2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Bence kendileri yutmuyordur mamayı ondan akıyordur. Benim öyle oluyor doyduklarında yutmuyorlar ve ağızlarının kenarından akıyor. Hoşgeldiniz bu arada

Merhabalar Gece uykusu nörolojik gelişim açısından çok önemli. Tabiki dönemsel olarak değişiyor. Ben mamayı hep akşam yatırırken ve gece kalktıklarında verdim. Zaten alıyorlardı ben gece verdim hem sindirimi geç oluyor, tok tutuyor ve uzun uyuyorlar diye. Hem onların hemde benim uykuya ihtiyacım olduğu için bu şekilde tercih ettim. Evlatlarınız için en iyisini siz bilirsiniz, nasıl isterseniz ve nasıl rahat edecekseniz öyle yapın derim

Gaz olusunca da yutamiyorlar. O sirada gazlarini cikarmaya calisip tekrar vermeyi deneyin. Gule gule buyutun.

Kizlar baston model ikiz bebek arabasi tavsiyeniz varmi
Benim bebek arabam casual vista travel sistem bebek arabası. Hem birleşip, hem ayrılabiliyor. Daha birleştirip kullanmadık. Çok memnunum,çok hafif ve kolay kullanılıyor. 1 ay sonra pusetsiz kullanacağız Allah izin verirse. Sizde bir bakın isterseniz.

Kizlar nolur yardim edin benim ikizlerim su an 15 aylik birinin malesef problemleri var halk dilinde soylendigi gibi soyliyeyim gevsek bebek durumu iki ay once suruklenmeye basladi emekleme demiyorum kurtcuk solucan gibi ilerliyo kuzucum yeni yeni desteksiz oturmaya basladi ve oturttugum zaman cok korkuyo hep bagiriyo tedirgin ve surekli atesi var akliniza gelebilicek butun testler yapildi her sey negatif nedeni bulunamayan atesi var atesi surekli 37.5 37.7 su an azi disleri cikiyo 38 ustu oluyorum sıkıntıdan nolur fikir verin aranizda bunlari yasayan oldumu cevresinde gormus duymus olanlar boyle biseyle karsilastiniz mi hic

Bu durumunuzu isterseniz birde
İkiz.üçüz.dorduz.anneleri isimli bir sayfa var istagramda oraya yazın. Soru-cevap yapıyorlar orda. Geçmiş olsun.

2018de doğum yapmış ve tekrar hamile haberi alan var mı benim gibi??? İkizlerim daha 14 aylık ve dün test yaptım hamileyimm

Şookktayııımmmm
İkizleriniz tedavi sonucu olup, spontane hamile kaldıysanız ne kadar güzel. Doğum zamanına inşallah ikizler de iyice büyürler ve tam düzenleri oturur. Araları da yaş olarak açılmamış olur. Rabbimin bir bildiği vardır. Hiç endişe etmeyin. O size o gücü ve kuvveti verir. Sabrınızı artırır, işinizi kolaylaştırır inşallah. Hayırlı olsun. Sağlıkla ve hayırla kucağınıza almanızı diliyorum.

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için..
Evet ikizlerim 5 yıllık uğraşı sonucu tüp bebek tedavisiyle olmuştu.. bu spontane oldu o yüzden çok şaşkınım zaten.. Hayırlısıyla inşallah Allahım yardım eder kolaylığını verir

2018de doğum yapmış ve tekrar hamile haberi alan var mı benim gibi??? İkizlerim daha 14 aylık ve dün test yaptım hamileyimm

Şookktayııımmmm
Bende 2018 ekimde ikizlerime doğum yaptım tüp bebekle oldu tamda bu durumdan cok korkuyorum ben hiç doğal yolla hamile kalmadım ben olursa büyük bir şok olur benim için. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Evet ben de tüp bebekle hamile kalmıştım, şimdiki hamileliğimi öğrendiğimde gittiğim doktor "artık yollar açıldı, rahim döngüye alıştı, önlemini almazsan tabi hamile kalırsın" dedi

Evet ben de tüp bebekle hamile kalmıştım, şimdiki hamileliğimi öğrendiğimde gittiğim doktor "artık yollar açıldı, rahim döngüye alıştı, önlemini almazsan tabi hamile kalırsın" dedi
Peki özel değilse neden tüp bebek yaptırmıştınız sorun neydi? Benim tüplerimden 1 tanesi tıkalı eşiminde morfolojisi 1. Bu şartlarda bile doğal yollarla hamile kalabilirmiyim? İkizlerimin ikiside erkek 1 tanede kızım olsun çok istiyorum

Bende pcos var 5 yıl uğraştık çocuk olmadı, tüp bebekle 2.tedavimde kavuştum yavrularıma şükürler olsun.. Benim de ikizlerim erkek, inşallah sizin de gönlünüze göre olur..
Sizin bebekler kaç aylık? Benim canavarlar 14 aylık oldular düz duvara tırmanıyorlar

Şookktayııımmmm
Hayirli olsun canim sağlıkla kucağına al inşallah rabbim kolaylığını verir ocak şubat annelerinde vardı hamile olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…