- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
30-14=16 yani bu durum da sizin 13,14,15,16,17,18 adetin ilk gününden 14 gün sonrası yumurtalama oluyor fakat hemen adet biti mi de bazen hamilelikle sonuçlanıyorBenim adetim düzenli 30 günde bir oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30-14=16 yani bu durum da sizin 13,14,15,16,17,18 adetin ilk gününden 14 gün sonrası yumurtalama oluyor fakat hemen adet biti mi de bazen hamilelikle sonuçlanıyorBenim adetim düzenli 30 günde bir oluyorum
Haklısın canım o yüzden afet biter bitmez başlayacağız :)30-14=16 yani bu durum da sizin 13,14,15,16,17,18 adetin ilk gününden 14 gün sonrası yumurtalama oluyor fakat hemen adet biti mi de bazen hamilelikle sonuçlanıyor
İnş hemen olurHaklısın canım o yüzden afet biter bitmez başlayacağız :)
Kac günde bir oluyorsunuz adet hesaplayalımben hic takip edemiyorum bi ara ovulasyon testi aldim adete 8 gun kala yumurtladim
İnş hemen olur
Hayırlısı olsun canım bakalım hepimiz için :)
Spermin uzun,yumurtanin kisa durdugunu dusunup gün aşırı iliskinin yumurtlamaya denk gelen gununden 2 gun once de denemekte fayda var.Sperm uzun canĺı kaldıgından o bos gunde de isleyis olacaktir aslinda.
Senin 16.güne denk geliyor yani 14.12.gunlerden sans iste hep :)
Paso calismak iyi galiba:)))))))
http://www.bebek.com/yumurtlama-gunu-hesapla
Burdan son 3 ay tarihlerine gore de fikir edinebilirsin.Son ay 1 onceki ay fln diye basliyor
28 canim
Kac günde bir oluyorsunuz adet hesaplayalım
kal sohbetimizi guzelBende size bi göz attım esma konusunu paylasayim dedim kaldim burda
Sizin de 28-14=14 sizin önemli günleriniz de 11,12,13,14,15,1628 canim
Aynen ya burayı çok seviyorum sohbet ve bayan bayana sohbetkal sohbetimizi guzel
bazen esim diyo ne buluyosun bu kadar bu sitede. siz kahvede neyi buluyosaniz onu dedimAynen ya burayı çok seviyorum sohbet ve bayan bayana sohbet
canim vallahi anlamiyom ben yumurtlama gunlerinde ne oluyo ne bitiyo akintiymis kasik agrisiymis olmuyo bunlar bende hicte anlamiyorum vallaSizin de 28-14=14 sizin önemli günleriniz de 11,12,13,14,15,16
kal sohbetimizi guzel
Aynen ya burayı çok seviyorum sohbet ve bayan bayana sohbet
canim vallahi anlamiyom ben yumurtlama gunlerinde ne oluyo ne bitiyo akintiymis kasik agrisiymis olmuyo bunlar bende hicte anlamiyorum vallaSizin de 28-14=14 sizin önemli günleriniz de 11,12,13,14,15,16
insallah bi daha yasamazsin ayni seyi benim dusuklerim tsh yukselmesinden oluyomus gen testleride yaptirdim ama hic bisey yok sorun ne bilmiyorumEvet burasının tadı ayrı :)
Kızımda çok değerli dostlar edindim 2014 Mayıs annelerinde,hala görüsüyoruz bebeklik arkadasları miniklerde :)
Agustos sonu Eylül gb yine bakmaya başladım çokça ama malesef Ağustos denememiz dış gebelikle sonlandı.Yeni yeni toparlıyorum daha beta hcg değerim düşmedi.
Nasipse ancak 2018 Aralık ayına yetisirim
Aynen öylebazen esim diyo ne buluyosun bu kadar bu sitede. siz kahvede neyi buluyosaniz onu dedim