2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen öyle cnm bunların hepsi birer tecrübe bugün iyiyim alıştım gideceğine dün sabahladım ağlamaktan baktım değişen birşey yok vazgeçtim dua ediyorum Yarını bir atlatırsam daha kolay toparlanırım

Çok saol cnm benim ya valla ne bileyim kafayı yedim kendimi suçlamaktan sonra herşey olacağına varır diye diye düzeldim anan şunu biliyorum ki düşük yapan insanlar daha kolay atlatıyor en azından öldüğünü anladıkların da bebekte gitmiş oluyor en zoru hala karnında ama umut yok ve aldırmak istemiyorsun değişik birşey ya Allah hepimizi korusun

Sagol canim darısı tüm duymayanlara olsun bu arada bende yeni farkettim benim kayseri değil istanbul yanlis yazilmis MinikPiranha düzeltirmisin canım

Doğru diyorsun seninki biraz daha zor ama yapacak hiç bi şey yok gelecek sağlıklı bebeğini düşün inşallah çabuk geçer bu günler

Benim eşimede sorsan beni hemen erciyes kartala götürecek bizim eşide kendide doktor olan bir arkadaşımız var tüm ameliyathaneleri gezmiş kayseride en iyisi erciyes kartalmış orda doğum yaptı. Onun orda yaptığını duyan herkeste oraya güvendi orada yaptı zerrin hanıma gidiyorlarmış

İlk doğumu Erşad batmaz da yaptım hümada normal Doğum
Çok araştırdım Erşad beyi kesinlikle tavsiye ederim istediğim Zaman ulaşabileceğim doktor anında tlf bakıyor insanı ferahlatıyor birde GATA’nın en iyi doktoru imiş askeri ilk sezeryanla anne karnında bebeği keseyi çıkaran da o imiş, ikinciye de ona giderim

Birde ben en çok aradığın her dakika ulaşabileceğin doktor önemli gece gündüz Erşad beye ulaşmadığım hiç olmadı anında tlf bakar kapılarda karşılardı Hüma hastanesinin Sahibi ama işini böyle güzel yapan doktor görmedim
Aradığında ulaşmak seni sakinleştirmesi ilgilenmesi tecrübesi önemli

İyi aksamlar kızlar bende bugün bebisimim kalp atisini duydum hersey yolunda şükür doktorumu degistirdim ilk gittigim doktor pek ilgisizdi bu doktorum tam tersi insallah hep böyle devam eder
Maşallah canım darısı başımıza

Ben 15 tatil nedenıyle İstanbuldayım, burada gittim bir dra , dönünce napsam diye düşünüyorum. Eski doktorum hastane değiştirmiş, uzak bir yere gitmiş. Bakayım bi sizin dr nerede, hangi hastanede??

Benim dr özel muayenehanesi var. Bornovada Ekodom olarak biliniyor kliniğin adı

Kızlar kabızlık sorununa nasıl çözüm buldunuz üç gündür tuvalete çıkamıyorum bittim
Canım arkadaşlar baya yazmıştı burada. Kuru kayısıyı bir bardak suya koyuyorlar sabah aç karnına suyu içip kayısıları yiyorlarmış artık baya okudum bu yöntemi :). Bende aç karnına şekerpare kayısı yiyorum üç tane sonrası müthiş

Bizim de aynen doktor arkadaşın esi rakip beyde yaptı dogumunu gözü kapalı güvenirim diye. Zerrin hanım normal Doğum yanlısı ben ona hiç gitmem :) dogumhanede cok zorluyor bizzat şahit oldum gerci doğru olanı yapıyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…