2018 dogum yapmis ikiz anneleri

hayırlı olsun topik pembişim.
bende buaralar yalancı emzıge alıstırma cabasındayım. aslında dogar dogmaz hemsırelerden gizli vermıstım ama sonradan tembellık ettım vermedım. yavas yavas tutturmaya basladım ama agızlarından dusuyor yada mıdelerı bulanıyor anlamadım gıttı
suan bırazcık bıle yalancı emzik emmeleri beni rahatlatıyor oyalanıyorlar. sizinkiler tuttumu hemen

Ayni benimkileri tarif etmissin canim..

Sizin beslenme ve uyku düzeniniz nasil?
Yalniz mi bakiosun yoksa annen daha yanindami?

Ayni benimkileri tarif etmissin canim..

Sizin beslenme ve uyku düzeniniz nasil?
Yalniz mi bakiosun yoksa annen daha yanindami?

eşim gelmedıgı icin annem yanımda kalıyor hala ama bebeklerın kontrolu bakımı tamamen bende suan. annem ben yokmusum gıbı yaşa dedı. hani alışmam icin. valla beslenme sürekli emzirme halındeyım yatarak emzırıyorum cok rahat oluyor hem bebekler keyıflı oluyor hem ben yorulmuyorum. gece alt degısmemiz azaldı okonuda rahatladım buyudukce azalıyor ya hani. uykuları maşallah dıyım gece cok ıyı 5-6 gbı kalkıyorlar emıyolar altlarını degısıyorum yatıyorlar. sadece sabaha karsı boyle mız mız oluyorlar. okadarda olsun dıyorum:) öyle aglayıp sabahlara kadar susmayan bebekler degıller bin şükür. senınkıler nasıl canım uyku beslenme yoruluyomusun ?

1 + ikiz oldugu icin.. aslinda ücüz büyütüyom
Suan :) tabiiki zor.. ama Allah yardim ediyo.. cok sabir veriyo.. yoksa kafayi yersin :) masaAllah seninkiler bayagi düzene girmis galiba..
Bizim gündüz uykulari cok azaldi .. artik eglendirilmek istiyolar.. geceleri bende yatarak emziriorum.. Allahtan her zaman ikisi bir uyanmio gece..

Allah yardımcın olsun valla ekstradan bi bebegı dusunemıyorum suan. ama dedıgın gbı Allah sabrını verıyor. buarada ıkı uc gundur emziğe alısmaya basladılar cok cabalıyorum basarıcam senınkıler emıyormu yalancı meme

Burası cidden çok iyi olmuş gerçekten tecrübelere ihtiyaç oluyor:)) Benimde bebişlerim 2,5 aylık oldular 5kilo olduk artık çok şükür gece uykularımız bizimde iyice düzeldi her akşam sekizde ikisini de yıkayıp yatırıyorum sabaha kadar iki kez kalkıyorlar ama sabah 6.30 gibi ayaktayız Agu sesleri çıkarmaya başladılar uyumadıkları bazı zamanlar çok keyifli oluyorlar ve ikiside yakama yapışık yaşamak istiyor sürekli gözleriyle takip halindeler odadan çıkınca ben kıyamet kopuyor beni zorlayan tek şey bu

Biri aliyo.. digerine henüz alistiramadimmcanim... neler yapiosun alistirmak icin? Nasil taktik uyguladin? Ben hep aciktiginda vermeye calisiyiorum..

MasaAllah canim harika gelisimleri ve uyku düzenleri.. nasil uyutuyorsun peki? Bide sadece anne sütü ile mi besliyorsun?
Bizde 2 ayligiz.. zaman cabuk geciyo valla... ne zaman sabah oluyo ne zaman aksam belli degil bizde.. :)
Bide sen tek mi bakiyorsun?

PembeHelvam canım Allah bağışlasın bebislerini, yeni topiginede abone oldum. Inşallah bende miniklerime sağlıkla kavuşayım hele yanınıza gelmek istiyorum.

Biri aliyo.. digerine henüz alistiramadimmcanim... neler yapiosun alistirmak icin? Nasil taktik uyguladin? Ben hep aciktiginda vermeye calisiyiorum..

aynen bende acıktıklarında vermeye basladım cak cuk emıyolar ac oldukları ıcın. bıde daha yenı farkettım gece yatarak emzırdıgım ıcın o sekılde uykuya gecıyolar ve mememı emzık nıyetıne kullandıklarını farkettım. yanı istıyolarkı hep agızlarında dursun bende emzırıp doyduklarını anladıgım an yandan hemen emzıgı verıyorum işede yaradı. bıde onlar agızlarından attı ben verdım onlar attı ben verdım. hala devam edıyorum dahada basarıcaz inşallah

maşallah canım hergun nasıl yıkıyosun benım yasadıgım sehır asırı soguk petekler full yanıyor hatta bebelerın yıkanacagı yerde ufoda calısıyor kapanmadan. hergun yıkamadıgım halde banyo gunlerı yorucu oluyor valla masallah sana :) altlarını degıs,pıjamalarını hazırla, emzır, yıka giydir , tırnak bakımı , kulak temızlıgı , yaglı masaj hoop tekrar emzır uyut

Canım gece uykusuna yattıklarında mamalarını veriyorum kendi kendilerine uyuyorlar ama gündüz uyuturken kucakta sallıyorum anne sütü almıyorlar canım ne yazıkki nerdeyse bir aydır emmiyorlar ne yaptıysam emdiremedim memeyi almıyorlar

Canım ben manisada yaşıyorum şuanda hava 24 25 derece falan o yüzden sıkıntı olmuyor banyoyu hazırlıyorum duşa giriyorum kucağıma yatırıp yıkıyorum hemen orda giydiriyorum eşimde mama hazırlamış oluyor alıp yatırıyor mamasını veriyor bana diğerini getiriyor alıştım sanırım artık onlarda huzurlu uyuyor yıkanınca bende gece biraz rahat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…