- 4 Eylül 2018
- 18.764
- 72.077
- 598
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.501
Maşallah. Amin cok teşekkür ederim.Bende doktorum bana 2 embriyo transferi teklif ettiğinde nasılsa 1 tanesi kesin tutmaz diye kabul etmiştim. Ama kısmet nasipte ikiz vardı oldu sağlıklı. İr şekilde de doğdular çok şükür darısı başına inşallah
Aynı ben. Bizim hikayemiz de aynı 6 aylık olduk hala şaşkınım ama binlerce şükür çok tatlılar.Tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben yeni yeni alışıyorum ikiz gebeliğe. Rabbim verdi elhamdülillah ama 3 Çocuk fikri yoktu hic aklimda. hatta 2. Cocugu da kizim yalniz kalmasin diye düşünüyordum ona bile tam hazir değilken 3 oluverdiler. Cok sukur tabi. İnşaallah onlara yetebiliriz...
Gerçekten mi sizin de mi 3 Çocuk? Nasıl oluyor nasıl bakılıyor aslında sizlerin tecrübesine ihtiyacımız varAynı ben. Bizim hikayemiz de aynı 6 aylık olduk hala şaşkınım ama binlerce şükür çok tatlılar.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler gelsinler dünyaya ikiz veya tekiz fark etmez dikiş atılan kişilerde var atılmayan kişilerde var yapısal birşey o.. burda tanıdığım 20kişiden 2 veya 3üne atılmıştır herhalde dikiş korkma tıka kulaklarını böyle şeylere bana atılmadı meselaArkadaslar merhavmba araniza yeni katıldım tuhaf duygular icindeyim belki de beni en iyi anlayacak sizlersiniz...
İkiz gebeliklerde alttan dikis atildigini duydum dogru mu? Atiyorlar mi? Zaten korkuyordum bir de bu cikti. Ben cok şaşkınım....
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minikler benimde oğlum varken bi anda ikizlerin haberini aldım merak etme bakılıyor ben tek başıma üçünede bakıyorum 18 aylık oldu bile ikizler zor ama bakılıyor için rahat olsun hamileyken çok düşündüm yapabilir miyim yeter miyim diye ama oluyormuşGerçekten mi sizin de mi 3 Çocuk? Nasıl oluyor nasıl bakılıyor aslında sizlerin tecrübesine ihtiyacımız var
sağlıkla büyüsün kuzular benim kızlarda 18 aylık oldu hala öyle mız mızlik bitmedi sürekli bi kavga var aralarında :) uyku bi düzeliyor bi bozuluyor dişler çok zorladı benimkileri bide az yiyorlar ondan heralde gece surekli emmeye kalkarlar zamanla düzen oluşacak inşallah umudum varSlm arkadaşlar benim ikizlerim 8 aylık oldular hala uyku duzenimiz yok en fazla yarım saat uyuyotlar ve sürekli mizmizlar dis çıkarmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum
Maşaallah kuzulara. İnşaallah dediginiz gibi olur. Rabbim kolaylik verir elbet.hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minikler benimde oğlum varken bi anda ikizlerin haberini aldım merak etme bakılıyor ben tek başıma üçünede bakıyorum 18 aylık oldu bile ikizler zor ama bakılıyor için rahat olsun hamileyken çok düşündüm yapabilir miyim yeter miyim diye ama oluyormuş
Valla ben iyi değilim 10 ayı geçtik kizlarimdan biri beni mahvetti gece gündüz durmadan ağlıyor vız vız vız kafam kalmadı en ufak şeyde hastalanıyor 1 ay içinde önce bağırsak enfeksiyonu 3 gundurde bogazlarinda enfeksiyon oldu halen ateşi var antibiyotik almasına rağmen düzelmedikızlar nasılsınız bayadır giremedim herkes iyidir inşallah bu arada şimdiden bayramınız kutlu olsun minnak kuzuları öpüyorum
Bizde 10 ayı doldurduk benim ogluslardan biride öyle miz miz bir ağlıyo bağırarak o boğaz iyi sağlam kaliyo herşeyi kargaşa şeklinde yasiyoruz çok bunaldim bende pek olumlu yazamadim artık seneye inşallah :)Valla ben iyi değilim 10 ayı geçtik kizlarimdan biri beni mahvetti gece gündüz durmadan ağlıyor vız vız vız kafam kalmadı en ufak şeyde hastalanıyor 1 ay içinde önce bağırsak enfeksiyonu 3 gundurde bogazlarinda enfeksiyon oldu halen ateşi var antibiyotik almasına rağmen düzelmedi
Önerilerinizi almak isterim
Duam şudur ki Rabbim zamanında sıralı bebekler nasip etsin
Yıllar sonra ikiz olunca herkes bi taşla iki kuş diyor ama o iş öyle olmuyor diyemiyorsun
Çok stresli oldu mesajım kusura bakmayin ama şuan o kadar zor durumdayım ki neyse işte
Herkese hayırlı bayramlar olsun
Seneye yine bayram mesaji yazmak nasip olur inşallah bu defa çok dafa pozitif olması dileğiyle
allah yardımcımız olsun canım benimkiler 18 aylık hala her fırsatta herseye ağlar doğru dürüst yemez bunlar nasıl çocuk diyo her gören allah sağlık versin inşallah büyücekler ve düzelecek herseyValla ben iyi değilim 10 ayı geçtik kizlarimdan biri beni mahvetti gece gündüz durmadan ağlıyor vız vız vız kafam kalmadı en ufak şeyde hastalanıyor 1 ay içinde önce bağırsak enfeksiyonu 3 gundurde bogazlarinda enfeksiyon oldu halen ateşi var antibiyotik almasına rağmen düzelmedi
Önerilerinizi almak isterim
Duam şudur ki Rabbim zamanında sıralı bebekler nasip etsin
Yıllar sonra ikiz olunca herkes bi taşla iki kuş diyor ama o iş öyle olmuyor diyemiyorsun
Çok stresli oldu mesajım kusura bakmayin ama şuan o kadar zor durumdayım ki neyse işte
Herkese hayırlı bayramlar olsun
Seneye yine bayram mesaji yazmak nasip olur inşallah bu defa çok dafa pozitif olması dileğiyle
18 aydan bildiriyorum hala mız mızlar :) istedikleri olmayınca kafayı yere duvara vuruyolar kendilerini yere atıp tepiniyolar bide oğlum var 5 yaşına gircek onun bile psikolojisi etkileniyor sürekli ağlama halinde olan kardeslerinden çok sakin ni çocuktu şu an aşırı hırçınlaştıBizde 10 ayı doldurduk benim ogluslardan biride öyle miz miz bir ağlıyo bağırarak o boğaz iyi sağlam kaliyo herşeyi kargaşa şeklinde yasiyoruz çok bunaldim bende pek olumlu yazamadim artık seneye inşallah :)
18 aydan bildiriyorum hala mız mızlar :) istedikleri olmayınca kafayı yere duvara vuruyolar kendilerini yere atıp tepiniyolar bide oğlum var 5 yaşına gircek onun bile psikolojisi etkileniyor sürekli ağlama halinde olan kardeslerinden çok sakin ni çocuktu şu an aşırı hırçınlaştı
Amin canım inşallah cok zor valla benim biri simdiden yapiyo kafayi vurma isini ikiside ateşli bayram burnumdan geldi resmen miz miz miz mizallah yardımcımız olsun canım benimkiler 18 aylık hala her fırsatta herseye ağlar doğru dürüst yemez bunlar nasıl çocuk diyo her gören allah sağlık versin inşallah büyücekler ve düzelecek hersey
Sorma benimkilerden biride ateşli 3 gun boyunca evde ilacla dusurmeye calistim baktim olmuyor doktora götürdüm boğaz enflasyonu olmuş antibiyotik verdiAmin canım inşallah cok zor valla benim biri simdiden yapiyo kafayi vurma isini ikiside ateşli bayram burnumdan geldi resmen miz miz miz miz
Evet benimkilerde zaten 12 aylik emeklediMerhaba ben de varım. 10 aylık olduk. Bizde de emekleme yürüme yok.. Sağlıklı olsunlar o günler de gelir..
Ayni durumdayiz:) emekleme hamlesi oluyor ama yuzukoyun duruma geciyorlar devami gelmiyor henuz.Merhaba ben de varım. 10 aylık olduk. Bizde de emekleme yürüme yok.. Sağlıklı olsunlar o günler de gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?