- 12 Mart 2018
- 1.406
- 2.325
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.521
10 ayliklar. Birbirlerini isiriyorlar. Beni de isiriyolar gerci el ayak ne bulurlarsa. Kesif sanirim. Bazen birbirlerine daliyolar. Hayir olmaz yok diyorum.Yalniz birakamiyorum pek.Kızlar bebeklerinizin birbirleriyle arası nasıl
Kizim arada sirada oglumun kafasina saydiriyo.Kızlar bebeklerinizin birbirleriyle arası nasıl
Aynen canım Allah'ın izniyle o günler de gelir inşallah.. Heyecan var bende yürüyecekleri zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..Ayni durumdayiz:) emekleme hamlesi oluyor ama yuzukoyun duruma geciyorlar devami gelmiyor henuz.
Benimkiler didişmeye başladı. İkisi aynı oyuncağı istiyor. Birbirlerini çok zorlamadıkça pek müdahale etmiyorum. Şuanki tatlı bi didişme, inşallah birbirlerine zarar vermezler..Kızlar bebeklerinizin birbirleriyle arası nasıl
Aynen canım inşallah bizimkiler de yürür. Belki emeklemeden yürürler.. Yeterki sağlıklı olsunlar..Evet benimkilerde zaten 12 aylik emeklediboswer. Yurumeyen yok
Kaç aylık sızınkıler. Pilavı yemeği blendırdan gecırıyormusunuz. Ben oglumda hep ezdim ama bunlar pirinci yogurtlasamda tane istemiyorlar 9 bitti bizde erkenmi kiBen de bilmiyorum ne pişirsem diye. Artık yediğimiz yemeklerden veriyorum. Bugün mercimek çorbası pişrdim bebelere. Mercimeği az koydum, havuç, patates, soğan, bir diş sarımsak, pirinç koydum. Et suyu koydum evde yaptığım. Blendır sonrası zeytinyağı naneyle pişirip ekledim. Yedirdim. Yarın bamya pilav düşünüyorum. Yanında ayran da veririm. Öncesinde kahvaltı, meyve püresi,sonra yemek
Benimkiler 10 aylık. Pilavı üzerine yoğurt dökerek veriyorum. Çorbalarını blendrırdan geçiriyorum sadece. Artık yediğimiz her yemekten veriyorum sonra yemeleri zor olur.Kaç aylık sızınkıler. Pilavı yemeği blendırdan gecırıyormusunuz. Ben oglumda hep ezdim ama bunlar pirinci yogurtlasamda tane istemiyorlar 9 bitti bizde erkenmi ki
Aslinda cok rahat yiyebilirler. Ellerine ekmek,havuc, bebe biskuvisi tutustursan h kendileri yemeyi ogreniyor hem keyif aliyor hemde puture alisiyorKaç aylık sızınkıler. Pilavı yemeği blendırdan gecırıyormusunuz. Ben oglumda hep ezdim ama bunlar pirinci yogurtlasamda tane istemiyorlar 9 bitti bizde erkenmi ki
Ellerine çok sey veriyorum onları koparıyorlar birkaçı gıdıyor ama çoğu yerde. Bugun mercimekli bulguru yogurt la yıne denedim bu sefer rahatsız olsalarda yediler çok şükür.Aslinda cok rahat yiyebilirler. Ellerine ekmek,havuc, bebe biskuvisi tutustursan h kendileri yemeyi ogreniyor hem keyif aliyor hemde puture alisiyor
Afiyet olsun yarasin kuzulara. Onlarda bizi buyutme pesindeEllerine çok sey veriyorum onları koparıyorlar birkaçı gıdıyor ama çoğu yerde. Bugun mercimekli bulguru yogurt la yıne denedim bu sefer rahatsız olsalarda yediler çok şükür.
Sütüm azbana doktor motillum diye bir ilaç verdi. günde 3 tane alıyorum süt artsın diye. faydasını gördüm. kardeşime de doktoru solgar ın bira mayası tabletlerinden vermişti. ondan da kullanıyorum çok düzenli olmasa da. tavsiye ederim sütün artması için.
O urunu bilemiycem bana o tur seyler ters geliyor. Sut emzirdikce cogalir. Ikisini birlikte emzirmeye calisin derim. Biz meme mama beraber gittik. Ek gidaya gectikten bi sure sonra mamayi istemediler meme devam.Sütüm az
Solgar tableti kullansam olan sütten de olmam dimi? Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?