kuzum 3 kere kimyasal gebelik yasadigim icin ezberledim artik olanlari bu seferki lekelenmelerdi ve durdu mecbur adet gununu beklicem yoksa ben duramamCanım en iyi doktor bilir.Biz ihtimalleri konusuruz ancak.
Hamilelik varsa mesela hassaslastigin icinde kılcal damarlarla alakalı lekelenme yasiyor olabilirsin iliskide tetiklemis olabilir.Bilemiyorum
Regl oldugunu sanıp o arada düsük yapan nice insanda var.Zaten kimyasal demek sessiz dusuk.Yani cok yeniyken regl oluyorsun kendiliginden sonlanmis oluyor mesela.
Cok belirtiye takilma kiminin hic olmuyor.Üzme kendini yarın git kan ver bence.Regl olmazsan gününde doktoruna gidersin yine.
bata kac gun var canim insallah bebegin olusuyodur :)Kızlarrr aşırı bel agrısı kasık agrıyor ve kasıgımda batmalar var aşırı
yani her yumurtlayan hamile olmuyo canim yumurtladigin an gebe kalma sansinin yuksek oldugu andir iliski tavsiye ediliyo o zamanda insallah rabbim hepimize nasip etsinYumurtlayınca hamilesin mi demek oluyo bilmiyorum da
insallah kuzu :)Kendini üzme,bekle canım
Allah bilir,insallah devam eder
kuzum 3 kere kimyasal gebelik yasadigim icin ezberledim artik olanlari bu seferki lekelenmelerdi ve durdu mecbur adet gununu beklicem yoksa ben duramam
yavrum valla kesildi lekeHic kendini sartlama,daha neler ogreniyor insan :) bende oyle diyordumda hatta doktorda oyle diyorduda,sasirdik bizde
ben dayanamayip bi daha test yapicam kizlar
insallah canim bat ne zamanİnşallah ben çok istiyorum ama 3 Aylık evliyim şimdiden sonra inşallah olur:)
doktora gittin ne cikti anlamadim canim hamilemisinBelirtiler oldu hamileyim belki dedim doktora gittim balayı sistiti çıktı çok kötü bişey bu yakarnım ağrıyor sürekli
Adetime 20 gün var dahabata kac gun var canim insallah bebegin olusuyodur :)
Adetime 20 gün var dahabata kac gun var canim insallah bebegin olusuyodur :)
ben burdayimKızlarrrr nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?