2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Brnimlerde 10 ayı nerdeyse bitirecek git gide daha da zor oluyor 1 yaşına gelince sütten kesecem ya benimde psikoloji alt üst oğlan sureli mız mız gece 10 dan fazla kalkat emer ya

Kizlar benim ikizler suan 4 ayliklar. Doktor 1 ay sonra kati gidaya baslatacak. Siz ne kullandiniz? Avent buharli blendir nasil, kullanan varsa memnunmuydunuz veya ne tavsiye edersiniz?

Ayni durumdayiz:) emekleme hamlesi oluyor ama yuzukoyun duruma geciyorlar devami gelmiyor henuz.
Aynen canım Allah'ın izniyle o günler de gelir inşallah.. Heyecan var bende yürüyecekleri zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..

Benimkiler sürekli kavga ediyorlar biri eline bişey alsın diğeri illa onun elindekini istiyor alırsa ne alâ alamasa basıyor çığlığı birbirlerini çekip yere düşürüyorlar ay valla başa çıkamıyorum çok zorlanıyorum

Tabi ikiz anneleri olunca cok yogunluktan malesef buralara yetisilemiyo. Kizlar hergun ne pisireyim derdi beni bitirdi. Sizlerin yarinki menuleri neler fikir olsun hepimize

Ben de bilmiyorum ne pişirsem diye. Artık yediğimiz yemeklerden veriyorum. Bugün mercimek çorbası pişrdim bebelere. Mercimeği az koydum, havuç, patates, soğan, bir diş sarımsak, pirinç koydum. Et suyu koydum evde yaptığım. Blendır sonrası zeytinyağı naneyle pişirip ekledim. Yedirdim. Yarın bamya pilav düşünüyorum. Yanında ayran da veririm. Öncesinde kahvaltı, meyve püresi,sonra yemek

Kaç aylık sızınkıler. Pilavı yemeği blendırdan gecırıyormusunuz. Ben oglumda hep ezdim ama bunlar pirinci yogurtlasamda tane istemiyorlar 9 bitti bizde erkenmi ki

Kaç aylık sızınkıler. Pilavı yemeği blendırdan gecırıyormusunuz. Ben oglumda hep ezdim ama bunlar pirinci yogurtlasamda tane istemiyorlar 9 bitti bizde erkenmi ki
Benimkiler 10 aylık. Pilavı üzerine yoğurt dökerek veriyorum. Çorbalarını blendrırdan geçiriyorum sadece. Artık yediğimiz her yemekten veriyorum sonra yemeleri zor olur.

Aslinda cok rahat yiyebilirler. Ellerine ekmek,havuc, bebe biskuvisi tutustursan h kendileri yemeyi ogreniyor hem keyif aliyor hemde puture alisiyor

Aslinda cok rahat yiyebilirler. Ellerine ekmek,havuc, bebe biskuvisi tutustursan h kendileri yemeyi ogreniyor hem keyif aliyor hemde puture alisiyor
Ellerine çok sey veriyorum onları koparıyorlar birkaçı gıdıyor ama çoğu yerde. Bugun mercimekli bulguru yogurt la yıne denedim bu sefer rahatsız olsalarda yediler çok şükür.

Biz de 10 ayi bitirdik. Blender pek kullanmamaya calisiyorum. Ellerine veriyorum bi seyler salatalik, meyve vs..ekmek favorileri. Dokme sacma oluyor biraz tabii.

Sütüm az
Solgar tableti kullansam olan sütten de olmam dimi? Korkuyorum

Sütüm az
Solgar tableti kullansam olan sütten de olmam dimi? Korkuyorum
O urunu bilemiycem bana o tur seyler ters geliyor. Sut emzirdikce cogalir. Ikisini birlikte emzirmeye calisin derim. Biz meme mama beraber gittik. Ek gidaya gectikten bi sure sonra mamayi istemediler meme devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…