2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Yürüyorlar canım ama konusma kizim baba tek duydugun net kelime oglumda dede nene bu yemek ben veriyorum bazen makarna falan onlar yiyor seninkiler nasil
Benimkiler bayadır yürüyor pek konuşma bende duymadım. Ozaman normal heralde .. herşeyi yemek istiyorlar verecek birşey bulamıyorum neredeyse acayip yemek seçiyorlar dilinin ucuyla tadına bakıp öyle yiyorlar ısırasım geliyor

Benimkiler bayadır yürüyor pek konuşma bende duymadım. Ozaman normal heralde .. herşeyi yemek istiyorlar verecek birşey bulamıyorum neredeyse acayip yemek seçiyorlar dilinin ucuyla tadına bakıp öyle yiyorlar ısırasım geliyor
Benimkilerde cok secico canim her cesitten yapuyorum ama yine yok yemiyorlar

Eski topiğimiz,
Nasıl geçmiş zaman..
İkizlerimiz için tedavi gördük, hamile kaldık doğurduk, büyüttük, ardından 3.çocuğu bile kucağımıza aldık..
Ey gidi zaman...
Duygulandım bak uzun zaman sonra topiğimizi görünce.. Kimler nerelerde acaba.. Burada tanışıp her gün görüştüğüm canlarım dışında ( Dmrz Dmrz PembeHelvam PembeHelvam ) diğer kızlar ne yapıyor kimbilir..
Sesimi duyan var mı ki :)

Benimkiler de az kaldi 18 aylik olacaklar. Oglen beraber uyuturdum. Bugun biri uyudu biri uyumadi. Uyumayani anca yeni uyutabildim. Poff🙄
Öyle olunca bütün vakit ölüyor bende birlikte uyutuyorum elimden geldiğince sizler gündüz uykusu kaç defa yapıyorsunuz uyudugunda kaç saat uyuyorlar

Evet canım unutmadim memoriladen gelen bir geçmişimiz var neticede seninkiler nasillar çok şükür bu gununuze

iyiler çok şükür, çok korkuttular gelirken ama çok şükür sağlıklılar şimdi.
biri ne kadar uysal ve mutlu bir bebekse diğeri o kadar hırçın ve yaramaz. şimdi yavaştan 2 yaş sendromunu da başladı :)

iyiler çok şükür, çok korkuttular gelirken ama çok şükür sağlıklılar şimdi.
biri ne kadar uysal ve mutlu bir bebekse diğeri o kadar hırçın ve yaramaz. şimdi yavaştan 2 yaş sendromunu da başladı :)
Evet zor bi hamilelik süreci oldu çok şükür doğup büyüyorlar
Sanko benimkileri anlattın tipkisinin aynısı

Back
X