı yok.dr enf olabilir dedi fitil verdi

Amin inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…