- 28 Mart 2015
- 524
- 553
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Merhaba ben pazar günü doğum yaptım şuan meleklerim 1 haftadir kuvozde bende paylaşımda bulunmak istedim
40 mız haftaya pazar. Çıkacak o gün Allah nasip ederse oğlanında akike kurbanını kesip o hafta çarşambayada mevlüt yapacagımArkadaşlar bebek mevlüdü yaptınız mı yapmayı düşünüyormusunuz
Sağol canım yazdıkların iyi geldi ama kayinvalidem yüzüme karşıda söylüyor kaç kez benim yanımdada oğluma annen kızlariyla ilgilensin sen benim oglumsun falan diyo hersey yolundaydı ne güzel umarım geçer dediğin gibi konuşuyorum oğluma anlatıyorum uygun bi şekilde inşallah düzelirkiyamam ya... kayinvaliden demismidr ki bisey? Yoksa tevaffuk mu oldu dersin? OraA gidip gelmesinle belki alakali degildir.. hem niye doldursun ki kayinvaliden oglunu canim.. cok ayip olur.. aksine ona olan ilgiden dolayi daha cok bagli olurdu kardeslerine.. belki bi dönemdir canim.. baze. Cocuklar bi cok seyi bilincsiz yapiyor.. sonucta suan senin 3 e bölünmen gerektigini düsünemiyor.. bütün ilgin 3e bölündü... onu simdi belki cok daha fazla hissediyor canim ondan olabilir mi? Bazen benimde kizim sinirleniyo.. sakince bende onu boyuna denk gelcek sekilde oturuyörum yanina ve oyun teklifinde bulunuyorum.. sadece sinirli anlarinda kardeslerini takmiyo... oda benim icin ilgisizlik sinyali oluyo hemen gönlünü yapiyorum.. sende bi öyle dene... vurma olayina gelince sanirim onuda tam idrak edemiyolar acitici oldugunu.. onuda anlatmak lazim güzelce.. abltiorsundurda hep hep söyleki islesin beynine..
Bence bi dönem... gecicektir
hayirli olsun sağlıkla eve gelsin kuzularin canımMerhaba ben pazar günü doğum yaptım şuan meleklerim 1 haftadir kuvozde bende paylaşımda bulunmak istedim
Teşekkür ederim 31 haftalık doğum yaptım sabırsızlıkla bekliyorumHosgeldin canim..hayirli olsun bebislerin.. kac hfatalik dogum yaptin? Insallah en kisa zamanda toparlanip yanina gelirler...
Cok ayip etmis.. bence bidaha yatili falan yollama.. hatta mümkünse sadece kayinvalden gelsin size görmek eglendirmek icin .. öyle sey olurmu ya destegin böylesine gerek yok.. daha zorlastirio herseyi.. sen oglunun dibinden ayirma.. biliorum bazen onunda parka disariya gitme ihtiyaci var ama bunu esin yapsin veya hep beraber cikin..üzme sen kendini birlikte olunca daha düzelir..Sağol canım yazdıkların iyi geldi ama kayinvalidem yüzüme karşıda söylüyor kaç kez benim yanımdada oğluma annen kızlariyla ilgilensin sen benim oglumsun falan diyo hersey yolundaydı ne güzel umarım geçer dediğin gibi konuşuyorum oğluma anlatıyorum uygun bi şekilde inşallah düzelir
PembeHelvam Hayırlı olsun topikkkk.Etiketi gormemisim vallahi.Kac zamandır diyordum açın böyle bir topik diye.Cok güzel olmus.
Kızlar basur ve çatlak sorunum var.Resmen şarıl şarıl kanıyor.Suan hiç zamanı değil,o kadar ağrım var moralim bozuk ki anlatamam.Daha önce de ameliyat oldum bu illetten,tekrarladı bu dönemde.
Ne yaptın ne çare oldu ben krem kantaron yağı aklına ne gelirse uyguluyorumBenimde o sorun oldu... maalesef .. Normal
Dogumdan sonra ikinmatan.. 2.5 ayda anca hafifledi
Bizim kirkimiz çıkıyor bugün.Aksam banyolarini yaptiracagiz inşallah.Cok gazlilar canım çok acı çekiyorlar gece başlıyoruz sabah beşe kadar sürüyor.Cok yıprandık şimdiden.Gecsin istiyorum bu surecin.Ramazanda herkes evine gidecek kalacam tek başıma naparim böyle olurlarsaEvet etiketletim tüm aklima gelen dogum yapmislari :) burasi daha rahat yazisma alani olur diye düsündüm :)
Senin nasil geciyor canim? Geceler uykusuzzzz geceler sessizzzz mi :))))
Malesef canım benimde aynı doğumdan sonra bende kanama acı şişlik . Herkes hamilelikte kabız olur benim doğumdan sonra oldu.bende ameliyat oldum ilk defa bu kadar uzun sürdü ameliyattan sonra zentin yağ sürüyorum çok canım yanınca.Kızlar basur ve çatlak sorunum var.Resmen şarıl şarıl kanıyor.Suan hiç zamanı değil,o kadar ağrım var moralim bozuk ki anlatamam.Daha önce de ameliyat oldum bu illetten,tekrarladı bu dönemde.
Meğer hepimiz muzdaripmisiz bu dertten.Ben tekrar ameliyattan korkuyorum çok zordu çünkü.Kanama çok oluyor moralim çok bozuluyor kan gordukce.Malesef canım benimde aynı doğumdan sonra bende kanama acı şişlik . Herkes hamilelikte kabız olur benim doğumdan sonra oldu.bende ameliyat oldum ilk defa bu kadar uzun sürdü ameliyattan sonra zentin yağ sürüyorum çok canım yanınca.
Hindistan cevizi yagi canim.. tampon yap hep.. dene.. bana ebe önerdi ve biiznillah iyi geldi..Ne yaptın ne çare oldu ben krem kantaron yağı aklına ne gelirse uyguluyorum
Bizim kirkimiz çıkıyor bugün.Aksam banyolarini yaptiracagiz inşallah.Cok gazlilar canım çok acı çekiyorlar gece başlıyoruz sabah beşe kadar sürüyor.Cok yıprandık şimdiden.Gecsin istiyorum bu surecin.Ramazanda herkes evine gidecek kalacam tek başıma naparim böyle olurlarsa
Annem yanımda,cuma günü gidecek Ramazan'a kadar kayinvalidem gelecek,sonra yalnızım,uykusuzluk zaten beni vuran,yoksa bir şekilde dayanirim gaza da huysuzluga da, inşallah dediğin gibi olur canım bir umitle bekliyorum bu günlerin geçmesini.Zinco metsil nurse Harvey bunlar kullandığım damlalar ama inan hiçbiri fayda etmiyor,bazen kimyon da veriyorum bana mısın demiyor inan.Allah razı olsun canım hemen alacağım Hindistan cevizi yağını,bu illet cekilir dert değil yoksa agrimdan oturamiyorum bile şuan,anestol falan fayda etmiyor.Oy gaz deme bana.. bizimde öyledi ama hafifliyo canim 2 aydan sonra.. insaAllah 3. aydada tamamen gecmis olur insaAllah.. ilk 3 ay cok zor zaten ondan sonra insaAllah bi düzen olusur.. kimler yardimci oluyor suanda sana? Uykusuzluk cok zor ...
Allah kabul etsin canım neler hazırladın peki bende önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum daben yaptım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?