• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 DE ANNE OLMAK ISTEYENLER

Hayırlısı olsun canım bakalım hepimiz için :)

Spermin uzun,yumurtanin kisa durdugunu dusunup gün aşırı iliskinin yumurtlamaya denk gelen gununden 2 gun once de denemekte fayda var.Sperm uzun canĺı kaldıgından o bos gunde de isleyis olacaktir aslinda.
Senin 16.güne denk geliyor yani 14.12.gunlerden sans iste hep :)
Paso calismak iyi galiba:)))))))

http://www.bebek.com/yumurtlama-gunu-hesapla
Burdan son 3 ay tarihlerine gore de fikir edinebilirsin.Son ay 1 onceki ay fln diye basliyor

Spermin uzun,yumurtanin kisa durdugunu dusunup gün aşırı iliskinin yumurtlamaya denk gelen gununden 2 gun once de denemekte fayda var.Sperm uzun canĺı kaldıgından o bos gunde de isleyis olacaktir aslinda.
Senin 16.güne denk geliyor yani 14.12.gunlerden sans iste hep :)
Paso calismak iyi galiba:)))))))

http://www.bebek.com/yumurtlama-gunu-hesapla
Burdan son 3 ay tarihlerine gore de fikir edinebilirsin.Son ay 1 onceki ay fln diye basliyor

Aynen bu ay 3 4 günde bir birlikte oluruz tabi benim ruh durumum el verirse :halay:

Bende size bi göz attım esma konusunu paylasayim dedim kaldim burda :KK48:

kal sohbetimizi guzel

Aynen ya burayı çok seviyorum sohbet ve bayan bayana :KK200: sohbet

Evet burasının tadı ayrı :)
Kızımda çok değerli dostlar edindim 2014 Mayıs annelerinde,hala görüsüyoruz bebeklik arkadasları miniklerde :)

Agustos sonu Eylül gb yine bakmaya başladım çokça ama malesef Ağustos denememiz dış gebelikle sonlandı.Yeni yeni toparlıyorum daha beta hcg değerim düşmedi.
Nasipse ancak 2018 Aralık ayına yetisirim:-)

Evet burasının tadı ayrı :)
Kızımda çok değerli dostlar edindim 2014 Mayıs annelerinde,hala görüsüyoruz bebeklik arkadasları miniklerde :)

Agustos sonu Eylül gb yine bakmaya başladım çokça ama malesef Ağustos denememiz dış gebelikle sonlandı.Yeni yeni toparlıyorum daha beta hcg değerim düşmedi.
Nasipse ancak 2018 Aralık ayına yetisirim:-)
insallah bi daha yasamazsin ayni seyi benim dusuklerim tsh yukselmesinden oluyomus gen testleride yaptirdim ama hic bisey yok sorun ne bilmiyorum:KK67:

Back