- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
Sümüksü yapıda bir akıntı gelecek bu ay dikkat edincanim vallahi anlamiyom ben yumurtlama gunlerinde ne oluyo ne bitiyo akintiymis kasik agrisiymis olmuyo bunlar bende hicte anlamiyorum valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sümüksü yapıda bir akıntı gelecek bu ay dikkat edincanim vallahi anlamiyom ben yumurtlama gunlerinde ne oluyo ne bitiyo akintiymis kasik agrisiymis olmuyo bunlar bende hicte anlamiyorum valla
5 gun kaldi ama onumuzdeki ay dikkat edicem askimSümüksü yapıda bir akıntı gelecek bu ay dikkat edin
Benim daha adetime cok 24 gün var ama şöyle birşey adetten 2 gün önce ve adetten 1 gün önce ilişki oldu sonra adet 3. Gün sona erdi çok az sürdü normali 5 gün adetin bittiği gün ilişki oldu hala çalışmalara devamadet tarihinize ne kadar var kizlar
Zaten adet bitsin hemen çalışmalara başlayın5 gun kaldi ama onumuzdeki ay dikkat edicem askim
ay hadi allah cabalarimizi bosa cikarmasin:)Benim daha adetime cok 24 gün var ama şöyle birşey adetten 2 gün önce ve adetten 1 gün önce ilişki oldu sonra adet 3. Gün sona erdi çok az sürdü normali 5 gün adetin bittiği gün ilişki oldu hala çalışmalara devam
dun ve bu sabah 1 damla geldi durdu test yapsam cikarmiZaten adet bitsin hemen çalışmalara başlayın
Bence erken gebelik testi al kuzum yap ben de 12 gün olsun yapcam kasıgımda sancılar var değişik böyle gaz sancısı gibi şişlik hissi var ve sürekli çişim geliyor birde çok erken diyorum bir yanda dadun ve bu sabah 1 damla geldi durdu test yapsam cikarmi
Bebegim ben cikmaz diye yapmka istemiyorum sonucta yerlesme kanamasi olsa bile cikarmi ki hemen oyle idrardaBence erken gebelik testi al kuzum yap ben de 12 gün olsun yapcam kasıgımda sancılar var değişik böyle gaz sancısı gibi şişlik hissi var ve sürekli çişim geliyor birde çok erken diyorum bir yanda da
Hiç bilmiyorum kuzum ama benim kasıklarda sürekli agrı var aklımızda deli sorularBebegim ben cikmaz diye yapmka istemiyorum sonucta yerlesme kanamasi olsa bile cikarmi ki hemen oyle idrarda
hadi hayirlisi kuzu benimde test yolda geliyoHiç bilmiyorum kuzum ama benim kasıklarda sürekli agrı var aklımızda deli sorular
Bende yarın sabah yapsam mı test erken mi sence kuzuhadi hayirlisi kuzu benimde test yolda geliyo
ben test yaptim cikmadi canim. var olmazmi tek iliskide hamile kalanAcaba tek ilişkide hamile kalan varmı
Bende yapsam mı kiben test yaptim cikmadi canim. var olmazmi tek iliskide hamile kalan
senin kac gunun varBende yapsam mı ki
Kuzu benim adetime 24 gün varsenin kac gunun var
Bu ay sadece 2 gün adet gördüm hemen bittisenin kac gunun var
allah allah cok ilginc test yaptinmi peki ondan sonraBu ay sadece 2 gün adet gördüm hemen bitti
Kuzum bak adetten 2 gün önce ilişki oldu bir kala da oldu adet 2 gün sürdü bitişi sürekli ilişki oldu kafam karıştı yani 28 29 ilişki 1, 2 ekin adet 3 , 4 ,5 ekim ilişki sence yapim miallah allah cok ilginc test yaptinmi peki ondan sonra