- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.301
Yoktur inşallah sorun sıkma canını. Keyfini çıkar bulantılar yokken canımYok yok yokneden olmuyo bilmiyorum ama benbelirtisiz hamilelik yaşıcam sanırım böyle olunca insan acabamı diyo kendine sürekli yaa
Kafanı takmadığı zaman oluyor aslında ondan gelmiş bebeğin Allah hepimizin tamamını erdirsin inşAynen canim 3asilama,1tüp bebekten sonra kendiliginden hem de hergün spor salonuna gidip saatlerce spor yaparken oldu. Allah da insallah tamamina erdirir hepimizinkini
Bende haftada 3gün pilates 5gün yürüyüş yapıyordum tam sıkılaştım incelmeye başladım sürpriz yumurta çıktı meydana napalım wardır bi hayır dedimEvet ayakta calisiyorum ne yazikki oyüzden bacaklarim agriyor gercekten. Hatta bacaklarimin daha az agrimasi icin doktor yürüyüs önerdi. Dedim zaten tüm gün ayaktayim bide yürüyüse gitsem ne zaman oturucam hafta sonlari artik acik havada yürüyorum. Bide ben hayatimin en aktif en spor yapan döneminde hamile kaldigim icin hala sasiriyorum.nasil oldu diye
Aynen ben de çok merak ediyorum nasıl olduğunu. İyidir inşallah hepimizin bebekleri. Belki de rahatladık artık kim bilirAyniyiz seninle benim de 9+3. Bulantim hafifliyor ya da ilac kullandigim icin bana oyle geliyor. Carsamba randevuyu iple cekiyorum
Benimde yok bulantım ya doktorum da gayet normal diyor bu durumun ben sadece çok kilo almaktan korkuyorum midem bulanmıyor surekli yiyorum çabucak acıkıyorum falanYok yok yokneden olmuyo bilmiyorum ama benbelirtisiz hamilelik yaşıcam sanırım böyle olunca insan acabamı diyo kendine sürekli yaa
Doktora sordum 3. Aydan sonra başlayın gebelik sporlarına pilatese dedi hem doğumu kolaylaştırıyor falan diye konuştuk, hastanede de eğitimler oluyormuş onlara katılırsın dedi çok kilo almaktan korkuyorum 2 kilo almışım bileBende haftada 3gün pilates 5gün yürüyüş yapıyordum tam sıkılaştım incelmeye başladım sürpriz yumurta çıktı meydana napalım wardır bi hayır dedim
Ayni durumdayiz canim. Ve doktor bugun en fazla 11-13 kilo alabilirsin dedi.ben simdiden 3 kilosunu aldim bileBenimde yok bulantım ya doktorum da gayet normal diyor bu durumun ben sadece çok kilo almaktan korkuyorum midem bulanmıyor surekli yiyorum çabucak acıkıyorum falan
İnşallah canımAy cok guzel canm insallah kat kat artar:)
Merhaba kızlar :) klavyeme hakim olamadım 2 gündür cezalıydım. Liste için bekleyen arkadaşlar bugün sizi ekleyeceğim söz.
Eses07 canım haberine çok sevindim inan seni her gördüğümde gıyabında dus ediyordum. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :)
Benimde ilk 3 ay kilo almamak hedefimdi ama hedefler çoktan şaşmış haberim yok, 65 kiloyum sanıyorum kendimi doktor bi tarttı 67 küsürlerAyni durumdayiz canim. Ve doktor bugun en fazla 11-13 kilo alabilirsin dedi.ben simdiden 3 kilosunu aldim bile
Biz naparsal yapalim, hatta tedaviler olalim onlar ne zaman nasipse o zaman geliyomus ben de bunu sonunda anlamis oldum. Insallah hep iyi haberlerini aliriz bebeklerimizin.Bende haftada 3gün pilates 5gün yürüyüş yapıyordum tam sıkılaştım incelmeye başladım sürpriz yumurta çıktı meydana napalım wardır bi hayır dedim
Bende aldım ya ve bu gidişle 80le Doğuma giderim diye endişeliyimDoktora sordum 3. Aydan sonra başlayın gebelik sporlarına pilatese dedi hem doğumu kolaylaştırıyor falan diye konuştuk, hastanede de eğitimler oluyormuş onlara katılırsın dedi çok kilo almaktan korkuyorum 2 kilo almışım bile
Ben yasmini yarım yamalak içersem zırt diye kalırım zatenBiz naparsal yapalim, hatta tedaviler olalim onlar ne zaman nasipse o zaman geliyomus ben de bunu sonunda anlamis oldum. Insallah hep iyi haberlerini aliriz bebeklerimizin.
Kesinlikle ultrasonda tam bir bebiş göreceksin Allah’ın izniyle hazırlıklı ol canım :) hayırlısı olsun inşallsh hakkında senin de:)Ya çok iyi çok sevindim canim :) benim de pazartesi daha 2.yegideceğim yeni ben de çok meraktayim 9.haftasında olmuş oluyor bebiş haline gelmiş olur insallah
Diğer iki çocuğunuz kaç yaşındalarBende aldım ya ve bu gidişle 80le Doğuma giderim diye endişeliyim
Ben yasmini yarım yamalak içersem zırt diye kalırım zatenofff ya bu yaz geçsin diyordum bi sürü planım wardı kocamla neyse şükür vardır bi hayır
Hayırlı ugurlu olsun canm Allah tmamanıa erdirsin bak olacagı zmaan sen naparsan yap Allah veriyo çok şükür,Allahın saglıkla kucagına almayı nasip etsin,vesvese yapmamak lazm stres bebegi etkiliyor bebeklerimizin yiyeceği ekmegi varsa Allahın izniyle gelirler,Allahım isteyen herkese nasip etsin..Merhaba
2 aşılama 2 tüp bebek ( tüp bebek denemelerinde hamile kaldım ama düşük yaptım ömrümün en acılı zamanlariydi) derken birkaç ay sonra 3. Tüp bebek denemesini yapmaya kadar vermişken supriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Kendiliğinden geldi :) şu an 9 +1 ı bitiriyoruz korkularımı yenmeye çalışıyorum düşük olur mu aman yine kötü zamanlar gelir mi diye vesveselerim zaman zaman kafamı içinde çok yer kaplasa da dua edip rabbime sığınıyorum. Buraya kadar nasip etti ya bundan sonrasını da nasip eder inşallah. Hepinize güzel sağlıklı bir gebelik mis gibi evlatlar nasip etsin allahım tabi bana da
Hep dua ediyorum kızlar sizler de aklınıza geldikçe dua edin isteyip de bebeğine kavuşamayan herkese allahım nasip etsin inşallah.
2010şubat ve 2011mayıs doğumlular. 2ye ve 1egidiolarDiğer iki çocuğunuz kaç yaşındalar
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım bak kendiliğinden gelmiş zaten gözün aydınMerhaba
2 aşılama 2 tüp bebek ( tüp bebek denemelerinde hamile kaldım ama düşük yaptım ömrümün en acılı zamanlariydi) derken birkaç ay sonra 3. Tüp bebek denemesini yapmaya kadar vermişken supriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Kendiliğinden geldi :) şu an 9 +1 ı bitiriyoruz korkularımı yenmeye çalışıyorum düşük olur mu aman yine kötü zamanlar gelir mi diye vesveselerim zaman zaman kafamı içinde çok yer kaplasa da dua edip rabbime sığınıyorum. Buraya kadar nasip etti ya bundan sonrasını da nasip eder inşallah. Hepinize güzel sağlıklı bir gebelik mis gibi evlatlar nasip etsin allahım tabi bana da
Hep dua ediyorum kızlar sizler de aklınıza geldikçe dua edin isteyip de bebeğine kavuşamayan herkese allahım nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?