2018 DE ANNE OLMAK ISTEYENLER

Kuzum bak adetten 2 gün önce ilişki oldu bir kala da oldu adet 2 gün sürdü bitişi sürekli ilişki oldu kafam karıştı yani 28 29 ilişki 1, 2 ekin adet 3 , 4 ,5 ekim ilişki sence yapim mi
bence yap en azindan kafan rahatlar surekli yapiyim mi dusuncesinden kurtulursun

Acaba tek ilişkide hamile kalan varmı

Ben kızımda nerdeyse dedigin gb kaldim :))))
Inatla ve heyecanla yumurtlama gununu bekledim :)

Kuzum bak adetten 2 gün önce ilişki oldu bir kala da oldu adet 2 gün sürdü bitişi sürekli ilişki oldu kafam karıştı yani 28 29 ilişki 1, 2 ekin adet 3 , 4 ,5 ekim ilişki sence yapim mi

Normalde nasil oluyorsun?
Bide ne kadar oldun cok mu?
Bence test dene oncesindende olabilir bu bidiklarin ne yapacagi belli olmuyor :)
Bide bence de bi kontrole git degerlerine vs baktirirsin hazirlik olmus olur :) Ne kadar evlisin?

2 sene olcak daha bu ay karar verdik bebege ilk deneme yani ama adetten hemen önce olan ilişkiden kalmış olabilir miyim ay cvpladıgınız için çok tşk ederim dizinde mi böyle oldu

Birde siz ne zaman ögrendiniz bende yumurtalama dönemini bekliyim dedim

2 sene olcak daha bu ay karar verdik bebege ilk deneme yani ama adetten hemen önce olan ilişkiden kalmış olabilir miyim ay cvpladıgınız için çok tşk ederim dizinde mi böyle oldu

Yok adete yakin degildi.Yumurtlamadaydı iliski :) Ama herkesin farkli ya ve sonucta ihtimal var.
Insallah hic ugrasmadan kalirsin hamile :)
Bide hergun degil gun aşırı taktigi iyidir :)

Yok adete yakin degildi.Yumurtlamadaydı iliski :) Ama herkesin farkli ya ve sonucta ihtimal var.
Insallah hic ugrasmadan kalirsin hamile :)
Bide hergun degil gun aşırı taktigi iyidir :)
Benim yumurtalamam bazen belli olmuyor adete yakın oluyor artı birde 3 gündür şişkinlik gaz sancısı gibi böyle kasıklarda agrı var gaz var ve gün içinde çok affedersiniz çok çişim geliyor

canim keske karar vermekle olsa hemen allah gonlune gore versin :)

Kizlar adetim dort bes gun gecti. Beta hcg 3 cikti. Bese baya yakin yani. Sizce yukselebilirmi boyle olan varmi

Benim yumurtalamam bazen belli olmuyor adete yakın oluyor artı birde 3 gündür şişkinlik gaz sancısı gibi böyle kasıklarda agrı var gaz var ve gün içinde çok affedersiniz çok çişim geliyor

Ben ilk gebeligimde karar verdik o ay kaldim ama beslenmeme dikkat ettim,genel olarakta dilkat ederim,sigara hic kullanmadim mesela.Ne bileyim inanirim boyle seylere.Denedigimiz ay kaldim.Bi sonraki regl gunumu bekledim 2 gun gecince direkt kan verip ogrendim :)
Belirtiler elbet oluyor ama cok belirsiz belirtiler aslinda bunlar bide psikolojikte olabiliyor.

Herseyden once nasip.Bunu hic unutmamak lazim♡

Kizlar adetim dort bes gun gecti. Beta hcg 3 cikti. Bese baya yakin yani. Sizce yukselebilirmi boyle olan varmi

Gec dollenme ihtimali dusunulecektir canim.Gun asiri beta hcg icin kan vererek takip edebilirsin.

benim hic yukselmedi 5 gun gecmesine ragmen cok dusuk canin seni uzmek istemem ama yinede takip ettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…