- 9 Ocak 2017
- 287
- 193
- 103
- 35
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Benimde oğlanın biri cok gazli sanırım kolik diyolar aralıksız 3 saat çığlık çığlığa agliyor bı ara saç kurutma makinesi sesi sakinleştirdi ama sonra o da ise yaramadı umarım uzun sürmezBizim kirkimiz çıkıyor bugün.Aksam banyolarini yaptiracagiz inşallah.Cok gazlilar canım çok acı çekiyorlar gece başlıyoruz sabah beşe kadar sürüyor.Cok yıprandık şimdiden.Gecsin istiyorum bu surecin.Ramazanda herkes evine gidecek kalacam tek başıma naparim böyle olurlarsa
Kızlar merhaba:) daha yeni gördüm topiği. Ne güzel düşünmüşsünPembeHelvam Biz 47 günlük olduk. Annemle evlerimiz çok yakın sabahtan eşim gelene kadar yardım ediyor. Daha hiç düzenimiz yok. Kendimi çok yorgun hissediyorum şimdiden. Erkek çok gazlı. Ağlayarak yatıyoruz ağlayarak uyanıyoruz. Kız Allahtan sakinde biraz o rahatlatıyor bizi. Sütüm hiç yok. Mama yiyoruz. 'Memeni ver' lafını artık duymak istemiyorum. Bizde durumlar böyle.
Bugunler geçecek farkındayim ama işte dayanamiyoruz sabır diyorum ya sabır.Benim oğlan gece on ikide başlıyor sabah beşe kadar aralıksız meme ariyor gibi kafasını sağa sola cevirip bir yandan da alabildiğine bağırıp ağlıyor gerçekten çok yıpratıcı.Benimde oğlanın biri cok gazli sanırım kolik diyolar aralıksız 3 saat çığlık çığlığa agliyor bı ara saç kurutma makinesi sesi sakinleştirdi ama sonra o da ise yaramadı umarım uzun sürmez
Dışarı çıkacağım günü iple cekiyorum özledim çok gezdiğim gunleri:)Bende bugun balkona çıkardım benimkileri gözler yumuk yumuk gözlerini açıp bakamadilar gunese:)kızlar bılıyosunuzdur belkı soguk bı sehırde yasıyoruz dün cokta iyi degıldi hava ama bı cesaret bebelerı güzel giydirdim sardım sarmaladım pikniğe gittik. ay cok guzeldı kuzularım hıc beni yormadı hep pusette uyudular maşallahacayip iyi geldi onlarla beraber dısarı cıkmak. hicte korktugum gbı olmadı inşallah buyudukce degısmez bu huyları
Merhaba canim.Mama olarak ne kullanıyorsun biz Bebelac Gold aldık ama oğlum pek bir gönülsüz yedi sanki.Kızlar merhaba:) daha yeni gördüm topiği. Ne güzel düşünmüşsünPembeHelvam Biz 47 günlük olduk. Annemle evlerimiz çok yakın sabahtan eşim gelene kadar yardım ediyor. Daha hiç düzenimiz yok. Kendimi çok yorgun hissediyorum şimdiden. Erkek çok gazlı. Ağlayarak yatıyoruz ağlayarak uyanıyoruz. Kız Allahtan sakinde biraz o rahatlatıyor bizi. Sütüm hiç yok. Mama yiyoruz. 'Memeni ver' lafını artık duymak istemiyorum. Bizde durumlar böyle.
Dışarı çıkacağım günü iple cekiyorum özledim çok gezdiğim gunleri:)Bende bugun balkona çıkardım benimkileri gözler yumuk yumuk gözlerini açıp bakamadilar gunese:)
Kızlar merhaba:) daha yeni gördüm topiği. Ne güzel düşünmüşsünPembeHelvam Biz 47 günlük olduk. Annemle evlerimiz çok yakın sabahtan eşim gelene kadar yardım ediyor. Daha hiç düzenimiz yok. Kendimi çok yorgun hissediyorum şimdiden. Erkek çok gazlı. Ağlayarak yatıyoruz ağlayarak uyanıyoruz. Kız Allahtan sakinde biraz o rahatlatıyor bizi. Sütüm hiç yok. Mama yiyoruz. 'Memeni ver' lafını artık duymak istemiyorum. Bizde durumlar böyle.
PembeHelvam Hindistan cevizi yağı aldım canım umarım şifa olur
Canım banada aynısını diyen oldu sinirlendim al sen emzir dedim ne deyim niye mama veriyorsun deyip durunca insanda sinir kalmıyor. Biri ağlayınca illaki gögsündem bırakıyorum diğerine mama hazırlıyorum.daha ne. Var bende 1 yıl arayla doğurdum ne var diyorlar ve bunu 30-40 yıl önce yaşayanlar diyor.sen sustukça üzerine geliyorlar.yok tek gögüslr doyurdum mamasız.varda var sağolsunlar çok yardımcı oluyorlarKızlar merhaba:) daha yeni gördüm topiği. Ne güzel düşünmüşsünPembeHelvam Biz 47 günlük olduk. Annemle evlerimiz çok yakın sabahtan eşim gelene kadar yardım ediyor. Daha hiç düzenimiz yok. Kendimi çok yorgun hissediyorum şimdiden. Erkek çok gazlı. Ağlayarak yatıyoruz ağlayarak uyanıyoruz. Kız Allahtan sakinde biraz o rahatlatıyor bizi. Sütüm hiç yok. Mama yiyoruz. 'Memeni ver' lafını artık duymak istemiyorum. Bizde durumlar böyle.
Ben bi cesaret dışarı çıktım avmye aman Allahım nasıl eve geldim bilemedim...Dışarı çıkacağım günü iple cekiyorum özledim çok gezdiğim gunleri:)Bende bugun balkona çıkardım benimkileri gözler yumuk yumuk gözlerini açıp bakamadilar gunese:)
Canım benim oğlanda açken öyle karnı doyunca gazı çıkınca rahat uyuyor.mama ne veriyorsun bilmiyorum bazen mamada çok gaz yapabiliyor.biraz pahalı ama evolvia aldı eşim bizim oğlanında çok sanki daha iyi gibi 5 gün gidiyor mama 800 gr bende bebelac denemeyi düşünüyorumBugunler geçecek farkındayim ama işte dayanamiyoruz sabır diyorum ya sabır.Benim oğlan gece on ikide başlıyor sabah beşe kadar aralıksız meme ariyor gibi kafasını sağa sola cevirip bir yandan da alabildiğine bağırıp ağlıyor gerçekten çok yıpratıcı.
PembeHelvam sayesinde emzirme kampındayım, artık her öğünde bebişlerime anne sütü veriyorum
Çok zor çok yıpratıcı ama değer.. içimiz dışımız mama.. ne kadar azaltabilirsem o kadar iyi
Tabi birTombuldut gibi sadece anne sütüyle beslemem imkansız ama ne kadar alırlarsa o kadar kar :)))
:))))Ben bi cesaret dışarı çıktım avmye aman Allahım nasıl eve geldim bilemedim...
Ben bi cesaret dışarı çıktım avmye aman Allahım nasıl eve geldim bilemedim...
Nasıl bir emzirme kampiymis o jeliboni???PembeHelvam sayesinde emzirme kampındayım, artık her öğünde bebişlerime anne sütü veriyorum
Çok zor çok yıpratıcı ama değer.. içimiz dışımız mama.. ne kadar azaltabilirsem o kadar iyi
Tabi birTombuldut gibi sadece anne sütüyle beslemem imkansız ama ne kadar alırlarsa o kadar kar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?