- 30 Mart 2013
- 1.151
- 730
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.741
Canım dinletiyolar neden zararı olan bişeyse dinltsinki doktor dimi ama kalp atışını gördüysen dinleme boşver sonuçta orda olduğunu biliyosun
ben gebelik testi yaptım uc besgun once ikisinde de silik cıktı ama cok sonradan cok garıptı. biri erken olandı ama bugun de yaptm normal test negatif cıktı anlamadım neden oyle oldu düşük yapmıstım ucay once onu da predıctoe early ıle ogrenmıstım sakaryada yasıyorum canım ızmırdeyım ucgundur. vakıt cabuk gecer dıye takmamaya calıstım kafama yarın dönuyorum evıme cuma adet gunum o gun kan verıcem nette de baktım yasayanlar olmuş erkenden o kahverengı cızgıyı hakkaten :) bıde hep uyuyorum akıntı dız boyu başım donuyor hamıle degılsem pes dıcem ovulasyonu degerlendırdık cok fazla dogurgan donemı. umarım hamileyımdır ben dee :)Benim ilk hamileliğimde o kadar şiddetli kasık ağrılarım olmuştu ki hamile olduğumu bile internette kasık ağrısı diye aratınca hamilelik belirtilerinde görüp öyle test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Adetim 2 gün gecikmişti halbuki daha ve bende uzun bir süre kasık ağrısı hep oldu.
Şimdi yine gün içinde çoğunlukla oluyor ama normal olduğunu bildiğim için düşünmüyorum. Yavaş hareket et, oturup kalkarken yatarken ani yapma hareketlerini, kabız olup fazla ıkınma, ayaklarını sıcak tut zira bağırsaktaki gaz da rahme baslı yapıp kasık ağrısı alt karın ağrısı yapar bele bile vurur. Ben gaz sancısını böbrek ağrısı sanıp acile bile gitmiştim.
Canım çizgi belirmesi gebelik belirtisi, betleştirmek için yarın gidip kan verip öğrenebilirsin, gönlünden geçen ne ise o olsun inş :)
Evet yana doğru biraz fazla uzandım. Alışamadım hala unutuyorum bazen hamile olduğumuAlt karın gerilince oluyor bu bıçak saplanma gibi ağrı. Gönlünü ferah tut.
rahim buyuyor benimde leğen kemiklerim agriyorYaa kızlar kafayı yıcem sanırım kendımı dınleyıp arastırmaktan ya benım kasıklarım agrıyo dr normal dıo ama ağrıyor yanı heran adet olcam sanıyorum odum patlıyo kanamam falan olcak dıe... allahım sen yardım et
yok canım bi kaç saniye sürüyo zaten dinletmeleri gerçi ben 7 haftalıkken dinledim büyük olmasına rağmen çok kısa dinlediğim için anlamadım bile inşallah 10 haftada bi kaç saniyeliğine tekrar dinletir biz hamileler evhamlıyız biraz attığı yeri göstermedi bana içime dert oldu o bileCanım kalp atışını dinletmek evet zararlı, dinleten doktorlar da uzun uzun dinletmez azcık dinletip kaparlar bu yüzden genelde.
Ben yapıyorum da yiyorum da bugün sigara böreği kızartmıştım bi o burnuma kötü koktu yedim bi tane ama sonra midem bulandı yağlı diye ağır geldiğini düşündüm onun dışında bazı yiyeceklere karşı hassasiyet oldu(yumurta ve sut görünce midem bulanıyor) koku zaten 1 km ötedeki kokuları duymaya başladım nasıl bi burnum varsa artıkKızlar bugğn misafirim vardı yemek yaptım herşeyimi annem yapmıştı zaten çok yorulmadım ama o yemekler pişerken ben maf oldum o zeytinyağlı sarma bi koktu sanki bozuk gibi ama çok kötü oldum kusmam yok ama yemekleri yaparken tiskindiğim için hiç bişey yiyemedim sofrada ayıp oldu herkeze açım da yani şimdi sarece meyve yiyebiliyorum oda kokmadığından sanırım siz yaptığınız yemekleri yiyebiliyomunuz
Ben de eşim de erkek gibi hissediyoruz. Bakalım ne olacak? O kadar heyecanlı bir bekleyiş ki daha önce hiç varolmamis birini ozluyorsun. Onun için hazırlık yapıyorsun. Ama neye kime benzediğini bile bilmiyorsun. Değişik ve cok güzelKızlar cinsiyet konusunda birşey hisseden varmı veya rüya gören :). Ben hiç bişi hissetmezdim ama artık erkek gibi geliyor.
Canım aynı yaşta kızlarımız. Neden bu kadar eziyet ettin kendine. Bak benim kanamam var bişey yapamıyorum yardıma eşimin yeğeni geldi o da üstünkörü yapıyor böyle de yaşanabiliyorEvi köşe buçak süpürdüm
Evin tüm halılarını kaldırdım yıkamaya verdim
Arada kızımla ilgilendim yemeğini yedirdim banyo ettim
Sonra annemi çağırdım kavga ettim tek başıma tüm yük üzerinde yardım edenim olmadığı İçin
Sonra annem kızıma bakarken pazara gittim bir sürü eksik vardı dolu dolu alışveriş yaptım bayağı yük taşımak zorunda kaldım
Eve getirdim ağır taşıdığım İçin karnım ağrıdı şimdi uzandım
Annem ben gelince gitti
Ben uzanırken kızım dürtüyor ilgi bekliyor pazardaki meyve sebzeleri dolaba yerleştireceğim çok işim var
Keşke yardım edenim olsa idi
Günaydın dın dın dınn :))Günaydın anneler ve bebisler
Eveet 7 ayımız kaldıgünaydın güzel anneler bebislerimize birgun daha yaklaştık
bence eger hamileyseniz bebeginiz erkek olucak :)Selam kızlar hamilelik belirtisi olarak göbeğinden özel bolgesıne kadar kahve rengı çizgi cıkan oldu mu aranızdaa. benım suan ozel.bolgemın ortasına kadar cızgı var ıkıgundur belırgınlestı daha önce hıc ama hıc yoktu en ufak bı cızgi bıle ve bıcok belırtım var uyku akıntı bas dönmesi bel agrısı rahım sızısı vardı ısırır seklde sancı olmustubikaç kez. tam da yerleşme zamanlarında. ave dahası ama en cok eşimle benı sasırtan bu cızgı ıkı gun var adetıme
Benim ilk doğumdan sonra o çizgi hiç gitmedi. Hatta kızımda da var 18 aylık, doğduğundan beri var azalıyor git gide.bence eger hamileyseniz bebeginiz erkek olucak :)
bende de hic cizgi olmamisti oglum var :) ama o mesaji yazan arkadasta oyle hissettim. Ben su an sivilceler ve bulanti disinda bi degisiklik yasamiyorum.özlemisim hamileligi :)Benim ilk doğumdan sonra o çizgi hiç gitmedi. Hatta kızımda da var 18 aylık, doğduğundan beri var azalıyor git gide.
Bu gebelikte de meme ucu etrafım kararmaya başladı erkenden.
Ne değişik tepkiler veriyo vücudumuz
Ben 16. Haftaya ışınlanmak istiyorum hemen. Tekmelerini hissetmek istiyorum:)bende de hic cizgi olmamisti oglum var :) ama o mesaji yazan arkadasta oyle hissettim. Ben su an sivilceler ve bulanti disinda bi degisiklik yasamiyorum.özlemisim hamileligi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?