- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.481
Sağol cennet teşekkürler, ne yaptın büyüttün mü bebekleri :) Grubun ilk doğuranı sendin diye hatırlıyorum, ne heyecanlanmıştık senin doğumunda.. 31.hafta hep korkulu rüyam olmuştu ya doğurursam diye.. ki o hafta kasılmalarım başlayıp hastaneye yattım :)) ne günlerdi vay bee.. her şey yolundadır umarımHayirli olsun canim sağlıkla kucağına al inşallah rabbim kolaylığını verir ocak şubat annelerinde vardı hamile olanlar
Benimkilerde 6 aylık dönmeye falan başladılar acayio yoruluyorum seni düşünemiyorum Allah kolaylık versin:) İnşallah 3.kız olur merakla bekliyorum cinsiyet haberini :)Bende pcos var 5 yıl uğraştık çocuk olmadı, tüp bebekle 2.tedavimde kavuştum yavrularıma şükürler olsun.. Benim de ikizlerim erkek, inşallah sizin de gönlünüze göre olur..
Sizin bebekler kaç aylık? Benim canavarlar 14 aylık oldular düz duvara tırmanıyorlar
Evet canım büyüdüler 15 aylık oldular yürüyorlar konuşmaya çalışıyolar çok yorucu ama çok güzel ikiz bebek annesi olmak abimiz 4 buçuk yaşına geldi kızları baya sevdi sahiplendi onlarla geciyo bütün günüm hatta gecem :) evet hatırlıyorum hastanede yatmıştın sen çok şükür sağlıkla geldiler miniklerSağol cennet teşekkürler, ne yaptın büyüttün mü bebekleri :) Grubun ilk doğuranı sendin diye hatırlıyorum, ne heyecanlanmıştık senin doğumunda.. 31.hafta hep korkulu rüyam olmuştu ya doğurursam diye.. ki o hafta kasılmalarım başlayıp hastaneye yattım :)) ne günlerdi vay bee.. her şey yolundadır umarım
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.. Çok zor oluyor ama çok şükür büyüyorlar işte, Allah bağışlasın hepsini :)Evet canım büyüdüler 15 aylık oldular yürüyorlar konuşmaya çalışıyolar çok yorucu ama çok güzel ikiz bebek annesi olmak abimiz 4 buçuk yaşına geldi kızları baya sevdi sahiplendi onlarla geciyo bütün günüm hatta gecem :) evet hatırlıyorum hastanede yatmıştın sen çok şükür sağlıkla geldiler minikler
Ben ben ben heryerde ben herşeyde ben bu hamilelikte de seni yalnız bırakmıyorum arkadaşım2018de doğum yapmış ve tekrar hamile haberi alan var mı benim gibi??? İkizlerim daha 14 aylık ve dün test yaptım hamileyimm
Şookktayııımmmm
Ben ben ben heryerde ben herşeyde ben bu hamilelikte de seni yalnız bırakmıyorum arkadaşımikizlerim 15aylık ve az önce çift çizgiyi gördüm :)) Tombuldut PembeHelvam ve diğerleri sizleride bekliyoruz
Amin teşekkürler :) hayırlısıyla inşallah..Bende 2018 ekimde ikizlerime doğum yaptım tüp bebekle oldu tamda bu durumdan cok korkuyorum ben hiç doğal yolla hamile kalmadım ben olursa büyük bir şok olur benim için. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben ben ben heryerde ben herşeyde ben bu hamilelikte de seni yalnız bırakmıyorum arkadaşımikizlerim 15aylık ve az önce çift çizgiyi gördüm :)) Tombuldut PembeHelvam ve diğerleri sizleride bekliyoruz
Bu işler hiç belli olmuyor canım, nasıl olsaçocuk olmuyor diye önlem almadık ve hepimizin sonuç bu :)))Dmrz jeliboni yaaaaa Ciddimisiiiiinizzzz amaaanınnnn Allah sıze boool sabır güc kuvvet versin. Valla nedıyecegımı bilemedım ben uzunca bır süre dusunmuyorum ama tabı mevlam bılır. Hapla ıgneyle siprial ile korunup hamıle kalan cok arkadasım var yanı ruh dunyaya gelecekse aslında hersey bahane:) o sekılde olursada zaten basım gozum ustune :) Hem suan ben ıstesemde hamıle kalamam adam ırakta oyuzden rıskım yok (sımdılık )
Saglıkla kucagınıza alın inşallah
Amin teşekkürler :) hayırlısıyla inşallah..
Hehe tatlı belaa, beni yalnız bırakmadığın için çok teşekkürler.. sensiz bi hamilelik düşünemiyorum zaten, sırada pembiş var
Bu işler hiç belli olmuyor canım, nasıl olsaçocuk olmuyor diye önlem almadık ve hepimizin sonuç bu :)))
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Okadar ciddiyiz ki tombuldutumDmrz jeliboni yaaaaa Ciddimisiiiiinizzzz amaaanınnnn Allah sıze boool sabır güc kuvvet versin. Valla nedıyecegımı bilemedım ben uzunca bır süre dusunmuyorum ama tabı mevlam bılır. Hapla ıgneyle siprial ile korunup hamıle kalan cok arkadasım var yanı ruh dunyaya gelecekse aslında hersey bahane:) o sekılde olursada zaten basım gozum ustune :) Hem suan ben ıstesemde hamıle kalamam adam ırakta oyuzden rıskım yok (sımdılık )
Saglıkla kucagınıza alın inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alBen ben ben heryerde ben herşeyde ben bu hamilelikte de seni yalnız bırakmıyorum arkadaşımikizlerim 15aylık ve az önce çift çizgiyi gördüm :)) Tombuldut PembeHelvam ve diğerleri sizleride bekliyoruz
Çok teşekkürler.. Tekrar haberleşmek gerçekten çok güzel, en güzel anlarımızı paylaştık burda neler neler yaşadık.. Şimdi 3.çocuklar yolda hayırlısıyla,jeliboni Dmrz hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve bolca kolaylık versin. Vallahi iyi cesaret alkışlıyorum. Aylardır girmiyorum bende bi bakiim dedim bi de baktım şok :)) Sizlerden ve diğer eski arkadaşlardan haber almak ne güzel. Nostalji oldu bizim kıdemlilerimizdiniz ne günlerdi ya, şimdi de ne günler ne günler İkizli hayat bir harika ♥ Benim canikolarım da giremiyor sanırsam halbuki arada haberleşecektik kızlar duyun sesimi E Emotionn35 @phuket79 çıkmıyor (
Amin inşallah, teşekkürler elimizden geldiğince paylaşmaya çalışırız :) görüşmek üzereİkizlerin hamileliğinden kolay olur inşallah, Allah hepinize sağlık afiyet versin. Takip ediyor olacağım sizi, çok heyecanlı
Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaslar merhavmba araniza yeni katıldım tuhaf duygular icindeyim belki de beni en iyi anlayacak sizlersiniz...
İkiz gebeliklerde alttan dikis atildigini duydum dogru mu? Atiyorlar mi? Zaten korkuyordum bir de bu cikti. Ben cok şaşkınım....
Cevabınız icin teşekkür ederim. İnşaallah saglikla kavusuruz bebeklerimize.Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bana atmadılar riskli durumlarda yaparlar canım onu
Hayırlı olsun bana yapılmadı risk sorun görürlerse yapıyorlarArkadaslar merhavmba araniza yeni katıldım tuhaf duygular icindeyim belki de beni en iyi anlayacak sizlersiniz...
İkiz gebeliklerde alttan dikis atildigini duydum dogru mu? Atiyorlar mi? Zaten korkuyordum bir de bu cikti. Ben cok şaşkınım....
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben yeni yeni alışıyorum ikiz gebeliğe. Rabbim verdi elhamdülillah ama 3 Çocuk fikri yoktu hic aklimda. hatta 2. Cocugu da kizim yalniz kalmasin diye düşünüyordum ona bile tam hazir değilken 3 oluverdiler. Cok sukur tabi. İnşaallah onlara yetebiliriz...Hayırlı olsun bana yapılmadı risk sorun görürlerse yapıyorlar
Bende doktorum bana 2 embriyo transferi teklif ettiğinde nasılsa 1 tanesi kesin tutmaz diye kabul etmiştim. Ama kısmet nasipte ikiz vardı oldu sağlıklı. İr şekilde de doğdular çok şükür darısı başına inşallahTesekkur ederim cevabiniz icin. Ben yeni yeni alışıyorum ikiz gebeliğe. Rabbim verdi elhamdülillah ama 3 Çocuk fikri yoktu hic aklimda. hatta 2. Cocugu da kizim yalniz kalmasin diye düşünüyordum ona bile tam hazir değilken 3 oluverdiler. Cok sukur tabi. İnşaallah onlara yetebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?