2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Bizim kirkimiz çıkıyor bugün.Aksam banyolarini yaptiracagiz inşallah.Cok gazlilar canım çok acı çekiyorlar gece başlıyoruz sabah beşe kadar sürüyor.Cok yıprandık şimdiden.Gecsin istiyorum bu surecin.Ramazanda herkes evine gidecek kalacam tek başıma naparim böyle olurlarsa:KK43:
Benimde oğlanın biri cok gazli sanırım kolik diyolar aralıksız 3 saat çığlık çığlığa agliyor bı ara saç kurutma makinesi sesi sakinleştirdi ama sonra o da ise yaramadı umarım uzun sürmez

Kızlar merhaba:) daha yeni gördüm topiği. Ne güzel düşünmüşsün PembeHelvam PembeHelvam Biz 47 günlük olduk. Annemle evlerimiz çok yakın sabahtan eşim gelene kadar yardım ediyor. Daha hiç düzenimiz yok. Kendimi çok yorgun hissediyorum şimdiden. Erkek çok gazlı. Ağlayarak yatıyoruz ağlayarak uyanıyoruz. Kız Allahtan sakinde biraz o rahatlatıyor bizi. Sütüm hiç yok. Mama yiyoruz. 'Memeni ver' lafını artık duymak istemiyorum. Bizde durumlar böyle.

Kızlar merhaba:) daha yeni gördüm topiği. Ne güzel düşünmüşsün PembeHelvam PembeHelvam Biz 47 günlük olduk. Annemle evlerimiz çok yakın sabahtan eşim gelene kadar yardım ediyor. Daha hiç düzenimiz yok. Kendimi çok yorgun hissediyorum şimdiden. Erkek çok gazlı. Ağlayarak yatıyoruz ağlayarak uyanıyoruz. Kız Allahtan sakinde biraz o rahatlatıyor bizi. Sütüm hiç yok. Mama yiyoruz. 'Memeni ver' lafını artık duymak istemiyorum. Bizde durumlar böyle.

zaman gectıkce duzen oturur canım inşallah Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ayrıca kımseyı duyma hatta ıcındede kalmasın icinden geldıgı gıbı lafını yapıstır. mıllet susmaz yardıma gel desen kımse gelmez ama tavsıyeye gelınce herkes profosr. Allah kolaylık versın hepımıze

kızlar bılıyosunuzdur belkı soguk bı sehırde yasıyoruz dün cokta iyi degıldi hava ama bı cesaret bebelerı güzel giydirdim sardım sarmaladım pikniğe gittik. ay cok guzeldı kuzularım hıc beni yormadı hep pusette uyudular maşallah:anne: acayip iyi geldi onlarla beraber dısarı cıkmak. hicte korktugum gbı olmadı inşallah buyudukce degısmez bu huyları :KK200:

Benimde oğlanın biri cok gazli sanırım kolik diyolar aralıksız 3 saat çığlık çığlığa agliyor bı ara saç kurutma makinesi sesi sakinleştirdi ama sonra o da ise yaramadı umarım uzun sürmez
Bugunler geçecek farkındayim ama işte dayanamiyoruz sabır diyorum ya sabır.Benim oğlan gece on ikide başlıyor sabah beşe kadar aralıksız meme ariyor gibi kafasını sağa sola cevirip bir yandan da alabildiğine bağırıp ağlıyor gerçekten çok yıpratıcı.

kızlar bılıyosunuzdur belkı soguk bı sehırde yasıyoruz dün cokta iyi degıldi hava ama bı cesaret bebelerı güzel giydirdim sardım sarmaladım pikniğe gittik. ay cok guzeldı kuzularım hıc beni yormadı hep pusette uyudular maşallah:anne: acayip iyi geldi onlarla beraber dısarı cıkmak. hicte korktugum gbı olmadı inşallah buyudukce degısmez bu huyları :KK200:
Dışarı çıkacağım günü iple cekiyorum özledim çok gezdiğim gunleri:)Bende bugun balkona çıkardım benimkileri gözler yumuk yumuk gözlerini açıp bakamadilar gunese:)

Merhaba canim.Mama olarak ne kullanıyorsun biz Bebelac Gold aldık ama oğlum pek bir gönülsüz yedi sanki.

Dışarı çıkacağım günü iple cekiyorum özledim çok gezdiğim gunleri:)Bende bugun balkona çıkardım benimkileri gözler yumuk yumuk gözlerini açıp bakamadilar gunese:)

ahahaha ya bızde cıktık ama uykudan gozlerını acmadılarkı bı kucagıma alıp baktıramadım. oyuzden bunu saymıyorum :KK45: sımdıde uyuyorlar uyku konusunda da duzen kurmaya basladık 8 degılde 9 gıbı uyuyabılıyolar anca. bıde ben salona getırıyodum canları sıkılmasın dıye ama farkettımkı nekadar salonda duruyolarsa okadar uyumak ıstemıyorlar. bakalım artık alıscazmı

Cikarin memeleriiii :halay::KK70:

Canım banada aynısını diyen oldu sinirlendim al sen emzir dedim ne deyim niye mama veriyorsun deyip durunca insanda sinir kalmıyor. Biri ağlayınca illaki gögsündem bırakıyorum diğerine mama hazırlıyorum.daha ne. Var bende 1 yıl arayla doğurdum ne var diyorlar ve bunu 30-40 yıl önce yaşayanlar diyor.sen sustukça üzerine geliyorlar.yok tek gögüslr doyurdum mamasız.varda var sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar

Bugunler geçecek farkındayim ama işte dayanamiyoruz sabır diyorum ya sabır.Benim oğlan gece on ikide başlıyor sabah beşe kadar aralıksız meme ariyor gibi kafasını sağa sola cevirip bir yandan da alabildiğine bağırıp ağlıyor gerçekten çok yıpratıcı.
Canım benim oğlanda açken öyle karnı doyunca gazı çıkınca rahat uyuyor.mama ne veriyorsun bilmiyorum bazen mamada çok gaz yapabiliyor.biraz pahalı ama evolvia aldı eşim bizim oğlanında çok sanki daha iyi gibi 5 gün gidiyor mama 800 gr bende bebelac denemeyi düşünüyorum

PembeHelvam PembeHelvam sayesinde emzirme kampındayım, artık her öğünde bebişlerime anne sütü veriyorum :halay:
Çok zor çok yıpratıcı ama değer.. içimiz dışımız mama.. ne kadar azaltabilirsem o kadar iyi
Tabi bir Tombuldut Tombuldut gibi sadece anne sütüyle beslemem imkansız ama ne kadar alırlarsa o kadar kar :)))

PembeHelvam PembeHelvam sayesinde emzirme kampındayım, artık her öğünde bebişlerime anne sütü veriyorum :halay:
Çok zor çok yıpratıcı ama değer.. içimiz dışımız mama.. ne kadar azaltabilirsem o kadar iyi
Tabi bir Tombuldut Tombuldut gibi sadece anne sütüyle beslemem imkansız ama ne kadar alırlarsa o kadar kar :)))

anne sutü evet cok onemlı ama olmadımıda olmuyor gercekten nasıp kısmet. mama yada anne sütünü hıc farketmez yeterkı saglıkları yerınde olsun. sevındım senın adına. ama sunu anladım ev ortamı harıc dısarda gezmede hastanede pıknıkte vs en guzelı mama. dısarda cidden olmuyo

Nasıl bir emzirme kampiymis o jeliboni???

kızlar mayısın 10nunda haber gelecekmıs galıba eşim gelebılır ramazana dogru çok heveslendım inşallah bi aksılık cıkmaz 7 aydır ben gormuyorum. 3 aydırda bebeler gormuyor. cok uzuluyorum. gecen bebek gormeye geldı bırılerı kadın bana suratını asarak dedıkı ayy sımdı gıdesım geldı evden...bende acaba bısemı yaptım anlamadım dıye dusundum. neden dedım? ay halıne bak ıkı cocukla kalmıssın bı basına ortalıkta :KK42: aptal kadın guya bana uzuluyor. madem uzuluyosun oylemı soylenır.
bende dedımkı cok sukur esım ölmedi hala nefes alıyor hıcte ortalıkta kalmadım aslanlar gbı dogurdum tek basıma mucadele ettım herseyle dedm cıktım odadan.

Back
X