2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım dinletiyolar neden zararı olan bişeyse dinltsinki doktor dimi ama kalp atışını gördüysen dinleme boşver sonuçta orda olduğunu biliyosun

Canım kalp atışını dinletmek evet zararlı, dinleten doktorlar da uzun uzun dinletmez azcık dinletip kaparlar bu yüzden genelde.

ben gebelik testi yaptım uc besgun once ikisinde de silik cıktı ama cok sonradan cok garıptı. biri erken olandı ama bugun de yaptm normal test negatif cıktı anlamadım neden oyle oldu düşük yapmıstım ucay once onu da predıctoe early ıle ogrenmıstım sakaryada yasıyorum canım ızmırdeyım ucgundur. vakıt cabuk gecer dıye takmamaya calıstım kafama yarın dönuyorum evıme cuma adet gunum o gun kan verıcem nette de baktım yasayanlar olmuş erkenden o kahverengı cızgıyı hakkaten :) bıde hep uyuyorum akıntı dız boyu başım donuyor hamıle degılsem pes dıcem ovulasyonu degerlendırdık cok fazla dogurgan donemı. umarım hamileyımdır ben dee :)

rahim buyuyor benimde leğen kemiklerim agriyor

Canım kalp atışını dinletmek evet zararlı, dinleten doktorlar da uzun uzun dinletmez azcık dinletip kaparlar bu yüzden genelde.
yok canım bi kaç saniye sürüyo zaten dinletmeleri gerçi ben 7 haftalıkken dinledim büyük olmasına rağmen çok kısa dinlediğim için anlamadım bile inşallah 10 haftada bi kaç saniyeliğine tekrar dinletir biz hamileler evhamlıyız biraz attığı yeri göstermedi bana içime dert oldu o bile

Kızlar bugğn misafirim vardı yemek yaptım herşeyimi annem yapmıştı zaten çok yorulmadım ama o yemekler pişerken ben maf oldum o zeytinyağlı sarma bi koktu sanki bozuk gibi ama çok kötü oldum kusmam yok ama yemekleri yaparken tiskindiğim için hiç bişey yiyemedim sofrada ayıp oldu herkeze açım da yani şimdi sarece meyve yiyebiliyorum oda kokmadığından sanırım siz yaptığınız yemekleri yiyebiliyomunuz

İyi geceler. Benim gibi gece kuşu varmı buralarda. Gece uyuyamiyorum gündüzde kizimla ilgileniyorum uyuyamiyorum. Koltukta bi kac dk şekerleme yapiyorum sadece. Sersem gibiyim ya. Şimdi uyumayı deneyecegim. Insallaj uyurum

Ben yapıyorum da yiyorum da bugün sigara böreği kızartmıştım bi o burnuma kötü koktu yedim bi tane ama sonra midem bulandı yağlı diye ağır geldiğini düşündüm onun dışında bazı yiyeceklere karşı hassasiyet oldu(yumurta ve sut görünce midem bulanıyor) koku zaten 1 km ötedeki kokuları duymaya başladım nasıl bi burnum varsa artık

Kasik agrilarim basladi. Üşüttüm galiba diyecegim de bacaklarim da sizlamaya başladı. Anliyorum ki vücudumda hummalı bir çalışma sürüyor hızla hadi bakalım minnoş büyü sen ben agriyi cekerim

Kızlar cinsiyet konusunda birşey hisseden varmı veya rüya gören :). Ben hiç bişi hissetmezdim ama artık erkek gibi geliyor.
Ben de eşim de erkek gibi hissediyoruz. Bakalım ne olacak? O kadar heyecanlı bir bekleyiş ki daha önce hiç varolmamis birini ozluyorsun. Onun için hazırlık yapıyorsun. Ama neye kime benzediğini bile bilmiyorsun. Değişik ve cok güzel

Canım aynı yaşta kızlarımız. Neden bu kadar eziyet ettin kendine. Bak benim kanamam var bişey yapamıyorum yardıma eşimin yeğeni geldi o da üstünkörü yapıyor böyle de yaşanabiliyor bırak biraz dağınık kalsın halının altı tozlu kalsın dikkat et kendine.

Ben kızımı bile çok nadir kucağıma alıyorum.

bence eger hamileyseniz bebeginiz erkek olucak :)

bende de hic cizgi olmamisti oglum var :) ama o mesaji yazan arkadasta oyle hissettim. Ben su an sivilceler ve bulanti disinda bi degisiklik yasamiyorum.özlemisim hamileligi :)

bende de hic cizgi olmamisti oglum var :) ama o mesaji yazan arkadasta oyle hissettim. Ben su an sivilceler ve bulanti disinda bi degisiklik yasamiyorum.özlemisim hamileligi :)
Ben 16. Haftaya ışınlanmak istiyorum hemen. Tekmelerini hissetmek istiyorum:)

Benim de cildim hassaslasmış yatmam gerekiyor kendi kuaförlüğümü yaptım dün, şimdi epiladyon yaptığım yerler yanık gibi acıyor.

Allahtan gebelikte tüylerim çok yavaş ve cansız uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…