- 12 Mart 2018
- 1.406
- 2.325
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.561
Ne zamandir yuruyolar acaba. Benimkiler 17 aylik. Destekli yuruyolar henuzYürüyorlar canım ama konusma kizim baba tek duydugun net kelime oglumda dede nene bu yemek ben veriyorum bazen makarna falan onlar yiyor seninkiler nasil
Benimkiler bayadır yürüyor pek konuşma bende duymadım. Ozaman normal heralde .. herşeyi yemek istiyorlar verecek birşey bulamıyorum neredeyse acayip yemek seçiyorlar dilinin ucuyla tadına bakıp öyle yiyorlar ısırasım geliyorYürüyorlar canım ama konusma kizim baba tek duydugun net kelime oglumda dede nene bu yemek ben veriyorum bazen makarna falan onlar yiyor seninkiler nasil
14 aylikken yuruduler canim bi aya kalmaz yururlerNe zamandir yuruyolar acaba. Benimkiler 17 aylik. Destekli yuruyolar henuz
Benimkilerde cok secico canim her cesitten yapuyorum ama yine yok yemiyorlarBenimkiler bayadır yürüyor pek konuşma bende duymadım. Ozaman normal heralde .. herşeyi yemek istiyorlar verecek birşey bulamıyorum neredeyse acayip yemek seçiyorlar dilinin ucuyla tadına bakıp öyle yiyorlar ısırasım geliyor
Tesekkurler:)14 aylikken yuruduler canim bi aya kalmaz yururler
Masallah benimkilerde 1.5 yas oldularMerhaba arkadaşlar ikizler buyudu 2 yas oldular cok sukur sevgiyle kalin
Benimkiler bugün bir buçuk yaşına girdi çok şükür keşke yine yazılsa buradan yeni tecrübelere ihtiyacımız var
Benimkiler de az kaldi 18 aylik olacaklar. Oglen beraber uyuturdum. Bugun biri uyudu biri uyumadi. Uyumayani anca yeni uyutabildim. PoffBenimkiler bugün bir buçuk yaşına girdi çok şükür keşke yine yazılsa buradan yeni tecrübelere ihtiyacımız var
Evet canım unutmadim memoriladen gelen bir geçmişimiz var neticede seninkiler nasillar çok şükür bu gununuzemaşallah maşallah, sizinle mesajlaşıyorduk hatırlıyorum. benimkiler de 22 aylık oldular.
Öyle olunca bütün vakit ölüyor bende birlikte uyutuyorum elimden geldiğince sizler gündüz uykusu kaç defa yapıyorsunuz uyudugunda kaç saat uyuyorlarBenimkiler de az kaldi 18 aylik olacaklar. Oglen beraber uyuturdum. Bugun biri uyudu biri uyumadi. Uyumayani anca yeni uyutabildim. Poff
Evet canım unutmadim memoriladen gelen bir geçmişimiz var neticede seninkiler nasillar çok şükür bu gununuze
Oglen bir kez uyuyolar bir saat civari. Genelde 1.30 gibi. Sabah kalkis 8 civari aksam da yatis 8 gibi.Öyle olunca bütün vakit ölüyor bende birlikte uyutuyorum elimden geldiğince sizler gündüz uykusu kaç defa yapıyorsunuz uyudugunda kaç saat uyuyorlar
Evet zor bi hamilelik süreci oldu çok şükür doğup büyüyorlariyiler çok şükür, çok korkuttular gelirken ama çok şükür sağlıklılar şimdi.
biri ne kadar uysal ve mutlu bir bebekse diğeri o kadar hırçın ve yaramaz. şimdi yavaştan 2 yaş sendromunu da başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?