Kızlar bilginiz varsa lütfen bir şey yazın

Sat 28 Ekim kimyasal gebelik geçiren kanamam başladı.. regl bitikten bir kaç gün sonra ovulasyon denemeye başladım tam 14ünde pik oldu derken yine silikleşti anlam veremedim. Son 2 gündür akıntımda artış var karın ağrım Çar sanki regl olacak gibi. Bi yorumunuz var mı durum hakkında ? Bat 27 Kasım
Bat tarihimiz aynı hadi hayırlısı:)

Benim normal zamanda adet ağrılarım adetime 8 gün kala falan belli ediyordu. Bu ay hiç yaşamadım adete 2 gün kalana kadar. Sonra aynı adet gibi kasılmalar ağrılar yaşadım. Sürekli beyaz akıntım vardı. Oldum olacam derken 2 gün gecikti meğerse hamileymişim. Herkesin bünyesi çok farklı. Bekleme test yapma inan süpriz gibi oluveriyor. Kendini dinleme. Ben her ay dinledim kendimi olmadı. Bu ay arkadaşlarım geldi neredeyse 1 hafta dan fazla bende kaldılar. Düşünmeye fırsatım olmadı. Ve oluverdi. Aklından çıkar aşkım. Stresi yok et.
Canım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım 🫡 ama çıksa sabah yaptığım predictor gebelik testinde çıkardı dimi hamilelik erken gebelikti çünkü 🥹 iğne kesmez benim adetimi bu arada hiç kesmedi yani

Canım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım 🫡 ama çıksa sabah yaptığım predictor gebelik testinde çıkardı dimi hamilelik erken gebelikti çünkü 🥹 iğne kesmez benim adetimi bu arada hiç kesmedi yani
Bence testte direk çıkardı

Kızlar testimin son hali bu artık yapmama gerek yok galiba

Eklentiler

• IMG_0956.jpeg
    IMG_0956.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 8
X