2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah nasıl bi doğurganlık ya ben yasmini bıraktıktan 5 ay sonra hamile kalabildim

Maşallah bazılarınız akşam yemeklerini çok çeşit yiyebiliyor, ben 1 çeşit yiyebiliyorum onu da zorla azıcık allahtan çok fazla meyve tüketebiliyorum

Canım bende yiyemiyordum sabah akşamları yemek saatinde öğlen işyerinde de tam yemeğe yakın midem karışıyordu bugün bulanmadı çorba ve yemek yedim de yemeği zorla bitirdim kuruyemiş iyi geldi. seninde açılır merak etme ilk 3 ay çok önemli değil ne yiyebilirsen

Maşallah bazılarınız akşam yemeklerini çok çeşit yiyebiliyor, ben 1 çeşit yiyebiliyorum onu da zorla azıcık allahtan çok fazla meyve tüketebiliyorum
Canım sadece akşam yesem gene iyi ben hem sabah yiyorum hem aralarda atıştırıyorum akşamda bi kuzuyu yiyebilecek potansiyel çıkıyor içimden şaşırıyorum kendime bunların hepsi bana yağ olarak geri dönüyor 4 gr olan bebek için şimdiden 3 kiloya yakın almışım

Bende üç kilo almışım ama hep bulantım vardı açken midem bulanıyodu mecbur yiyordum şükür geçti artık yemesemde pek sorun olmuyo artık almam diye düşünüyorm kuzenim ebe ilk trimester da 2 kilo al en fazla demişti ama napyım 3 olmuş 10+5 im

Ahhh kıyamam, hala bizi düşünmüşsünüz. Çok kibarsınız. Size bol güç diliyorum bu zamanınızda. Pozitif olun, umutsuzluğa düşmeyin. Her gebelik farklı, aynı çocukların karakteri gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…