- 9 Kasım 2015
- 264
- 158
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.121
Bende aynıyım cnm geve çorapsız yatmıyorum şuan çorap üstüne patik var üşüyorum, hamilelikten dolayı olduğunu düşünüyorumBende donuyorum :) Eşim atletle ben polar pijama üstüne bişeyler giyme derdindeyim :) neden böyle oldum bilmiyorum,normalde kısakollu bişey yeterdi bana..
Aynen canımBende aynıyım cnm geve çorapsız yatmıyorum şuan çorap üstüne patik var üşüyorum, hamilelikten dolayı olduğunu düşünüyorum
Yaa benimde bir kızım var bende bir de oğlum olsun isterm ama kızım olursa da güzel olurr hani erkek annesi olmak nasıl acaba diyorum:):)Ay deme ya,kız olaydı iyiydi :) benim bir kızım var bitane daha kız olsun istiyorum,sağlıklı olsunda tabi önemli olan o.
Birşey olmaz canım biliyorum insan ilk hamileliğinde herşeyi daha çok stres yapıyorAman bi sıkıntı olmasında şu randevu gelsene gtsem ya ilk hamilelik olunca insan hiç bişey bilmiyorum sürekli tedirgin oluyor :)
tınaztepe hast can postacı ya gidiyorumİzmirli anneler kime gidiyorsunuz kontrole???
Tınaztepe de Aylin hanımı düşündüm bende, nasıl fiyatlar, muayene, tahlil ücretleri falan?? Hatta doğum hiç sordunuz mu?tınaztepe hast can postacı ya gidiyorum
Cnım benim arkadaşımın 4 düşüğü olmıştu daha önce riskli gebelikti yani ona rağmen ilk 3 ay hep vajinal muayne etti doktoru hem de ünlü bir doktordur sakıncası olsa yapmazdı herhalde. Bir sorun olacağını sanmıyorum canımKızlar vajinal muayene hakkında fikirleriniz nedir? Ben iki defa gittim ikisinde de alttan baktı dün telefonla görüştüm haftaya gidicem yine alttan bakılacak dedi. Bi sakıncası olsa bakmaz herhalde dimi
Ben normal Doğum istemiyorum canim o hiç önemli değil yanı benim icin :) düşüneceğim artık benim Yakinlarimin Doğumunu rakip bey yaptırdı hep ona cok güveniyorum ama hastane olarak Erciyes Kartal a güvenemiyorum maalesef o yüzden kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum su an kısmet bakalım bi de kendi tüp bebek doktoruma soracağım o da illa bir şey söylerElif hanımı ben beğeniyorum hep sakinleştirme yönünde konuşuyor insana birde güleryüzlü ve benim aradığım bir özellikti bu. Bunların dışında kendisine giden bir çok arkadaşım akrabam vardı hepsi çok memnun ayrıca normal doğum yanlısı bir doktor buda istediğim bir şeydi :)
Canim merhaba öncelikle gözün aydın kalp atışını duymuşsun darısı biz duymayanlara insallah. Sen de Kayseri’denmissin ben de kayseridenim. :) doktorun kim canim ben doktor araştırıyorum da bi fikrim olsun istiyorumİyi aksamlar kızlar bende bugün bebisimim kalp atisini duydum hersey yolunda şükür doktorumu degistirdim ilk gittigim doktor pek ilgisizdi bu doktorum tam tersi insallah hep böyle devam eder
Allah razı olsun cnm peki kalp atışı durduğu gün mü aldılar ve hiç korunmadın mı rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin yaşamışsın bilirsin yarın kürtaj olacam ben de ne bileyim bırak buruk kendimi suçluyorum ağırlık kaldırdım diye mi çok üşüttüm diye mi oldu bilinmiyor dikkat edin kendinize kızlar bırakın evi pislik götürsün yapmayın misafir mi gelecek almayın küssünler sizden önemli deil asla deil ben misafir gelecek aman ertelemeyeyim dedim kalktım evi temizledim ertesi gün bunu yaşadım sakın sakın kimseyi önemsemeyin sonra çok vicdan azabı oluyorCanım çok geçmiş olsun. Çok üzücü biliyorum.. 27 Kasım’da kalp atışı durduğu için kürtaj oldum bende.. çok üzücüydü.. ama allah tekrar nasip etti,hiç adet olmadan o ay tekrar hamile kaldım.. allah sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Teşekkür ederim canım cevap içinCnım benim arkadaşımın 4 düşüğü olmıştu daha önce riskli gebelikti yani ona rağmen ilk 3 ay hep vajinal muayne etti doktoru hem de ünlü bir doktordur sakıncası olsa yapmazdı herhalde. Bir sorun olacağını sanmıyorum canım
İki kız kardeş olsunlar istiyorum bende,kız kıza herzaman destek olurlar. Benim kız kardeşim var,iyide kötüde herzaman yanyanayız. Eşimin kız kardeşi var bayramdan bayrama görüşüyoruz düşün. Onun dışında aralarında iletişim pek yok. Kız,erkek olunca iletişim pek olmuyor gibi geliyor bana. Nebileyim hayırlısı nasılsa öyle olsun,sağlıklı olsunlarda hepsi evlat..Yaa benimde bir kızım var bende bir de oğlum olsun isterm ama kızım olursa da güzel olurr hani erkek annesi olmak nasıl acaba diyorum:):)
Aslında doğru nasipte ne varsa o olur ama ben hep şuna da inanıyorum tebbir bizden takdir allahtan diye ben kalkıp misafir küsmesin aman çok erteledim diyerek bütün evi temizlemeye kalkmasaydım belki bunlar olmazdı kendimi çok suçladım sonra senin dediğin gibi bıraktım hayırlısı dedim allahım hepinizi korusun iyi bakın kendimizeben hiç rahat değildim başıma geldiğinde..çünkü çok şikayetim sıkıntım vardı ama dr lar anlamadı dinlemedi beni..neyse kısaca demek istediğim sen naparsan yap herşey olacağına varıyor ben dr kapılarını aşındırdım ama sonuç sıfır göz göre göre gitti bebeğim..sen rahatım diye suçluyorsun ben neden çözemedim dr lar neden ciddiye almadı şikayetlerimi vs..kısacası kendimizi suçlamamız yersiz canım..bunu kendine yapma biliyorum ille bir neden bulmak istiyor beynin de bazı şeyleri yerli yerinde de yapsan kader diye bir şey var..o kısmını kimse çözemez!
Kontrole gittiğimde tesadüfen kalp atışının düşük olduğunu ve böyle gebeliğin devam edemeyeceğini söyledi doktorum. Başka doktora gittim ertesigünü kalpatışı yoktu. Kendi doktorumu aradım durumu söyledim pazartesi gel muayne edip kürtaj yapalım dedi. Cumartesiden pazartesiye öylece geçirdim işte.. pazartesi tekrar muayne oldum kalp atışı yoktu ve ardından kürtaj. Kürtajdan sonra ağrı,yoğun kanama gibi şeyler olmadı. Sadece ilk gün kanama vardı sonra lekelenmeye döndü. 10 gün sonra kontrole çağırdı doktor herşeyin normal olduğunu söyledi. Ben hemen olmaz diye düşündüm ve korunmadık o arada hamile kalmışım.Allah razı olsun cnm peki kalp atışı durduğu gün mü aldılar ve hiç korunmadın mı rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin yaşamışsın bilirsin yarın kürtaj olacam ben de ne bileyim bırak buruk kendimi suçluyorum ağırlık kaldırdım diye mi çok üşüttüm diye mi oldu bilinmiyor dikkat edin kendinize kızlar bırakın evi pislik götürsün yapmayın misafir mi gelecek almayın küssünler sizden önemli deil asla deil ben misafir gelecek aman ertelemeyeyim dedim kalktım evi temizledim ertesi gün bunu yaşadım sakın sakın kimseyi önemsemeyin sonra çok vicdan azabı oluyor
Ben de dün öğrendim ilk gittiğim doktor bir hafta bekle düşmezse gelirsin alırız dedi bugün başka doktora gittim yarın alalım gerek yok beklemeye dedi yarın gidip aldıracaz artık iki ay korunursunuz dedi tabi bir sürü şey anlattı ama kafa orda olmadığı için duymadım çoğunu çok ama çok dikkat et üzülme çokta üstüne düşme Allah’ın izniyle herşey çok güzel olacak hepimiz için de kızlar şimdi bunları yazıyorum ne olur korkmayın endişe etmeyin bana da olur mu diye hakkınız da hakkım da hayırlısı iyi bakın kendinizeKontrole gittiğimde tesadüfen kalp atışının düşük olduğunu ve böyle gebeliğin devam edemeyeceğini söyledi doktorum. Başka doktora gittim ertesigünü kalpatışı yoktu. Kendi doktorumu aradım durumu söyledim pazartesi gel muayne edip kürtaj yapalım dedi. Cumartesiden pazartesiye öylece geçirdim işte.. pazartesi tekrar muayne oldum kalp atışı yoktu ve ardından kürtaj. Kürtajdan sonra ağrı,yoğun kanama gibi şeyler olmadı. Sadece ilk gün kanama vardı sonra lekelenmeye döndü. 10 gün sonra kontrole çağırdı doktor herşeyin normal olduğunu söyledi. Ben hemen olmaz diye düşündüm ve korunmadık o arada hamile kalmışım.
aylın hnm da iyi bir doktormus ama ben ilk doğumumuda can hocada yaptım ondan devam ediyorum:) muayene uygun 70 tl ben 5 haftalıkken genel bir kan tahlili verdim 45 tl tuttu ama doğum 4100 - 4500 arası değişiyorTınaztepe de Aylin hanımı düşündüm bende, nasıl fiyatlar, muayene, tahlil ücretleri falan?? Hatta doğum hiç sordunuz mu?
Herşeyde vardır bi hayır.. ben çok etkilendim yaşadığım şeyden ve artık çocuk istemiyorum dedim eşime. Eşimde sessiz kaldı çok istemesine rağmen.. hayırlısı böyleymiş ki allah tekrar nasip etti,vardır bunda biZim göremediğimiz bi hayır.. Üzülme desemde işe yaramaz biliyorum ama güçlü durmaya çalış,en kısa zamanda inşallah tekrar nasip olsun..Ben de dün öğrendim ilk gittiğim doktor bir hafta bekle düşmezse gelirsin alırız dedi bugün başka doktora gittim yarın alalım gerek yok beklemeye dedi yarın gidip aldıracaz artık iki ay korunursunuz dedi tabi bir sürü şey anlattı ama kafa orda olmadığı için duymadım çoğunu çok ama çok dikkat et üzülme çokta üstüne düşme Allah’ın izniyle herşey çok güzel olacak hepimiz için de kızlar şimdi bunları yazıyorum ne olur korkmayın endişe etmeyin bana da olur mu diye hakkınız da hakkım da hayırlısı iyi bakın kendinize
Allah razı olsun cnm peki kalp atışı durduğu gün mü aldılar ve hiç korunmadın mı rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin yaşamışsın bilirsin yarın kürtaj olacam ben de ne bileyim bırak buruk kendimi suçluyorum ağırlık kaldırdım diye mi çok üşüttüm diye mi oldu bilinmiyor dikkat edin kendinize kızlar bırakın evi pislik götürsün yapmayın misafir mi gelecek almayın küssünler sizden önemli deil asla deil ben misafir gelecek aman ertelemeyeyim dedim kalktım evi temizledim ertesi gün bunu yaşadım sakın sakın kimseyi önemsemeyin sonra çok vicdan azabı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?