Seninki benimkine göre bayağı koyumuş ama benimde testlere göre em koyusu ayın 14ünde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki benimkine göre bayağı koyumuş ama benimde testlere göre em koyusu ayın 14ünde
İnşallah canım inşallahSeninde koyu olmuş ama umarım sağlıklı gebeliğe ulaşırız
Bat tarihimiz aynı hadi hayırlısı:)Sat 28 Ekim kimyasal gebelik geçiren kanamam başladı.. regl bitikten bir kaç gün sonra ovulasyon denemeye başladım tam 14ünde pik oldu derken yine silikleşti anlam veremedim. Son 2 gündür akıntımda artış var karın ağrım Çar sanki regl olacak gibi. Bi yorumunuz var mı durum hakkında ? Bat 27 Kasım
Canım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım ama çıksa sabah yaptığım predictor gebelik testinde çıkardı dimi hamilelik erken gebelikti çünkü iğne kesmez benim adetimi bu arada hiç kesmedi yaniBenim normal zamanda adet ağrılarım adetime 8 gün kala falan belli ediyordu. Bu ay hiç yaşamadım adete 2 gün kalana kadar. Sonra aynı adet gibi kasılmalar ağrılar yaşadım. Sürekli beyaz akıntım vardı. Oldum olacam derken 2 gün gecikti meğerse hamileymişim. Herkesin bünyesi çok farklı. Bekleme test yapma inan süpriz gibi oluveriyor. Kendini dinleme. Ben her ay dinledim kendimi olmadı. Bu ay arkadaşlarım geldi neredeyse 1 hafta dan fazla bende kaldılar. Düşünmeye fırsatım olmadı. Ve oluverdi. Aklından çıkar aşkım. Stresi yok et.
Bence testte direk çıkardıCanım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım ama çıksa sabah yaptığım predictor gebelik testinde çıkardı dimi hamilelik erken gebelikti çünkü iğne kesmez benim adetimi bu arada hiç kesmedi yani
Hadi inşallah güzel haberlerleBat tarihimiz aynı hadi hayırlısı:)
Söküldüm sabah bu ay denicez bakalimBence testte direk çıkardı
Ben jel kullandım bu ay beta 75 cıktı adet günümde yarın tekrar kan vericemEvet canim
Ben o jele pek guvenmiyorum insallah ise yarar
Kullandim bende biseye yaramadi
Yaaa harikaBen jel kullandım bu ay beta 75 cıktı adet günümde yarın tekrar kan vericem
Ay darısı başıma inşallah, sağlıklı yükselir şeninde inşallahBen jel kullandım bu ay beta 75 cıktı adet günümde yarın tekrar kan vericem
Amin canım inşallah sağlıklı bir gebeliğin olurAy darısı başıma inşallah, sağlıklı yükselir şeninde inşallah
Amin canım benim sen bu ay kaç tane kullandın jelden ? Ben sadece 1 tüp kullandımAmin canım inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur
2 tüp kullandım 2 gün pik görmüştümAmin canım benim sen bu ay kaç tane kullandın jelden ? Ben sadece 1 tüp kullandım
Ben sadece 14ünde kullandım inşallah etkisini görürüm2 tüp kullandım 2 gün pik görmüştüm
Jelin adı ne2 tüp kullandım 2 gün pik görmüştüm
GynoseedJelin adı ne
Ben de kullandım onu işe yarar inşallahGynoseed
İnşallahBen de kullandım onu işe yarar inşallah