2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Hayirli olsun canim sağlıkla kucağına al inşallah rabbim kolaylığını verir ocak şubat annelerinde vardı hamile olanlar
Sağol cennet teşekkürler, ne yaptın büyüttün mü bebekleri :) Grubun ilk doğuranı sendin diye hatırlıyorum, ne heyecanlanmıştık senin doğumunda.. 31.hafta hep korkulu rüyam olmuştu ya doğurursam diye.. ki o hafta kasılmalarım başlayıp hastaneye yattım :)) ne günlerdi vay bee.. her şey yolundadır umarım

Benimkilerde 6 aylık dönmeye falan başladılar acayio yoruluyorum seni düşünemiyorum Allah kolaylık versin:) İnşallah 3.kız olur merakla bekliyorum cinsiyet haberini :)

Evet canım büyüdüler 15 aylık oldular yürüyorlar konuşmaya çalışıyolar çok yorucu ama çok güzel ikiz bebek annesi olmak abimiz 4 buçuk yaşına geldi kızları baya sevdi sahiplendi onlarla geciyo bütün günüm hatta gecem :) evet hatırlıyorum hastanede yatmıştın sen çok şükür sağlıkla geldiler minikler

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.. Çok zor oluyor ama çok şükür büyüyorlar işte, Allah bağışlasın hepsini :)

2018de doğum yapmış ve tekrar hamile haberi alan var mı benim gibi??? İkizlerim daha 14 aylık ve dün test yaptım hamileyimm

Şookktayııımmmm
Ben ben ben heryerde ben herşeyde ben bu hamilelikte de seni yalnız bırakmıyorum arkadaşım ikizlerim 15aylık ve az önce çift çizgiyi gördüm :)) Tombuldut PembeHelvam ve diğerleri sizleride bekliyoruz

Dmrz jeliboni yaaaaa Ciddimisiiiiinizzzz amaaanınnnn Allah sıze boool sabır güc kuvvet versin. Valla nedıyecegımı bilemedım ben uzunca bır süre dusunmuyorum ama tabı mevlam bılır. Hapla ıgneyle siprial ile korunup hamıle kalan cok arkadasım var yanı ruh dunyaya gelecekse aslında hersey bahane:) o sekılde olursada zaten basım gozum ustune :) Hem suan ben ıstesemde hamıle kalamam adam ırakta oyuzden rıskım yok (sımdılık )

Saglıkla kucagınıza alın inşallah

Amin teşekkürler :) hayırlısıyla inşallah..

Hehe tatlı belaa, beni yalnız bırakmadığın için çok teşekkürler.. sensiz bi hamilelik düşünemiyorum zaten, sırada pembiş var

Bu işler hiç belli olmuyor canım, nasıl olsaçocuk olmuyor diye önlem almadık ve hepimizin sonuç bu :)))
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bende onu demek ıstedım hıc bellı olmuyor. 3.yu bende ıstıyorum aslında ama benım korkum ıkızlerle bakabılmek degıl, gene tek basıma hamılelık gecırmek tek basıma dogurmak tek basıma buyutmek vs... inşallah 3.bebede esımin yanımda olacagı doneme gelır Severım ben kalabalık aıleyı sızın bayramlarınızı dusunsene el opmek ıcın sıraya girerler ay neguzel

Okadar ciddiyiz ki tombuldutum jeliboniyle anlaştık yaptık :)) duaların için çooook amiiiiin

jeliboni Dmrz hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve bolca kolaylık versin. Vallahi iyi cesaret alkışlıyorum. Aylardır girmiyorum bende bi bakiim dedim bi de baktım şok :)) Sizlerden ve diğer eski arkadaşlardan haber almak ne güzel. Nostalji oldu bizim kıdemlilerimizdiniz ne günlerdi ya, şimdi de ne günler ne günler İkizli hayat bir harika Benim canikolarım da giremiyor sanırsam halbuki arada haberleşecektik kızlar duyun sesimi E Emotionn35 @phuket79 çıkmıyor (

Çok teşekkürler.. Tekrar haberleşmek gerçekten çok güzel, en güzel anlarımızı paylaştık burda neler neler yaşadık.. Şimdi 3.çocuklar yolda hayırlısıyla, Dmrz ile bi çılgınlık yaptık bakalım Allah sonumuzu hayır etsin :)))

İkizlerin hamileliğinden kolay olur inşallah, Allah hepinize sağlık afiyet versin. Takip ediyor olacağım sizi, çok heyecanlı

Arkadaslar merhavmba araniza yeni katıldım tuhaf duygular icindeyim belki de beni en iyi anlayacak sizlersiniz...

İkiz gebeliklerde alttan dikis atildigini duydum dogru mu? Atiyorlar mi? Zaten korkuyordum bir de bu cikti. Ben cok şaşkınım....

Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bana atmadılar riskli durumlarda yaparlar canım onu

Hayırlı olsun bana yapılmadı risk sorun görürlerse yapıyorlar

Hayırlı olsun bana yapılmadı risk sorun görürlerse yapıyorlar
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben yeni yeni alışıyorum ikiz gebeliğe. Rabbim verdi elhamdülillah ama 3 Çocuk fikri yoktu hic aklimda. hatta 2. Cocugu da kizim yalniz kalmasin diye düşünüyordum ona bile tam hazir değilken 3 oluverdiler. Cok sukur tabi. İnşaallah onlara yetebiliriz...

Bende doktorum bana 2 embriyo transferi teklif ettiğinde nasılsa 1 tanesi kesin tutmaz diye kabul etmiştim. Ama kısmet nasipte ikiz vardı oldu sağlıklı. İr şekilde de doğdular çok şükür darısı başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…