2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Annelerim bebekleri verem aşısı olan var mı biz bugün olacağız ateşlenecekler diye çok endişe ediyorum
Benim bebeklerden biri ateşlendi diğeri hiç ateşlenmedi canım, doktor ateşi 38 olursa 1 çay kaşığı calpol şurup ver dedi. Ben de verdim ve 2,5 saat içinde düştü ateşi. Ertesi gün yine sıcaktı ateşi 37-38 arasındaydı. 24 saat sürdü geçti.. endişelenme bir şey olmaz Allahın izniyle

İnşallah canım daha gitmedik umarım ateşlenmeden atlatırlar peki kaç gün sonra yıkadın bebişleri

Annelerim bebekleri verem aşısı olan var mı biz bugün olacağız ateşlenecekler diye çok endişe ediyorum

biz olduk ben ateşleri cıkmadan calpol verdım iki kere. ateslenmedıler cok şükür. ama gece uyumadım tabi neolur ne olmaz dıye. yanımda yatırdım. 3 gun sonra da yıkadım.

biz olduk ben ateşleri cıkmadan calpol verdım iki kere. ateslenmedıler cok şükür. ama gece uyumadım tabi neolur ne olmaz dıye. yanımda yatırdım. 3 gun sonra da yıkadım.
Bizde az önce olduk aşımızı bende evden çıkmadan verdim şurup biraz geçince tekrar veririm banada ebe 2gün yıkama dedi

Benim kızlar biberon almıyor nasıl alistirabilirim arkadaşlar evde ikisi aynı anda emiyo ama dışarda ne yapcam ben ilk bir ay aldılar biberon sonra bıraktılar sadece emziren var mı dışarda ne yapıyorsunuz bide kilo alımları nasıl

Canım benimkilerde aksine memeyi almıyorlar acaba biberon ucunu falan mı değiştirsen ki bende emziğe alıştırmak için biraz pekmeze batırıyordum öyle öyle alıştılar baya bir,bebişlerde ayda bir kilo alıyor ikiside canım

biberon ucu tek delikli acaba zor mu geldi çekmek 2 delikli olandan vardı yarın bi onu deneyeyim bakalım alcaklar mi emzikte 1 ay aldılar onuda şimdi istemiyorlar :)

kızlar kalça ultrasonu çektirdiniz mi biz çekildik biri sag 62 sol 62 biri sağ 62 sol 63 çıktı sonucu doktora götüremedim daha bilgisi olan var mı bi sorun yoktur inşallah

bende senın gıbı yapıyorum evde sadece anne sütü ama dısarı cıktıgımızda mama verıyorum cunku dışarda emzırmek ıskence resmen. benım avent bıberon ama iki delikli sen tek delik demıssın yukarıda. bence cekemıyorlardır cunku ıkı delıklı bıle suan zorluyor bızı ben 3 delıklıye gecıcem. bıde bıberona alıskın olmadıkları ıcın agızlarına verırken meme kısmına parmagımla bastırıyorum mamanın tadını alsınlar dıye sonra emmeye baslıyolar öyle dene belkı olur. en son 2 aylıkken gıtmıstık 5300 cıvarıydılar. senınkılerın nasıl kılo alımı

kızlar kalça ultrasonu çektirdiniz mi biz çekildik biri sag 62 sol 62 biri sağ 62 sol 63 çıktı sonucu doktora götüremedim daha bilgisi olan var mı bi sorun yoktur inşallah

bız cekıldık sonuca doktor baktı iyi dedi. en ıyısı doktora sen danış ama kagıdı kutuya koymustum istersen bakarım rakamlara

kızlar bez olarak ne kullanıyosunuz ben canbebe kullanıyorum Altlarınıda bebek temızleme pamuguyla sılıyorum dısardada ıslak havlu. pişiğimiz sızmamız olmuyor ama sankı bez cok kalın gıbı ya prima mı deneyeyım veya baska bı bez markası ? o şişme dısında bı sıkıntıda olmadı ama sankı löp löp cok kalın
ne önerirsiniz

Canım ben en başından beri prima kullanıyorum ama bebeğimin bir tanesi pişik oldu çok kötü ve geçmedi bir sy boyunca ne yaptıysam geçiremedim en sonunda arkadaş tavsiyesiyle bim de satılan bezi aldım ve geçti pişiği o yüzden şimdi birisi bimdeki bezi diğeri primayı kullanıyor ama prima daha ince kesinlikle ama bazen gece çiş sızdırıyor ki ben gecede değiştiriyorum bezlerini

kımısı gece bez degısmeyın uykuları bolunuyor dıyor ama bende kıyamıyorum degısıyorum.Allah allah cok ilgınc ya gercekten bu bez olayı bebeklerın tenıyle alakalı. bızım dedıgım gıbı sızma ve pişik suanlık olmadı gayet ıyı. ama sankı cok kalın cok şişiyor gıbı. yada normalı oyle ben bılmedıgım ıcın bana oyle gelıyor

Bez dolunca primada şişiyor ama canım memnunsan devam et bence,gece banada değiştirme dediler alışmasınmış ama bana anlamsız geliyor günah yani çocuk bütün gece çişlimi uyuyacak almazsam zaten geçiyor bu sefer üstü başı ıslak uyuyor ondan alıyorum gece bir kez

bende öyle dusunuyorum aslında uykusu bolunmesın durumu mantıklı ama buseferde en kalıtelı bez bıle olmus olsa ıllakı sızdırma yapar hasta eder korkusuyla gecede degısıyorum. sımdılık memnunum ozaman şişme normalse degıstırmıyım yada olmadı kucuk bı paket baska bez ddenerım

merhaba arkadaşlar...
ne güzel bi topik açmışsınız. sizin deneyimlerinizden faydalanacağım...hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsünler. benim doğuma da az kaldı biri kız biri erkek bebişim olacak Allah nasıp ederse. ben de de 8 yaşında bi tane daha var. en büyük tesellim o bakım konusunda. yardımcı olacağını düşünüyorum. onun dışında sürekli yardım edecek kimse olmayacak. ara ara gelip gidenler olur. onun dışında kendim bakacağım.

hosgeldın hayırlı dogumlar olsun ınsallah en guzelı tek bakmak. ınsan bırıne alısınca o bırı gıttıgınde daha cok bocalıyor. Allah hayırlı etsın kolaylıklar versın

bizim biberonda avent iki delikli olanı deniyim alirlar inşallah bizim üç ay kontrolü vardı bi hafta önce biri 4900 biri 5150 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…