- 12 Mart 2018
- 1.406
- 2.325
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.441
Benim kizlardan biri de mamayi almiyordu. Sadece meme istiyordu. Ama cok uzun sure memede duruyordu. Birkac gundur itiraz etmiyor mamaya. Belki gecicidir sizin de.Ne yapabilirim kimama icmeyince mecbur biseye baslanmali süt yetmiyor
Canım bi ay tek aldı ve 4 aydır almıyor artık alacağını da sanmıyorumBenim kizlardan biri de mamayi almiyordu. Sadece meme istiyordu. Ama cok uzun sure memede duruyordu. Birkac gundur itiraz etmiyor mamaya. Belki gecicidir sizin de.
Canım yogurda erken baslatmadi bizim doktor. Biz de 5 aylikken basladik ek gidaya corbalarla daha cok. Püre falan vermedim hic. Bal kabagi havuc corbasini cok sevdiler uzun sure ondan yaptim.Kızlar yardım ihtiyacim var bebeğim 5 aya girdi dolaysıyla ek gıdaya geçiş yapt malesef mamayi da icmiyorlar ne verebilirim yoğurt dışında sız kaç aylıkken bağladiniz vene önerisiniz 5 aylık bebek için
Biz de 28 haziran dogumluyuz yakınmış. 33 haftalik dogdu bizim minnaklar. Kuvezde de kaldilar. Biri 7 kiloyu yeni gecti ama sorun yapmiyorum. Kilo önemli degil canim gelisimi onemli. Oturma vs.Hamile iken geçen yıl sizleri takip ediyordum. Çok arada yazdığım oldu. Benim de 22 Mayıs 2018 de ikiz kızlarım dünyaya geldi. Çok şükür küveze girmediler. 36. Haftamdı zaten. Biri 2200 diğeri 2300 kg dı. Hala 10. Ayın içinde olmamıza rağmen çok ta kilomuz yok. Sizlerin nasıl bilemiyorum. Biz 7 kilo civarındayız. Hala emziriyorum. Mama pek sevmiyorlar. Ek gıdalarla aramız iyi aslında ama dedim ya miniğiz biraz. Benimle aynı olan arkadaşlar sizinkiler kaç kilo?
Havuç çorbası ni sevmediler elma püresi yoğurt oda sütum az olduğu zamanlar veriyorumCanım yogurda erken baslatmadi bizim doktor. Biz de 5 aylikken basladik ek gidaya corbalarla daha cok. Püre falan vermedim hic. Bal kabagi havuc corbasini cok sevdiler uzun sure ondan yaptim.
Hamile iken geçen yıl sizleri takip ediyordum. Çok arada yazdığım oldu. Benim de 22 Mayıs 2018 de ikiz kızlarım dünyaya geldi. Çok şükür küveze girmediler. 36. Haftamdı zaten. Biri 2200 diğeri 2300 kg dı. Hala 10. Ayın içinde olmamıza rağmen çok ta kilomuz yok. Sizlerin nasıl bilemiyorum. Biz 7 kilo civarındayız. Hala emziriyorum. Mama pek sevmiyorlar. Ek gıdalarla aramız iyi aslında ama dedim ya miniğiz biraz. Benimle aynı olan arkadaşlar sizinkiler kaç kilo?
Ben kullandım çokda faydasını gördüm ama benim ikizlerden biri taktı kafaya çekiştirmeye başladı boynundan onunkini çıkardım ama bu sefer kardeşininkine taktı ve bigün bi baktım koparmış çocuğun boynundan o yüzden takamadım ama faydalı kesinlikleBenim birkaç arkadaşım almış faydasını gördük Saliha’sını azalttı dediler. Bende kararsızım
Gece uykusuna yatırmadan nasıl besliyorsunuz ?Arkadaşlar merhaba desteğinize ben bilginize ihtiyacım var , Ağstos 2018 tek yumurta ikizlerini dünyaya getirdik şükürler olsun. 34 hafta doğdular. Şuan 7. Ayımız bitti ama şöyle bir problem var, ek gıdaya geçtik sorun yok sabah kahvaltı öğlen çorba akşam üstü yoğurt ve biraz daha sonra pirinç unu yapıyorum, sütten 6. Ayda kesildiler emmiyorlar maa takviyesi işe devam ediyoruz. Mama saatleri önceden 3 saat aralığında ilken şimdi geri gelmeye başladı daha erken açıkıyorlar ve gece 12 den sabah 7 ye kadar bazen 2-3-4 kere mamaya kalkıyorlar kesintisiz uykumuz hiç yok. Buna nasıl bir çare bulmamız lazım geçe kesintisiz uyumaları mamaya bir son vermemiz lazım,destek ve bileğinizi rica edeceğim
Gece 12 de 110 cc mama veriyoruz,Gece uykusuna yatırmadan nasıl besliyorsunuz ?
Miktarını bu kadar mı içiyorlar ? Yani acaba fazlasını mı istiyorlar yatmadan misal bu gece 150 verip deneyinGece 12 de 110 cc mama veriyoruz,
Hoşbulduk teşekkür ederiz. 40 hafta bittiğinde yaklaşık normal doğum kilosuna yaklaşmışlardi 3kg civarı. Sondan geldiğim için süreçleri takip etmeye çalışacağım tabi vakit oldukça. Hepimize kolay gelsin.Merhabalar. Hoşgeldiniz. Bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle hayırla mutlulukla huzurla keyifle büyütün inşallah. Erken Doğum yapmışsınız. Demekki hayırlısı böyleymiş hiç canınızı sıkmayın. İnşallah bebekleriniz hemen toparlar ve olması gerektiği gibi tüm büyüme süreçlerini sağlıklı ve hızlıca atlatırlar. Size demem o ki gördüğüm kadarıyla genelde küçük doğan ve küvöz süreçlerini geçiren çoğu bebek hayata karşı çok güçlü şekilde tutunup daha hızlı toparlanıyor. Yaşamında da çok güçlü karakterlere sahip oluyorlar. Umarım ikizleriniz de öyle olur. Kendi adıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Tekrar hoşgeldiniz.
Denedim istedikleri kadar içiyorlar 150 bile yapsam bazen 120 filan, bir de çok bekleyince bu sefer gece uyanıyorlar o daha da büyük problem oluyor, bilmiyorum çoğu çocuk böyle mi diğer anneler ne zaman gece uyanmasını kestiler veya ne yapıp gece uyanmamalarını sağlıyorlar, artık uzun zaman geçti 8. Ayın içindeyiz normal olarak aç bay bi gidebildikleri zaman dilimi diye düşünüyorum ve okuyorumMiktarını bu kadar mı içiyorlar ? Yani acaba fazlasını mı istiyorlar yatmadan misal bu gece 150 verip deneyin
Valla ben örneğin gece 12 demi yatıracağım diyelim. Kaçta mama içerse içsin misal 11 demi içti 100 ml diyelim. 12 de yatıracağım gece uykusu için tekrardan bir 50 yapıp veriyorum. Mama vermeden tüm yatış hazırlıklarını yapıyorum işte alt değiştirme, pijama giydirme falan gibi. Tekrar 11:45 gibi mama verip hemen karanlık odada müzik desteği ile yatırıyorum. Tavsiyem uyku eğitimi vermeniz. Istagramda baldan anne ve kundakuyku adında sayfalar var. Hatta profesyonel destekte veriyorlar. Benim bir arkadaşım gece uyandıklarında su verip yatırarak gece beslenmesini unutturduğunu söylemişti. Umarım yardımcı olabilirimDenedim istedikleri kadar içiyorlar 150 bile yapsam bazen 120 filan, bir de çok bekleyince bu sefer gece uyanıyorlar o daha da büyük problem oluyor, bilmiyorum çoğu çocuk böyle mi diğer anneler ne zaman gece uyanmasını kestiler veya ne yapıp gece uyanmamalarını sağlıyorlar, artık uzun zaman geçti 8. Ayın içindeyiz normal olarak aç bay bi gidebildikleri zaman dilimi diye düşünüyorum ve okuyorum
Teşekkür ederim bakayım bakalım ya inşallah destek olur, aslında uykuda problem yok da mama alışkanlığından 3 bazen 2 saatte bir kalkıyorlar , sanırım su vb şeylerle unutturmaya çalışacağızValla ben örneğin gece 12 demi yatıracağım diyelim. Kaçta mama içerse içsin misal 11 demi içti 100 ml diyelim. 12 de yatıracağım gece uykusu için tekrardan bir 50 yapıp veriyorum. Mama vermeden tüm yatış hazırlıklarını yapıyorum işte alt değiştirme, pijama giydirme falan gibi. Tekrar 11:45 gibi mama verip hemen karanlık odada müzik desteği ile yatırıyorum. Tavsiyem uyku eğitimi vermeniz. Istagramda baldan anne ve kundakuyku adında sayfalar var. Hatta profesyonel destekte veriyorlar. Benim bir arkadaşım gece uyandıklarında su verip yatırarak gece beslenmesini unutturduğunu söylemişti. Umarım yardımcı olabilirim
Size önerim herobayb gece kaşık mama vermeniz aç oldukları için o kadar kalkıyorlar benimde ikizlerim var 10 aylık çok kalkıyorlar gece maması verince daha iyi uyudularDenedim istedikleri kadar içiyorlar 150 bile yapsam bazen 120 filan, bir de çok bekleyince bu sefer gece uyanıyorlar o daha da büyük problem oluyor, bilmiyorum çoğu çocuk böyle mi diğer anneler ne zaman gece uyanmasını kestiler veya ne yapıp gece uyanmamalarını sağlıyorlar, artık uzun zaman geçti 8. Ayın içindeyiz normal olarak aç bay bi gidebildikleri zaman dilimi diye düşünüyorum ve okuyorum
Ben de o kaşık mamalarından almıştım ama baktım içinde palm yağı var kutuyu hiç açmadan geri götürdüm, kendim hazırlıyorum şimdi.Size önerim herobayb gece kaşık mama vermeniz aç oldukları için o kadar kalkıyorlar benimde ikizlerim var 10 aylık çok kalkıyorlar gece maması verince daha iyi uyudular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?