- 22 Ekim 2015
- 939
- 911
- 103
- 36
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.541
Peki meme mama kaç ay devam etti?O urunu bilemiycem bana o tur seyler ters geliyor. Sut emzirdikce cogalir. Ikisini birlikte emzirmeye calisin derim. Biz meme mama beraber gittik. Ek gidaya gectikten bi sure sonra mamayi istemediler meme devam.
9 aya kadar meme mama birlikte gitti. Sonra iki uc ay kadar mama yerine keci sutu verdim. Onu da biraktilar. Meme hala devam. 16 aylik oldular. Ek gidaya 7.ayda gecmistik.Peki meme mama kaç ay devam etti?
Oo iyiyimiş o zaman bana da umut olur mama meme devamı9 aya kadar meme mama birlikte gitti. Sonra iki uc ay kadar mama yerine keci sutu verdim. Onu da biraktilar. Meme hala devam. 16 aylik oldular. Ek gidaya 7.ayda gecmistik.
Aslinda biberon alan bebekler memeyi birakirmis cogunlukla. Ama bizimkiler memeci. Memesiz uyumuyolar da. Emzik de denedim almadilar. Beraber emzirebiliyosaniz o avantaj. Hem beyne uyari gidiyo 2 bebe var burda ona gore sut uret diye.Oo iyiyimiş o zaman bana da umut olur mama meme devamı
... notlarında bile yanlış anlamadıysam 6-7 ay mama meme sürmesi nadirmiş
Memeyi bırakmasın da amacım illa mamayı bıraksın değil
Mamayı bırakmasını memeyi bırakmasın dşe istedim
Karışık oldu
Evet annem de dedi korkma bırakmaz diyeAslinda biberon alan bebekler memeyi birakirmis cogunlukla. Ama bizimkiler memeci. Memesiz uyumuyolar da. Emzik de denedim almadilar. Beraber emzirebiliyosaniz o avantaj. Hem beyne uyari gidiyo 2 bebe var burda ona gore sut uret diye.
Sollar tablet çok işe yaradı bende 70ccden300cc ye çıkmıştı üstelik biri emiyordu kuzularım diğeri ne sağıyordum ama biraz kilo yapmaya başlayınca bıraktım tabi sütte gitti bununkullanırken karbonhidrat tan yoksun besleninSütüm az
Solgar tableti kullansam olan sütten de olmam dimi? Korkuyorum
Maşallah yaa ben yeni başladım iki gündür etki etmedi kaç günde etti sizinSollar tablet çok işe yaradı bende 70ccden300cc ye çıkmıştı üstelik biri emiyordu kuzularım diğeri ne sağıyordum ama biraz kilo yapmaya başlayınca bıraktım tabi sütte gitti bununkullanırken karbonhidrat tan yoksun beslenin
Sütüm az
Solgar tableti kullansam olan sütten de olmam dimi? Korkuyorum
Estağfirullah..Allah kabul etsin. Şifa versinbiraz geç oldu kusura bakmayın. hayır olumsuz etkisini görmezsiniz.
benim bebeklerim 22 aylık şu an.
ilk 4 ay sadece anne sütü verdim ve söylediğim ilacı kullandım ( ki bana ataşehir ve şişli memorial'ın doktorları söylemişti yani kafama göre almadım ) 4-6 ay arası günde bir kez mama verdim 5 kez anne sütü verdim. ek gıdaya 6. ayda başladım. mamayı kesip süt verdim. 1.5 yaşına kadar da anne sütü vermeye devam ettim. aslında daha da verebilirdim ama sağıp verdiğim için artık yapamaz hale gelmiştim ve kestim. sonuçta 2 yaş ideal ama 1.5 yaş da kötü değil bunu yapamayanlar da var diye kendimi teselli ettim :)
herkes süt emdikçe gelir diyor ama çok da doğru değil. ne zaman ilacı kessem aynı sürede sağmama rağmen sütüm azalıyordu. defalarca kez denedim bunu. ikiz bebeğe sütüm yettiği gibi bir de kanser hastanası yakınımıza günde bir bardak verdim çok şükür.
Guzel gidiyor canim ama zor tek bakiyorum cok yoruluyorum olsun varlıkları yeter bana senin nasil tek m8 bakiyorsunHamilelik grubu aklıma geldi bian sıpalar gözümüzün önünde büyüyor ve ben ilk zamanlarını hatırlamıyorum sanki hep böylelermiş gibi geliyor.nasıl gidiyor çocuklarla hayat ^^
Allah kolaylık versin canım benim annem yanımda evde oyuncak örüyorum bende az biraz katkım olsun diye iğce hareketlendiler zor ama ev kahkaha içinde o yandan güzel ^^Guzel gidiyor canim ama zor tek bakiyorum cok yoruluyorum olsun varlıkları yeter bana senin nasil tek m8 bakiyorsun
Amin canım benim sanada kolay gelsin bebelere m8 oruyorsun ben hamileyken oruyordum kanamam vardi artik sirt uztu uzandim yapamadim cok zevkliAllah kolaylık versin canım benim annem yanımda evde oyuncak örüyorum bende az biraz katkım olsun diye iğce hareketlendiler zor ama ev kahkaha içinde o yandan güzel ^^
en iyisini yapiyorsun canim ikizlerin kac aylik
Evet bebekler çocuklar için amigurumi örüyorum tek tük satıyorum ^^
Benimkilerde 18 aylik oldularBebekler 20 ayın içinde ^^
Genel durumları nasıl canım konuşma falan varmı nebiyim yeme içme falanBenimkilerde 18 aylik oldular
Yürüyorlar canım ama konusma kizim baba tek duydugun net kelime oglumda dede nene bu yemek ben veriyorum bazen makarna falan onlar yiyor seninkiler nasilGenel durumları nasıl canım konuşma falan varmı nebiyim yeme içme falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?